Blutsaft & polisavspärrningar

Tack Anna för kloka ord - du har rätt, om jag tänker till så är vi tre syskon, men vår mamma är inte samma mamma åt sina tre barn utan hon är mamma på olika sätt efter våra behov. Har bara aldrig tänkt på det sättet...

Igår var det gemensam smörgåstårtelunch, kände mig ganska så småseg eller rättare sagt skita trött, så jag var nog inte jobbets socialaste varelse. Vid fikat efteråt höll jag på att somna i en fåtölj. Men annars så var det både gott & mysigt! Det är så lite som krävs för att man ska bli glad!

Alla utom jag & min kompanjon drog iväg på ett möte i en annan stad. Vi hade uppbokad eftermiddag men fick ett återbud så det blev en träff med en av våra klienter som gick relativt snabbt, sen shoppade vi lite frukt & jag skjutsade iväg Babsan på ett annat privat möte.

Blev lite pyssle för min del på jobbet, åt en härligt saftig apelsin -de har äntligen blivit sådär härligt stora & juligt mogna! MUMS! Innan jag cyklade hemåt, efter ca halva vägen fick jag syn på en polisbil & han tänka "Tusan oxå nu kommer jag få böter för att jag inte har cykellyse", men sen fick jag se att det var ett sånt där avspärrningsband, flera polisbilar, brandbilar & ambulanser... Några ungar stod & glodde bredvid mig & de sa att de nog var bombhot även om polisen försökt truga i dem att "det bara var en övning". Hm... spärrar man då av infarten till ett dagis precis vid hämtningstid... Läste idag i tidningen att ungarna haft rätt. Själv vände jag & tog en annan väg hem, tur det för de hade inte hävt avspärrningarna förrän vid 20 snåret...

Rullade köttbullar, kokade lite pasta, läste lite Amelia. Har känt mig lite små dissy några dagar när jag stått länge, så jag kände att det nog var dags att attackera Blutsaften. Har ju hört att den ska vara så himla vidrig så jag stod redo vid diskhon utifall jag skulle spy med medicinkoppen i ena handen & en kokosboll i andra handen. Men så jäkla farligt var det väl ändå inte? Jag kanske har en annan uppfattning om 4 månader, men det var absolut ingen anledning att käka kokosboll varje eftermiddag i samband med Blutsaften...

 & så kom mannen hem. Han hade med sig älgfärs & bär som han får från en av sina kunder -som även är tv-kock. Så nu blir det älgköttbullar på julbordet! & massor av blåbär i yoghurten. Mannen hade även med sig en offert på en ny bil, så om jag känner honom rätt så blir det nog bilshopping för hans del idag. Han tassade nämligen in i morse & frågade: Ska vi köpa bilen idag? Jag svarade: Ja det tycker jag, men du får bestämma, du bestämmer bil -så bestämmer jag barnvagn! haha!
Mitt bilkrav: bra lastutrymme, ingen kant jag ska böka barnvagnen över, helst svart & 4 -hjulsdrift!

Pratade lite i telefon med mamma som fått nya läkartider & sen blev det tv-kväll för min del & så var det ju tisdag vilket innebär att mannen slocknar vid 19.30. Så jag fick lugnt titta på Äntligen hemma & Desperate Housewifes.
Hittade några små godisbitar i skålen från i fredags som jag lyxade till med till knäckisarna.

Idag blir det lunch på stan med N, mitt önskemål är grekisk mat...

Dagens meny:

Frukost:  1 dl yoghurt med linfrö, psylliumfrö, rusin & solrosfrön, 2 skivor grovt bröd med minilätta, stureost (Camilla jag håller med) sallad & gurka Lunch: på stan Fika: 1 apelsin Middag: stekt falukorv med potatismos Fika: knäckis med minilätta & ost + honungsvatten





Kommentarer
Postat av: Anna B

=D
Blir så otroligt sugen på mat då jag läser vad du ska äta under en dag. Speciellt frukostarna verkar smarriga! Lyckos din bebi som får ligga där och snaska i sig, haha!

2007-11-21 @ 13:35:54
Postat av: sommartjejen

Jag tyckte inte heller blutsaft var så hemskt som jag hade föreställt mig. Det var en lite äcklig eftersmak som man blev lite trött på mot slutet, men hellre den smaken än förstoppning o ont i magen.
Enkelt val för mig (och för dig med misstänker jag)
hoppas yrseln ger med sig nu!
Skölj ner med Godmorgons apelsinjuice med tilsatt järn o folsyra så får du i dig SUPER med järn! *tips*
KRAMIS

2007-11-21 @ 18:52:55
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0