BM-besök & bakdag

Fredag:

Satt på föreäläsning hela dagen, vi var medbjudna cheferna & hade tyckt att inbjudan kom något sent till oss & hade talat om det också, så i fredags vet jag inte hur många av cheferna som smörade runt oss & talade om hur roligt det var att vi ville komma trots allt...

BM -besöket gick bra, hon är så goo vår BM. Hon tog blodtrycket på mannen också eftersom han svimmade på toa en natt för någon vecka sedan,han fick godkänt han också: 125/85

Blodtryck:110/70
Blodvärde: först 128 vilket vi inte trodde på så vi tog om då blev det 129! Ska ändå fortsätta med mina vitaminer+blutsaft.
Lyssna på bebbens hjärtljud:140 slag/min.
Vikt: 61(+6kg).

Upptäckte ifredags att bebbens sparkar syns på magen!MYS! Så nu är det mer tittande på magen än på tv:n på kvällarna!

Blev en lugn fredagskväll med god mat, Idol - fattar inte varför de klagar så mycket på Andreas, det är ju han & Marie som har röster, de andra har ju mer utstrålning. Märks så himla tydligt vem juryn vill ska åka ut... Tjii fick dem!

Lördagen:

Mannen åkte iväg i snön till jobbet, jag åt frukost på sängen innan jag började stöka runt. Det blev lussbullar, kokosbollar(rutor), kola, 2 sorters tryfflar - en med vitchoklad & citron & en nougat & mörk choklad. Tyvärr hade vi inga knäckformar men det får koka ihop en kväll i veckan & så lovade jag mannen göra en till tryffel med mörkchoklad & konjak.

När mannen kom hem fick han åka & hämta mat, blev Mc Donalds som jag varit supersugen på i flera veckor. & så åkte vi & handlade lite på ICA. Jag gick & la mig med min MAMA tidning & han gick upp på övervåninge & slipade spackel innan han började med maten & jag slöt upp efter en stund.

Lördagsmiddag:

Förrätt: ½ krabba & ½ avocado
Huvudrätt: ugnsstekt lax med vitvinssås toppad med räkor, pressad potatis & kokt sparris.

Tittade på En andra chans, mannen somnade runt 21.30, men jag höll ut till 23.30 då jag gick & la mig. När jag var uppe & kissade vid 1 snåret låg mannen på rygg i vardagsrummet& snarkade så rutorna skallrade, så jag smög allt jag kunde för att inte väcka odjuret...



NU BAKA!

Kommentarer
Postat av: sommartjejen

Vilken tur att du gick o lade dig 23.30. Hörde efter att TV4 missat att sända slutet så det går ikväll klockan 20.?? nånting. Då kan ju du se slutet då med! =)

Duktig du är som bakat så mycket, vad myspysigt ni ska ha nu ända fram till jul!!
KRAMIS

2007-11-25 @ 16:20:12
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0