Gårdagen...

Vad roligt att så många av er hittat hit! Dagens pussar går till: Emmie, Engla, Hanna &Jennie!




Hade en ganska så lugn dag på jobbet igår, en tyst telefon & inga inbokade möten. Tyvärr hade nya systemet kommit igång & det innebar ju lite krångel förstås & eftersom man råkar ha en smula koll på vad som händer om man trycker på lite knappar så var det skytteltrafik in på mitt rum för att fråga om hjälp...

Tog en promenad hem till Nya Huset (foton kommer jag lovar!!) där jag mötte elektrikern i dörren & hittade min kvidande man inuti. Han hade "bara ätit en sallad" på hela dagen, men jag hade ju en däjt att avverka innan det var dax för mat!

Tog bilen ner på stan & däjtade A, härliga underbara A, det lyckas alltid hända konstiga saker i hennes närhet & hon får mig alltid att skratta så tårarna rinner! Underbart! Vi tog varsin iskall smoothie i skuggan på ett café. & pratade igenom alla "happenings" sedan sist! Det är det bästa med henne, man kan älta problem till leda, men i nästa sekund finner man sig själv sitta som ett flum & yra medan magen krampar av skrattattacker! Hon lovade ta en promenad förbi Nya Huset senare i veckan!



Hämtade upp mannens beställning på pizzerian på vägen hem & fick till min förvåning se min man äta upp hela den dubbelinbakade pizzan han beställt & jag skrattat åt! Trodde aldrig han skulle få ned den, men sen blev det heller inge tjat om choklad eller fika heller resten av den kvällen. hihi!



Vi fixade & donade ändå in på småtimmarna, så nu är sovrummet nästan klart med garderober, gardiner & ihopsatt säng! & det var så mysigt att få tända upp huset med en massa ljus, dricka en kopp te & sedan krypa ned i sängen (& "inviga sovrummet")...

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

GRATTIS

2007-04-17 @ 08:07:28
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Sommartjejen

(hm det skulle ju stå mer!!)
GRATTIS till inflyttningen sååå härligt det måste ha kännts att häntligen få krypa ner i lakanen i sitt alldeles egna nybyggda hus.
Och älskogen var väl förstås toppen också antar jag efter all den där pizzan!!! =)
Lät som du hade en underbart skön dag igår.
Härligt!
KRAMIS!!!

2007-04-17 @ 08:08:52
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: fia

Hej Nhea, måste bara säga hur otroligt roligt jag tycker att det är att du bloggar mer nu. Ha det bäst! *kram*

2007-04-17 @ 09:42:37
Postat av: Novalie

Vad mysigt! Det finns inget roligare än att inreda, fixa och dona med sitt nya hem, hoppas att ni hade det RIKTIGT kul under invigningen ;)

Har länkat till dig på min blogg, är det ok för dig?

Kram och ha en bra dag!

2007-04-17 @ 10:44:00
URL: http://novalie.webblogg.se
Postat av: Engla

Åh vilken härlig dag du måste haft!
Mysigt med invingning hihi:)
Ha en superbra dag Nhea!
KRAM

2007-04-17 @ 13:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0