Fredagsmys & blandade helgkänslor....

Hade planeringsdag igår eftermiddag, jag har nog aldrig varit på en så himla dålig planeringsdag någonsin, den var ju inte ett dugg planerad helt enkelt! Gav mig aboslut nada förutom att vi prata skit i bilen hela vägen tillbaka till jobbet... *trött* Ska bli så skönt att komma härifrån ett år eller mer, vem vet kanske jag aldrig kommer tillbaka?! & så skulle vi avtacka en vikarie, hon bjöd på fika, lixom vem bjuder på 1 påse maränger & minichokladbollar + häller upp en påse Euroshopper godis som avtackning? Jo hon, men ni vet ju redan vad jag anser om henne...

Passade på att jobba sent igår, drog ut lite saker jag behöver till nästa vecka & liftade med mannen hem. Blev sen middag, men det var det värt. Mannen somnade sött på madrasserna vi har på golvet inför helgen & jag tittade på Kustbevakarna & Vad blir det för mat, drack lite glögg & åt knäckisar.

Bebisen hade "dutt" fest igår, kände den dutta nästan hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. & det känns mer & mer duttar där moderkakan sitter oxå. I morse klämde jag i med lite sång (Is´nt she lovely -som Andreas sjöng vid nån Idol final)  vid sminkningen då blev det full fart därinne, haha!

Är så skönt att det är fredag igen! Även om jag har delade känslor inför helgen. Jag får besök av gamla pluggkompisar -skitkul, visst det blir det säkert! Men vi har knappt träffats på 3 år & är i så olika plan i livet. Kommer få höra hela helgen att jag är sååååååå VUXEN, med hus & bebis i magen osv. Att de vill ha det si & så innan de blir med barn & kommer agera si och så när de väl blir med barn. Plus att det kommer bli en massa jobbprat & jag har bestämt mig för att stänga av jobbet på min fritid, jobbet är inte allt mina klienter är inte mitt liv de är en del av mitt arbete. De kopplas bort då jag låser dörren & går hem & jag tycker det är så skönt. Jag vill vara JAG, inte min titel, jag vill ha ett liv inte bara ett jobbliv.
Så det är lite blandade känslor som sagt...

Ikväll blir det iallafall fredagsmys med Idol! mannen planerar att fixa förrätten: Heta räkor i olja & chili & jag ger mig hän åt huvudrätten: Vitlöksostfylldkyckling lindad i bacon med klyftpotatis & grönsallad.

Dagens meny:

Frukost: yoghurt med 2msk linfrö & psylliumfrö ½ skivad banan & ½ dl blåbär, 2 skivor grovt bröd med ost & grönsaker + te Lunch: pytt i panna med ägg Fika: julmust & pepparkakor Middag: se ovan Kvällsfika: lite choklad kanske?

Längtar tills jag kommer hem i eftermiddag -jag har JULMUST hemma, just nu skulle jag kunna , nja ok inte döda men iallafall knuffa ner nån i en snödriva för ett glas julmust!




MUMS!!!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas du får en trevlig helg! Och att du slipper höra tjöt om att dom tycker att du är så vuxen.. Man borde ju istället bara vara glad för varandras skull, istället för att hålla på så.. Oftast är man ju ändå på olika plan i livet, vilket e kul tycker jag, vi är alla olika och tur är väl det =)
Hoppas helgen blir lyckad! KRAM

2007-11-16 @ 09:14:20
URL: http://salud.blogg.se
Postat av: Åsa

Hej!! Hoppas att du får njuta av din helg. Vet av erfarenhet att det kanske inte alltid blir som man tänkt sig med "gamla" vänner som man hängde med för 100 år sen när man träffas på en reunion eller liknande.. Men hoppas att du får superkul i alla fall!! Kramar Åsa

2007-11-16 @ 11:30:41
Postat av: FashionWay

Du är välkommen att bli medlem i www.FashionWay.se

2007-11-17 @ 18:00:08
URL: http://www.FashionWay.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0