Söndag + Dagens Ultraljud

Söndag:

Åkte hemåt ganska skapligt, for förbi JYSK & köpte tre kuddar som jag kan bulla upp runt min gravidkropp. Tänkte impulsshoppa en datastol, innan vi kom på att vi hade en fullt dugbar. Släppte av mannen hemma & for ner på stan där jag shoppade julgardiner på Hemtex, vit botten med röda hjärtan för endast 99:-. Tyvärr hade inte julgranskulorna anlänt...

Sprang sedan runt efter mammabyxor, hittade tillslut ett par svarta stuprör på kappahl, som jag tog i stl. 38 de är påtok för stora men sitter skönare än mina jeans i stl 36. Jag växer väl i de här!

Köpte med sushi hem, mammasushi till mig & kockens snuskig urval till mannen (alltså den luktar verkligen FISK). Sen tog mamma-Nhea slut så jag sov sött i sängen fram till kl. 17 då jag beordrade iväg mannen till ICA + att han lagade maten -PLANKSTEK! Mums!

Tittade på Sandor/slash/Ida i brist på annat & gick sen & la mig för att läsa en ny bok Livsstid av Liza Marklund.

Sov som en kratta hela natten, tror det är förstoppning eller dyl i antågande, känns bättre nu efter 3 st klämbesök!

Ultraljud:

I morse var vi på Ultraljud, så söt den är vår bebis! Det var full fart därinne, BM kunde knappt mäta bebisen för den sprattlade så mycket & så boxade den till UL-staven så jag hoppade högt! FIck trevliga besked: jag som trodde jag var i vecka 17+4 är i vecka 18+4, vi som tidigare fått BF 10/4 fick nu 3/4, känns mkt bättre enligt mina ÄL-känningar osv. Så det blir nog en marsbebis iallafall =)
VI frågade efter kön, men den ville inte riktigt visa upp sig & BM gjorde inga större ansträngningar att leta så vi vet inte något säkert...
Har nu en fin bild jag så stolt visat upp på jobbet & som jag pussar på med jämna mellanrum -Mammas hjärtegryn!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens meny:

Frukost:
2 skivor grovt bröd med medwurst & portsalut& gurka + te Lunch: Thaibuffé Fika: har glömt frukt, får nog attackera jobbets glassfrys.... Middag: korvstroganoff med blandad korv (Chorizo + vanlig) & ris Kvällsfika: knäckisar + honungsvatten

Kommentarer
Postat av: sommartjejen

Vill också ha sånna gardiner! Var det bara hos dig som de kostade 99:- eller finns de
även här i gbg tror du?

Längtar tills på söndag - du tar väl med dig bilden på lilla hjärtegrynet!?

2007-11-05 @ 13:54:43
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Louise m Ebba 0205 & Eric 0508

Grattis till "lyckat" UL, det är så kul att se de små liven. Synd att h*n inte ville visa upp könet bara. Det är så kul att veta. Skall ni göra köns-UL? Det får man inte göra tidigare än v 25 har jag för mig.

Jag är också jultokig men försöker behärska mig helt fram till 1:a advent. Har dock köpt en del julklappar de senaste veckorna, det blir så dyrt att köpa alla klappar på en gång. Bättre att sprida ut det. Min 2 åring har börjat förstå detta med jul & tjatar om tomten hela tiden (vi har 2 tomteböcker hemma som han älskar att titta i). Varje gång det ringer på dörren frågar han om det är tomten eller Pippi Långstrump :-) vi sjunger ibland "här kommer pippi långstrump" och tydligen tror ha att hon skall komma bokstavligt talat :-)

Kram

2007-11-05 @ 14:02:12
Postat av: Jenny

Åh, vad mysigt att få se den lilla gobiten! Drömmer mig bort till det jag också, men just nu stor storrust på schemat och 25 års fest...men lite bäbistillverkning kan man väl klämma in? ;) Kram!

2007-11-05 @ 14:05:55
URL: http://blushie.blogg.se
Postat av: Nhea

Sommartjejen: Klart jag tar med bilden, inte åker väl jag någonstanns utan den?! Vet inte om det finns i fler butiker, får se om jag har vägarna förbi om du vill ha ett par? Kan ta kort på dem!

Louise:Nej vi ska inte göra köns-UL, får se om vi får en till chans vid någon tillväxt UL eller dylikt, annars så får vi hålla oss tills födseln, tycker inte det är såååå viktigt. Ha,ha, ja tomten & Pippi, båda är ju lika fashinerande =)

Jenny: 25 års fest, det är inte fyskam, vi är ett tjejgäng som gick ihop till en 100 års fest, det blev årets fest, har nog aldrig varit så plakat över 20 års strecket, alla 25 års flickor var precis lika trevliga värdinnor, en halkade omkull i köket, en trillade rakt bakåt & började gråta för att hon var arbetslös & jag höll låda på scen såklart =) Efterrätten fick våra kära män duka fram, den hade vi lixom glömt bort! =)men kul hade vi iallafall! Klart ni hinner klämma in lite tillverkning oxå, det krävs övning för att avla ett A-barn som vi brukar säga =)

2007-11-05 @ 14:17:27
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: Jenny

Låter som en trevlig fest! Det är ju så det ska vara! Åtminstone där jag kommer ifrån...=) Du har inga bra "lektips"? Se min blogg så förstår du vad jag menar...=)

2007-11-05 @ 15:16:05
URL: http://blushie.blogg.se
Postat av: emmie

HEJ Darling! Grattis till datumet, härligt att få en tidigare förlossning, väntan är ju så lång ändå! Gardinerna är jättesöta, jag har sett dem. Sköt om dig och klappa magen. Emmie

2007-11-06 @ 10:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0