Helgresumé

Valborgsmässoafton!

 

Å här sitter man på jobbet! Tidigt som attan, för att få gå hem extra tidigt utan att förlora så mycket i arbetstid! Det var ganska kyligt när jag gick till jobbet, men en härligt klarblå himmel & en ljuv sol!


 


Fredag: Precis i samma stund som jag tänkte gå hem fick jag ett telefonsamtal & var tvungen att rycka ut akut, det mest irriterande är/var att jag hade kämpat från 8.30 att få göra den uppgiften, men de tackade nej vid tre tillfällen, samt påstod att de ringt mig men att ingen hade svarat? ?Hallå, vad tror folk att jag sitter på mitt arsel & väntar på att telefonen ska ringa 40 timmar i veckan?? *f**k off* Jag blev förbannad, min irritation gick ut över fel person, så jag fick börja med att be om ursäkt det första jag gjorde när jag kom dit. Men själva arbetet gick bra & resultatet var värt övertid & irritation.

Handlade lite kvällsmat på vägen hem (rostbiff att grilla, potatis att göra potatisklyftor av, sallad & ört & vitlökssås). Fixade & donade lite, bakade & serverade mannen en tidning & en kall öl i soffan när han kom hem. Grillade, delade ½ flaska rödvin & spelade kort i brist på tv.

 

Lördag: Mannen for iväg till jobbet, själv avnjöt jag en härlig frukost (mild lätt yoghurt med blåbär & hallon, grovt bröd med mager ost & grönsaker & en kopp te) i sängen samtidigt som jag läste tidningen. Fick sedan massor av energi & dammsög hela huset, skurade golvet på toaletten & i inre hallen & plockade in i alla badrumsskåp. Gjorde mig sedan i ordning, Dagens outfit: svarta tights /leggins (same shit different name, håller med dig Åsa), min rosa/svarta miniklänning från h&m, svart/rosa ballerina & svart kavaj. Fixade till husets första smoothie ( ½ grönt äpple, ½ banan, 1 kiwi & 1 skvätt färskpressad äpplejuice, MUMS) & tog sedan en promenad (20 min) ner på stan. Letade efter bordslampor i små mysbutiker utan resultat, provade en gul miniklänning på Gina (fyrkantig ringning klädd med sidenband) för 199:- (ska fundera lite till om den ska bli min), klämde lite på en pucci-inspirerad tunika på Lindex.

Kvällsmat: Taco´s med resten av vinet (från fredagen), mannen ville öppna en flaska till men jag avstyrde det hela & då gick han in på konjaken istället medan vi spelade kort & åt en massa godis.

 

Söndag: Sovmorgon, brunch ? risgrynsgröt med kanel, grovt bröd med ost & skinka & en massa grönsaker, juice & te, läsandes söndagstidningarna med bilagor. Bakade sedan en frukt paj & fick besök av S & H & deras barn J & M. De stannade 2 ½ timme, sedan fick vi värsta rycket, då vi ska få middagsgäster ikväll, så nu ser man inte ett spår av ett endaste verktyg, kartong eller listbit i hela huset. Hur skönt som helst!

 

Har bestämt mig för att gå från skräpdiet till fräsch diet, så dagens lunch består av grillad kycklingfilé med en STOOR sallad (med 2 sorters grönsallad, gurka, tomat, äpple & ananas).

Måste även komma igång att GÅ mer. Ok, kanske inte ikväll men imorgon! =)

 

Have to work!


Vårrenovering!

Har känt mig blek & lite smått ofräsch ett tag & äntligen igår fick jag både ork & tid att piffa till mig lite, så det blev helrenovering av kroppsbehåringen, både rakhyvel/rakapparat & vaxremsor flaxade vilt över min kropp, så nu är jag len som en bebisstjärt!!


 


& så förvandlade jag ett gråblekt ansikte & dekoltage till lite vårfräschör med Supersunic BUS-spray?

 

Plockade ?vildvuxna? ögonbryn, samt passade på att sätta lite färg på dem! Filade fötterna & satte färg på tånaglarna, de lyser nu i en mörkröd färg med lite glitter i!


 


Nu är det bara svallet kvar! Ska smeta i lite hårfärg under helgen & beställa klipptid!


Välkomna hem till mig!

Eftersom att jag troligen inte kommer ha möjlighet att blogga i helgen så bjuder jag er på ett urval av en visning i mitt nya hus?


 

Det här härliga fönstret sitter i min entré! Entrén är en utbyggnad på huset med full takhöjd, vitmålad takpanel, tapeter i vitt med silvermönster & hallmöbler i oljad ek?


 
 

Köket, husets hjärta! Stort (22kvm) med mycket arbetsyta, plats att umgås & mysig belysning!


 

Sovrummet som är provisoriskt, som ska bli gäst/datarum såfort övervåningen är klar. Håller plånboken i styr när det gäller detta rum, hade det varit permanent hade jag frossat i gardiner, överkast & lampor med stooora skärmar!

 

Vardagsrummet, stort (40kvm) & ljust! Absolut inte färdig möblerat, men än så länge är jag nöjd med hur soffan & övriga möbler harmoniserar...





Badrum, vitt & grått, inte så stort som jag önskade från början men det får väl duga! Kommer även få flytta in ett bubbelbadkar där till hösten... 

Emmie

Vilket bra smak! Härligt att höra att det är ett bra val för framtida kletiga/sandiga barn!

Vi funderade på 3+2 från början men kände att det var så svår möblerat om vi någon gång vill ändra i framtiden så då bestämde vi oss för att 3 + 1+1 kunde varieras lite mer. Ska hålla utkik efter fotpall, vi är oxå ute efter det till våra fåtöljer, när vi nu enats om modell!

Hoppas det har lugnta ned sig lite på jobbet! Önskar dig en härlig helg!

KRAM KRAM!

Gårdagens vitvaruproblem...

Kom hem igår & hittade mannen skruvandes mitt bland alla vitvaror, alla underbara efterlängtade vitvaror! & vad hade han börjat med? Vad tyckte han var viktigast?

JO! Nespressomaskinen *fniss*


 


När jag ville koppla in kyl & frys meddelade han att de eluttagen inte var klara än för säkringarna till de var övertejpade i proppskåpet, utan att han skulle bli tvungen att ringa elektrikern idag & skälla lite på honom, så vi fick igång det så fort som möjligt! Jag höll på att gå i taket, men ändrade mig snabbt, kände att jag behövde den energin en frustra/irritation kräver till annat! Det var bara sätta sig ned & säga ?Jaha? för tusende gången sedan vi påbörjat detta bygge.

Sen skulle vi sätta in ugn & mikro på plats, ugnen gick bra men när vi kom till mikron så var den för liten, vi stod där båda två & stirrade på det gapande hålet ovanför den där jäkla mikron & återigen var jag så himla glad att det INTE var jag som beställt dessa saker!

I samma stund kommer svärföräldrarna in genom dörren & påbörjar beundran av vitvaror då jag sarkastiskt säger:

-Jo visst blev det bra, speciellt ovanför mikron, luftigt & annorlunda!

Men detta luftiga problem åtgärdades snabbt med en passbit medan jag var till affären & pizzerian efter lite mat. Då dök nästa problem upp, diskmaskinen! Den var OCKSÅ för låg!

-Det kanske funkar med en passbit där också! Flinade jag!

Men så hittades skruvarna till benen & diskmaskinen kom upp i lagom höjd utan problem =)


 

Av någon anledning fick jag för mig att kika i proppskåpet då tvättmaskinen bars på plats & insåg att mannen sett FEL! Ha,ha, kan han inte läsa en bruksanvisning, hur ska han då kunna tyda ett proppskåp?! Så det var bara plugga i, kyl (ja det stod en splitt ny liten kyl hemma när jag kom hem, för det är ju som sagt lättare att köpa nytt än begagnat, även om det endast ska användas i 1 månad, men jag kläckte till hans räddning en idé om bar med kylskåp i uterummet, vilket mannen tände på direkt), frys, ugn & mikro, bara induktionshällen & nespressomaskinen han behöver skälla på elektrikern om! =) men nu klarar vi ju oss över helgen, jag kan shoppa hem en massa fräscha matvaror & fixar att laga egen nyttigare mat i ungen och på grillen! MUMS!



Samtal...

Kvällssamtal:

 

Jag: Var ligger Krakow?

Mannen: I Polen tror jag, vaddå då?

Jag: A ska dit

Mannen: Med jobbet eller?

 

Inser att mannen syftar på en gemensam bekant, som är höggravid & jag syftar på en annan A.

 

Jag: Näe, inte hon, hon får väl inte flyga heller!!!

Mannen: Spricker hon då eller?

 

*Karlar?* 


Våfflor & Glamour

Gick hem lite tidigare igår & hittade min mamma utanför dörren, hon var ute i god tid som vanligt! Hon var stark & pigg och fräsch så vi fick en trevlig pratstund & kunde njuta av våfflorna! Kändes skönt & välbehövligt efter alla tårar som runnit!



När hon åkte tog jag en promenad till affären, mannen jobbade ju sent. Jag var så himla sugen på en tallrik mild lätt yoghurt med upptinade hallon & blåbär & en matsked solrosfrön som topping, men hade inte hjärta att köpa det för att äta en portion och sedan vara tvungen att slänga resten då kyl & frys inte dyker upp förrän idag! Så det blev en iskall Cola light & nya numret av Glamour! Väl hemma igen stod jag & tvekade mellan dammsugaren & sängen, valde sängen & kröp ihop med min tidning & min läsk... Bra val för dammsugaren han jag springa runt med imorse i väntan på bredbandsgubbarna! Perfekt!

Min man snarkar...

Min man snarkar... Nähä tänker ni! Gör karlar det? Min man snarkar bara när han sover på rygg. Jag har förbjudit honom att sova på rygg, men av någon konstig anledning har han en förmåga att sno runt från magen/sidan till rygg i samma ögonblick som han somnar & så börjar det... Där ligger jag klarvaken & hör de där hemska ljudet, vänder mig om & möts av min man med helt öppen mun & det hemska ljudet... Puttar lite på honom & när han vaknar och vänder sig mot mig med sömndruckna ögon, då är munnen fortfarande fullt öppen... SEXIGT! Kan inte låta bli att skratta -Han ser ut som en gapande fågelunge...


Att glädjas över det lilla...

 



 Är så glad, var ute på jobb idag med en kollega & på vägen hem ringer två gubbar inom loppet av 5 minuter. Vad tusan är det att bli glad över, tänker ni?! Men den första ville komma & koppla in bredband, tv & telefon ?IMORGON! & den andra ville installera vattenmätaren ?på fredag! Två av mina uppdrag går i lås, snabbare än blixten! Känns skönt! 

Dagens mat:
 Frukost: 2 knäcke med minilätta & 1 banan + svartvinbärste  Lunch: Weight watchers pannbiff med potatisgratäng & morötter, ½ avocado & ½ grapefrukt  Fika: Havre digestive & 1 äpple + svartvinbärste Middag: Våfflor med milda visp & osötad jordgubbssylt (som om det skulle göra så stor skillnad?) 




 
Mums för gluten allergiker!


 


Sol, sol sol!

Äntligen är den tillbaka efter ett par dagar med gråmulet, duggregn & ruggig kyla! Det är konstigt att samma platser blir så himla mycket vackrare bara solen skiner =)

 


Igår åkte jag & hälsade på en vännina. Hon har precis flyttat in i "nytt" hus hon oxå, fast det roliga är att deras hus är från början av 1900-talet, så husen är verkligen varandras motpooler. De kämpar för att bevara det gamla & dess charm & vi kämpar för att hitta det allra nyaste nytt. hihi. Någon gång i mitt liv vill jag nog oxå ha ett riktigt gammalt hus, 3 meter till tak, bröstpaneler & handblåsta fönster & leva ut alla mina krussidull drömmar, guld högt och lågt , barock i varenda möbel & kristallkronor stora som bilar, men det är ju så himla mycket jobb med ett sånt hus & den tiden & orken har jag inte så det får bli mitt pensionärsprojekt! 

 

    Mitt pensionärsprojekt?

Vi satt som värsta karlarna & diskuterade uppvärmning, 2 eller 3 glas fönster, kostnader för lån & räntor, topplån, bottenlån osv.haha! Men jag kunde iallafall konstatera att vi kommer väldigt billigt undan, jag har alltid fått för mig att det ska vara så billigt att köpa gammal mot att köpa nytt, men ett gammalt hus måste man ständigt renovera & att renovera ett kök eller ett badrum är inte billigt, sånt slipper vi, vi har toppfräscht från nu och typ 10 år framåt ...

& så blev det en massa bebis prat oxå, hon har en liten i sin mage, så gulligt, det har precis börjat puta lite!



Idag jobbar mannen sent, så då passade jag på att bjuda in min mamma som jag inte pratat/träffat sedan den katastrofala påsken, får se hur den här kvällen artar sig...

Samtal...

Min man går att lura vart man vill?

 

Gårdagens samtal 1:


 


Mannen:
Hon säger ska ni verkligen inte ha induktionshäll? så då måste det ju vara bra.

 

Jag: det är säkert bra, men jag tycker att det är en onödig kostnad just nu, speciellt om vi måste byta ut våra nyinköpta kastruller, stekpannor ?

 

Mannen: Så vi ska inte ha induktionshäll???

 

Jag: Isåfall får du stå för den extra kostnaden & i samma sekund den där hällen kommer innanför tröskeln ska vi ha fungerande kastruller & stekpannor till den.

 

Mannen: Vi ska alltså ha induktionshäll!!!

 

Slut på diskussion.

 

Gårdagens samtal 2:

 

Elektriker: Det finns lampor ni kan köpa av mig de kostar 1000:- st, men det finns likvärdiga på bauhaus för 300:-/st, men de dyrare ser lite lyxigare ut såklart?

 

Mannen: Vi tar de dyrare!

 

Slut på diskussion.

 

Dagens samtal:


 


Mannen:
Vet du var vi kan få tag i en lite billig kyl?

 

Jag: Varför undrar du det?

 

Mannen: Om vi ska ett sånt där 0 zon kylskåp så levereas det inte förrän 7 juni.

 

Jag: Men vi ska ju inte ha ett 0 zon kylskåp!! Vi bestämde ju att det var onödigt dyrt & att de i alla fall inte fungerar så bra som det låter!

 

Mannen: Jag har beställt ett sånt kylskåp!

 

Jag: Då får du köpa ett provisoriskt på Blocket då!

 

Mannen: Det är enklare att köpa ett nytt!& de är inte särskillt dyra säger K.

 

Jag: Det är klart att det är dyrare att köpa ett nytt! & jäkligt onödigt!!

 

Mannen: Ja,ja vi får se...

 

Två sekunder senare hade jag hittat 3 st tänkbara provisoriska begagnade kylskåp på Blocket för 100:-

 

Slut på diskussion.


Tisdagmorgon!

Kom hem igår & hittade ett upplyst hus & en elektriker i tvättstugan, så det blev ingen slappning i sängen eller framfart med dammsugare, utan jag höll mig så lugn som möjligt tills mannen kom hem & elektrikerna åkte.

Vi for iväg för att hämta våran nya soffa:

image28


Den passade perfekt i vårt nya hem & bland våra andra möbler men vi insåg att det fanns gott om plats för två fåtöljeroxå, så nu står valet mellan dessa modeller:

image29                                                    

När vi skulle bära in soffan, mannen och jag (tur att vi har pardörr) gick jag först, vi har ju än så länge bara en provisorisk trapp, men tre gigantiska steg, iallafall känns de så när man har X antal kilo soffa i famnen, ett tu tre så hade jag lyckats fara på arslet & satt på näst översta steget med soffan i famnen! För ett par år sedan hade jag blivit skit arg & skällt ut mannen för att HAN puttat omkull mig, MEN nu vet jag bättre & började asgarva istället & mannen likaså & hur lätt tror ni att det är att resa sig upp, med en soffa i famnen samtidigt som man är lealös av skratt? Men jag lyckades tillslut! =)

Sedan lagade jag en strålande middag med hjälp av vattenkokare & micro: det blev till att röra ihop pulvermos & färdiga kryddiga köttfärsbiffar, serverat med riven morot, tomat & avocado!

Tog sedan vår första motionsrunda på 6 månader! En 50 minuter lång powerwalk! Härligt!

Nu är det dax för maratonmöte halva förmiddagen... Urk...







Helgen

Fredag:

Tog bilen till huset & la mig i sängen för att äntligen få öppna min Vecko Revyn, blev liggandes i ca 1 timme. Superskönt! Sen påbörjade jag uppackningen av köket innan det var dax att ge sig iväg till kvällens middag. Jag hade superont i magen när jag kom fram & hoppade över vinet vilket medförde att vi kunde åka hem runt midnatt, vilket kändes som ett bra beslut! Fick iallafall lite grillat...



Lördag:

Vaknade i vanlig ordning först runt 6, men kunde somna om & njuta av sovmorgon till 8.30. Fick frukost på sängen & kunde sedan starta uppackningen med full fart! Mannen & svärfar begav sig upp på taket & jag packade upp & packade upp & packade upp & slängde lite... Insåg att vi har skrämmande mycket saker, för att inte tala om kläder...  Åkte en sväng till tippen & stannade vid en pizzeria & åt kebabtallrik (med ris) på tillbaka vägen.
Två vänninor kom på besök på eftermiddagen & vi gick husvandring & tog en långfika! Mysigt! När de åkt startade vi premiärgrillningen vid huset, trippade runt med varsit glas rödvin ute på tomten för att lokalisera nya grannhusets fönster, det såg nämligen lite konstigt ut på baksidan & vi såg väl inte mindre konstiga ut... & njöt sedan av en härlig grillmiddag med efterrätt & en flaska rödvin!



Söndag:


Vaknade inte förrän 9! Rekord! Blev frukost på sängen & tidningsläsning innan vi masade oss upp & satte fräs. Vid 11 knackade det på dörren & där stod svärmor & svärfar med en massa av våra grejer vi inte fått med oss i sista lasset (& än är inte alla våra saker i huset). De hjälpte oss att köra iväg kartonger & sen bjöd de på lunch på stan. Jag mumsade i mig kinesiska räkor med paprika, lök & champinjoner i vitlökssås -UNDERBART! & sen unnade vi oss att slappa lite med söndagstidningar+bilagor när vi kom hem. Blev ett sista ryck med ett lass till soptippen & nedgrävning av bredband innan vi tog kväll vid 19. Grillade korv i duggregnet & la oss sen i sängen & åt popcorn & läste!



Helgens värsta syn: Mannen torkade av duschhörnet -NAKEN, hade jag inte sett alla skrymslen & vrån på honom innan så lovar jag att jag sett det nu.. *asgarv*

Helgens roligaste: När mannens kompis kastade sig på telefonen för att berätta helgens stora nyhet, att umgänges kretsen fått en till blivande pappa med kommentaren " å det är inte jag"...



Lunch vid havet...

Ingen matlåda! Tur att man har uttråkade kollegor som mer än gärna följer med ut på lunch!
Har nu intagit kassler på en restaurang med utsikt över havet!



Har tänkt att sluta runt 15 idag, åka hem en stund & riva bland lite kartonger för att se vad jag hittar -känns som rena rama julafton! Sen är det dags att åka bort igen, klockan 18 ska mannen & jag vara på middag! Hoppas på grillat & lite rödvin, men det innebär övernattning & det är inte jag så himla sugen på... Vill ta en sovmorgon i mitt eget hus, äta frukost på uteplatsen & börja plocka & fixa & dona i min egen takt för att sedan få nyfikna fikagäster på eftermiddagen...Men sovmorgon i hemma -det kanske får bli söndagens mission!

Tanter & Powerpoint!

Igår ägnade jag 11 timmar av min dag åt att ta mig till & från samt lyssna på föreläsningar! Intog förstås en massa gott fika & lunch oxå...



Tänk er en fullsatt aula ca 500 ivrigt lyssnande öron & upp på podiet kliver en dam i 50-60 års åldern, hon är högt uppsatt, har toppjobb, topp lön, är ordförande, vice ordförande  hit & dit i diverse betydelsefulla föreningar på sin "fritid". Hon har en omsorgsfullt klippt page, sminkat sig & dragit på sig nya dräkten dagen till ära. & så ska hon börja sitt föredrag, fifflar lite med datorn, får efter 3 min tystnad igång powerpoint presentationen (som hon uppenbarligen INTE tillverkat själv) & stapplar igång, vid tredje bilden råkar hon komma åt en knapp på datorn som gör att powerpointhelskärmen förvandlas till massa små bilder som bläddrar förbi supersnabbt & tanten utbrister "SHIIIT" högt & tydligt i sin mikrofon... & där satt R & jag bland 500 andra personer & försökte göra oss så små som möjligt i stolarna & fnissade så tårarna rann...



Stötte på en gammal lärare.universitetet var hon verkligen en grå mus, totalt färglös, smög runt i korridorna, ingav så lite respekt att man blev mörkrädd... Igår hade hon piffat till sig, dragit på sig en kort-kort grön kjol a´la 93, oformlig matchande grön skjorta & matchat de bruna lågklackade stövlarna från 72 med en brun skinnväst... & det värsta är att hon VALT ut dessa kläder, stått framför spegeln & tyckt att hon såg snygg ut!

Precis när jag klivit in genom dörren igår kväll, kom våra gäster! Där stod jag med dammsugaren som jag inte hade hunnit dragit på... Men, men,  de fick trampa runt i dagens dos av byggdamm, vi hade iallafall fått igång värmen, så de slapp frysa!



mannen & R fick åka iväg & hämta indisk mat medan jag & flickvännen L började riva i kartonger efter bestick & tallrikar. Hittade fin besticken & tallrikarna till en av våra två fin serviser & miss matchade det med topp moderna helsvarta vin glas, hihi! & lyckades duka ihop det riktigt fint med tallriksunderlägg, ljusstakar & gräsliga servetter! Supermysigt! Fruktansvärt hungriga & vädligt pratsugna... De åkte hemåt vid 22, då mannen försökte sig på att montera duschhörnet som anlänt, men gav upp (skyllde på att det skulle bli snett om han inte fick hjälp...) & jag for äntligen runt med den förbannade dammsugaren! =)



Har för första gången i mitt Nya Hus vaknat av att det var för varmt i natt!! Sensation!



Onsdagen..

Slänger iväg ett inlägg lite snabbt! Ska snart iväg till Stockholm på en massa föreläsningar!

Tusen tack Emmie! Då kan jag lägga mina 3000:- på något annat trevligare då =)

Nu lyser det hemma hos mig! Elektrikern åkte hem klockan 20.00 & då var elen klar! Tyvärr fungerar min man som så här: Han kan bygga mig ett helt hus, men läsa en bruksanvisning det klarar han inte! Så vi har ännu ingen värme eller varmvatten! Hoppas någon vänlig själ fixar det åt oss idag!



Shoppade lossgardiner igår & ägnade kvällen åt att stryka 12 längder gardiner & sätta upp! Blev tillräckligt bra för att sitat uppe över sommaren =)



Isbiten

Igår gick jag hem till Nya Huset & bara la mig i sängen med en bok ( Mari Ljungstedts(?) Den inre kretsen, håller med dig Åsa, den är superbra!) ett glas Cola light & några mini Plopp & bara njöt av att kunna ta det lugnt! Sen kom jag igång med att sortera gardintillbehör & bygga ihop lagom långa gardinstänger, men insåg att det fattades lite saker, som jag ska köpa idag.



Mannen kom hem & vi åkte till svärföräldrarna för att ta en varm dusch & få i oss lite hemlagad mat & varsit glas vin så vi blev kvar över natten. Skulle vi aldrig ha gjort! Det började bra med lite fika & att jämföra kylskåp på nätet - någon som har ett kylskåp som man kan ställa in olika grader i tre olika zoner såkallad PerfectFresh-zon, som kan tala om för mig varför det är värt att betala 3000:- extra för? Ett bra argument & jag slår till!



Sen bäddade vi i ordning bäddsoffan & la oss som vanligt tjafsandes om vem som skulle sova i vilken del & så PANG! Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, mannens säng vek ihop sig med dunder & brak & mannen gapandes " Jag sa ju att den här sidan var livsfarlig", hihi.
Sen följde en natt i endast sommartäcke & de filtar vi hittade (mannen hittade en badrock) & det var så kallt, så i morse vaknade vi som två isbitar & när vi bäddade ihop alla täcken (&badrockar) & kröp intill varandra var vi båda så stelfrusna att ingen kunde värma den andra...



Hittade iallafall till min glädje strykjärnet jag letat efter ett tag i flyttröran nu i morse! Så jag hoppas den här dagen & natten hemma i vårt eget nya hus blir bättre =)

Jag = en levande glasskula...

Hm... det börjar bli en vana det här med dagsfärsk "hemmagjord" glass... Idag före 12 satt jag & småpratade med en kollega (samma jag lunchade med i förra veckan). Vi var som vanligt superhungriga & bestämde oss för att gå på lunch. I samma veva säger hon " & så känner jag att jag måste ha en glass oxå" , så då blev det ju nästan panik, måste man så måste man.

Så vi slängde i oss maten & åkte till glassbaren, men konstaterade att vi endast fick hålla oss på högersidan där det bara finns sorbet (andra sidan finns det bara gräddglass). Så nu är jag proppmätt & superglad efter en trevlig stund med njutning av kiwi & citronsorbet! Mums!

På tal om njutning ska mitt nya liv börja med frukostsmoothiesar ( ja när jag hittat min älskade mixer i all röra) & bjuder tillsvidare på 2 härliga recept!

Mango morning



 
Mango är en ny produkt i frysdisken som ger frukostdrinken en exotisk touche. Tillsätt hallon och lite linfrö, och du får en härligt rosa och fiberrik drink med mycket smak.

Blir 1 stort glas
Tar 5 minuter
Pris: 8 kronor
Svårighetsgrad: Lätt

Du behöver:
1 dl fryst mango
1 dl frysta hallon
2 dl naturell yoghurt
1 msk linfrö
Ev. flytande honung

Gör så här:
1.
Blanda alla ingredienser utom honungen i en mixer.
2. Mixa till en slät, skummig drink. Smaka eventuellt av med lite honung om du vill ha drinken sötare.
3. Häll upp i ett stort glas och servera direkt.

Breakfast blues




 
Blåbär och vanilj är en himmelsk kombination. Med banan och lite vetegroddar blir drinken en hel måltid.

Blir 1 stort glas
Tar 5 minuter
Pris: 8 kronor
Svårighetsgrad: Lätt

Du behöver:
1 dl blåbär, frysta
3 dl vaniljyoghurt
1/2 banan
1 msk vetegroddar

Gör så här:
1.
Lägg alla ingredienser i en mixer.
2. Mixa till en slät, skummig drink.
3. Häll upp i ett stort glas och servera direkt.

Tips! Om du inte har vaniljyoghurt hemma kan du använda naturell yoghurt i stället och tillsätta en nypa vaniljsocker.



Gårdagen...

Vad roligt att så många av er hittat hit! Dagens pussar går till: Emmie, Engla, Hanna &Jennie!




Hade en ganska så lugn dag på jobbet igår, en tyst telefon & inga inbokade möten. Tyvärr hade nya systemet kommit igång & det innebar ju lite krångel förstås & eftersom man råkar ha en smula koll på vad som händer om man trycker på lite knappar så var det skytteltrafik in på mitt rum för att fråga om hjälp...

Tog en promenad hem till Nya Huset (foton kommer jag lovar!!) där jag mötte elektrikern i dörren & hittade min kvidande man inuti. Han hade "bara ätit en sallad" på hela dagen, men jag hade ju en däjt att avverka innan det var dax för mat!

Tog bilen ner på stan & däjtade A, härliga underbara A, det lyckas alltid hända konstiga saker i hennes närhet & hon får mig alltid att skratta så tårarna rinner! Underbart! Vi tog varsin iskall smoothie i skuggan på ett café. & pratade igenom alla "happenings" sedan sist! Det är det bästa med henne, man kan älta problem till leda, men i nästa sekund finner man sig själv sitta som ett flum & yra medan magen krampar av skrattattacker! Hon lovade ta en promenad förbi Nya Huset senare i veckan!



Hämtade upp mannens beställning på pizzerian på vägen hem & fick till min förvåning se min man äta upp hela den dubbelinbakade pizzan han beställt & jag skrattat åt! Trodde aldrig han skulle få ned den, men sen blev det heller inge tjat om choklad eller fika heller resten av den kvällen. hihi!



Vi fixade & donade ändå in på småtimmarna, så nu är sovrummet nästan klart med garderober, gardiner & ihopsatt säng! & det var så mysigt att få tända upp huset med en massa ljus, dricka en kopp te & sedan krypa ned i sängen (& "inviga sovrummet")...

MIN KÄRLEK!

Jag var inne på Novalies blogg & fnittrade lite åt hennes inlägg om pojkarna i hennes liv just nu. Så då kom jag att tänka på mina kärlekar? De har varit ett par under åren, vissa har inte betytt något, andra har betytt mer & alla har de format mig till den person jag är idag så på något sätt vill jag inte vara utan någon utav dem?nästan?


 
 

1)      Min första riktiga kärlek, gud så kär jag var & gud så kär han var! Vi satt ihop, som två limmade ytor, livet var fantastiskt, jag var helt säker på att han var den rätte. Trots att vi var så unga! Men så kom lumpen, allt han gjorde om dagarna var att längta hem, vantrivas & sakna mig & jag själv insåg att det var ju riktigt roligt med friheten att träffa kompisar, gå på fester & se annat än att bara vara med honom & så började den där svartsjukan spira? & förstörde?Tryckte han inte ner mig totalt psykiskt så klippte han till fysiskt. Minns så väl en gång när vi skulle gå ut, han & jag - jag ville gå in på utestället till mina kompisar, han ville gå hem. Det hela slutade med en sprucken underläpp & där stod kompisarna bakom hörnet & såg alltihop & ändå försvarade jag honom med ?Det var inte meningen?? Så sjukt! Så snabbt man blir förstörd! Jag lämnade honom, han hängde efter ett tag? Ringde, ringde, ringde! & dum som jag var gick jag tillbaka för att lämna honom några veckor senare?För evigt!

 

2)      En riktig nallebjörn. Han såg mig som sin blivande fru (sa han), själv klarade jag knappt inte av att ta i honom? Han var otrogen på en utlandssemester & så var det slut & lika glad var jag för det!

 

3)      En riktig partykille, vi hade så jäkla roligt ihop! Det festades hej vilt & vi umgicks i ett stort gäng. Men hur mycket träffades vi själva? & hur djup relation hade vi? Kände vi varandra? Efter ett tag ville jag få ut mer än bara fest & skoj av förhållandet. Jag började ställa krav, att i alla fall någon gång prioriteras före en kväll med grabbarna, men nej? Så jag började titta mig omkring & där satt en underbar människa (nr 4), som var beredd att satsa på OSS. Klart att jag tyckte han var intressant (även om jag inte gjorde något handgripligt åt saken) & det märkte nr 3 också & klippte till mig, en handflat rätt på vänsterkinden, på en pub mitt framför mina två bästa vänner? & efter nr 1 hade jag bestämt mig för att gå vid första slaget -what ever! & det gjorde jag!

 

4)      Rakt in i nr 4:as famn för att upptäcka att han inte var det jag ville ha? Men det steget hade påverkat så många & rört upp så mycket känslor att jag var tvungen att ge det en chans men gav upp?

 

5)      & träffade mannen jag älskat så det gjort ont, mannen som sårat mig så jag gråtit slut på mina tårar & som jag sårat så han gråtit slut på sina tårar. Känslorna var för starka, för stora att hantera & jag var alldeles säker på att det någon gång skulle bli vi, på riktigt, så fel jag hade? Efter en sommar av känslor upp & ned, total lycka eller total hjärtesorg, inget var någonsin lagom med honom, antingen superbra eller total katastrof, så fick jag nog & gick tillbaka till tryggheten hos nr. 4?

 

4)      Men jag drog utomlands istället för att vara hemma med honom. Vi sågs inte på 3mån, men hade en fantastisk relation via brev & telefon. & jag fick läka mina sår, hitta mig själv på en plats där ingen kände mig. Det bästa jag någonsin gjort ?bara för mig själv! & när jag väl kom hem efter ett halvår, hade vi vuxit ifrån varandra. Han stod kvar där han stått när jag rest, själv hade jag tagit flertalet steg framåt i min utveckling som person! Så jag lämnade honom & den framtid vi i månader planerat via telefon & brev?

 

5)      & gick tillbaka in i känslostormarna? Skulle det funka nu? När vi båda vuxit en del? När vi lovat varandra att försöka once and for all på riktigt, men nej? MEN samma starka känslor, samma gamla tårar, samma gamla sargade hjärta & samma olyckliga slut?Vi pratade inte med varandra på över ett år efter det...

 

6)      En helylle kille, han var snäll, han var rolig, vi kunde prata, han skulle bli en perfekt pappa, make, what ever? Men känslorna fastnade aldrig riktigt & han attraherade mig inte. Så jag valde att bli singel & trivdes rätt bra med det tills?

 

7)      ?dök upp.. Nu i efterhand, alltså om man får ångra något i sitt liv, skulle jag utan tvekan ta bort honom från mitt liv, genast! Det blev superseriöst, supersnabbt, men brakade åt helvete lika snabbt. Den där svartsjukan? Efter en kväll på krogen, då jag råkat prata med nr. 5, just det bara pratat, en kort stund inte längre än 5 min. Så slog det slint. Han lyfte mig från marken genom att ta stryptag kring min hals, han svingade mig in i en mur. Jag sparkade & skrek & klöste allt vad jag orkade. Det gick förbi flera personer, men ingen agerade! Hur kunde de?! Men jag kom loss & sprang för mitt liv! & gömde mig i en port & kunde i säkerhet se honom springa gata upp & gata ned, springa ikapp en stackars tjej i tron om att det var jag, slet tag i henne som blev livrädd, men insåg snabbt sitt misstag & försvann sen efter ca 1timmes letande. Jag ringde & bad om hjälp hos min ?bästa vän?, men hon ställde inte upp ?hon hade det trassligt själv?? Men hjälpen kom där gåendes på gatan, mitt framför mig? nr. 5. Hur osams vi än har varit har han alltid funnits för mig de gånger jag behövt någon, de gånger då ingen annan ställt upp?När jag kom hem till mina föräldrar morgonen efter satt nr. 7 i soffan med mina föräldrar & hade berättat SIN version & utelämnat ganska så viktiga & våldsamma detaljer...

 

8)      välkänd, så omtalad, så älskad av alla. & så var det MIG han bjöd ut, middag efter middag? & jag föll som en fura? Men han var så knepig att leva med, man visste aldrig vilket humör han skulle vakna på, glad & trevlig eller sur & igen knäppt? Så jag drog, utan ett ord? Bara lät det rinna ut i sanden utan ett sista ord?

 

9)      Vilken härlig kille! Så supersocial, så omtyckt! Han var verkligen medelpunkten, den alla ville umgås med, som alla ville vara vän med & han öppnade upp sitt hjärta & var vän med alla. Även de som sårat honom totalt. & vi hade riktigt roligt ihop. Vi kunde prata med varandra. Hade djupa samtal & lösningar på jordens alla problem? Förutom våra egna, de valde han att diskutera med sin mamma, istället för att diskutera det med mig? & hans mor & jag var så olika man kan bli. & det är svårt att alltid komma i skuggan bakom någon, att ständigt höra kommentarer som ?Det är så roligt att du (nr 9) ville komma, ja du (mig) med förstås, fast du förstår nog vad jag menar..? Att alltid betraktas som ett bihang, som mindre värd för att jag inte tog lika mycket plats eller hade samma utstrålning?Vi var så olika, jag är en struktur människa, jag vill ha koll på livet & vad som ska hända. Jag vill planera & hinna ställa in mig för vad som komma skall. Han var Mr Impuls & jag hängde med i svängarna -ett tag, sen höll jag på att kollapsa, jag orkade inte mer? Så jag lämnade honom för nr?

 

8)      Igen! För att starta ett liv av lycka som för en sista gång som lika snabbt rann ut i sanden, av samma orsaker, av samma anledningar med samma följd som förra gången?

 

10)  Min man! Han som stått där mitt framför mig i alla år, som funnits vid min sida fast jag  aldrig riktigt sett honom & så föll allt på plats. Jag var redo, han var redo & kärleken var redo för oss. Det var så härligt att känna ?Är det så här underbart det SKA vara?? är det så här ?underbar riktigt kärlek ska kännas??. Visst vi har våra upp & ned gångar men de två tankarna/känslorna når mig alltid om & om igen. Jag är riktigt lycklig! Inte bara lycklig då & då utan lycklig för det mesta. Jag trivs med livet & med mig själv & honom ?för att jag får vara mig själv! & för att jag tillåter honom att vara sig själv. Jag vill inte göra om honom någonsin för då blir han inte den han verkligen är & jag älskar den han är! Han har bra & dåliga sidor som vi alla, men jag älskar de bra & har lärt mig att hantera & leva med de dåliga! Han är perfekt precis som han är!

 

& hur gick det nu med nr. 5? Jag träffade honom för drygt ett år sedan. & en av mina vänner som var med mig frågade ?vad känner du när du ser honom nu?? & jag kände ingenting. Han hade förfallit, den charm jag tidigare sett som outstanding kändes nu bara patetisk, den kropp jag tyckt var världens sexigaste hade förfallit, han var lönnfet, gråhårig med dålig tandhygien & han hade en kvinna vid sin sida. & när jag frågade honom om det var hans tjej svarade han ? Nja eller något sånt?,fast att jag visste att de haft ihop det i över ett år,  han hade inte förändrats ett dugg. Ny tjej, samma program! Det kändes så tragiskt, men samtidigt lättande ?Jag var botad! =)

 
 

Solig söndag!

Å en sån härlig helg det har varit!   



Idag for mannen upp & hjälpte svärfar att byta ut det sista gamla fönstret i deras hus. Jag roade mig med att rensa bland mina kläder. & upptäckte att de förökat sig något enormt det senaste halvåret, UPS! Blev till att gallra lite bland urtvättat & sladdrigt & jag fick ihop en ICA-påse iallafall! Så finns det plats för lite nytt igen =).

Packade lastbilen full med saker & puttrade iväg mot Nya Huset. Det ligger nära havet & solen gassade på så det var bara att ta av sig till linne & rulla upp stupisarna för att stå ut & ställa öppet så det blev korsdrag (ja syrran vi har VARMT inne nu!). Jag fixade i badrummet, satte upp gårdagens inköp -persiennen & donade med lite blommor så det ser lite mysigt ut därinne, monterade hatthyllan & sängen. & så fick jag agera "hålla i hjälp" åt mannen när han satte upp taklister. Mitt usla humör från igår hade smittat av sig på honom till idag, det måste finnas något som kallas manlig PMS!!!

Blev lunch i solen på uteplatsen på framsidan: skaldjurssoppa, 2 knäckisar med mjukost & 1 delikatoboll (när jag handlade igår så hade affären fått in fel delikatolådor, de var för konditorier & därmed mega stora & alldeles färska!!)



Blev grillat idag oxå, fläskfilé & fullkornsris ( yes nyttiga linjen har startat!)! & under middagen lyckades jag övertala mannen om att få använda svärfar & svärmors gamla fönster till en drivbänk! Here I come -mumsiga körsbärstomater, sallad av alla de slag, morötter, rädisor, smultron & ...... Ja,ja, det blir nog ingen odling i bänken förrän nästa år iallafall...



Sängdax!

LÖRDAG = SHOPPING!

Lördag morgon, vaknade utvilad 5.35, det gick ju inte så jag tvingade mig själv att somna om & vaknade på uruselt humör kl. 7.30 av mannens väckarklocka & då var jag TVUNGEN att gå upp!

Mannen skulle jobba, jag skulle släppa av honom & fortsätta till shoppingcentrat, sprang yrvaket omkring efter något vettigt att ha på mig, hittade en top jag glömt bort, en svart oversize med sidenband i midjan från Gina Tricot & när mannen satt utanför & gasade i bilen redo för att åka stod jag fortfarande i badrummet & la make up, tror ni humöret blev bättre av det?

Något det blev bättre av var att jag startade shoppingturen med en frukostsmoothie & te på ett fik & därefter betade av alla trista saker som, spotar till kök, badrum, hall samt halvroliga IKEA där jag shoppade persiennen & hissgardinen jag visade häromdagen, samt lite ljus, sängben & annat smått & gott! Ångrar i efterhand att jag inte slog till på 4 tavlor jag stod & höll i... Ja,ja...

Sen började det roliga! Jag var ute efter fler miniklänningar i andra färger än jag redan har & fyndade en rosa miniklänning med svart ringmönster & en härlig lila sommarklänning för pangpris:

  &  

H&M 149:-                  H&M 98:-                 (Sorry dåliga bilder...klänningarna ligger slängda i sängen..)

Provade även en vit bikini med svarta blommor i pärlmönster, helt underbar, men som vanligt är ju inte ljuset i provrummen till ens fördel & det där "underbara" dyker ju inte upp förrän man kommit hem -utan bikini! & så shoppade jag hårnålar & hårsnoddar!

Ikväll blir det grillspett med fullkornsris (jag är så himla trött på klyftpotatis) ! Mums!



Till mina blogg -vänninor!

Tycker att det är så ROLIGT att ni hittat hit & lämnar små avtryck i min blogg! Önskar er en trevlig helg! Många Kramar!

                                                                                    

Anna - Ikväll är det ett nytt program att skratta, gråta, såga & älska på 4:an! (även om jag fortfarande saknar Malou på fredagarna!tihi!

Åsa -Kul att du blev månadens bloggare & lite skrattretande att de inföll precis när du var påväg därifrån!

Novalie - Håller med dig om info till lärare/elever på skolorna, den finns ju där mitt framför nosen på dem GRATIS! Att de tycker det är lättare att välja att blunda istället för att göra en insats! Gör mig SKIT förbannad rent ut sagt! Något jag ska ta upp & kämpa för i varje tillfälle jag kan! Stor Puss & Kram till min bloggvänninekämpe!

Malin - Hoppas du hittade solisar! Väntar med spänning på att se bild på dem så jag får lite inspiration! Stor Kram!
Sommartjejen - Önskar dig en trevlig helg som gräsänka! Laxpaketet verkar verkligen supergott! PUSS till dig & magen!

I miss U Emmie, är du där? & Pippi ?

TUSEN KRAMAR TILL ER ANDRA LÄSARE OXÅ!




Fredagen den 13!

Det kan inte finnas för många fredagar! Tycker att det är så skööönt med fredagar, lugnare tempo på jobbet, gemensam frukost, lång lunch & sluta tidigt för att kompensera övertiden tidigare i veckan! & när man går hem så har man hela helgen framför sig -även då jag oftast brukar somna klockan 21.30 i soffan efter ett glas rödvin..!

     +      =    
         Rödvin                                 Soffa                                Däckad

Hörde på radion idag att de tyckte folk skulle spela & köpa lotter fredagen den 13:e & då slog det mig att det var länge sedan jag köpte en Trisslott. Jag som bestämt att jag ska köpa 1 i veckan med motiveringen - man kan ju aldrig vinna 25 000:- i månaden i 25 år på Triss om inte köper några lotter...


Hade möte efter lunch & på vägen tillbaka unnade vi oss en avstickare förbi en glassbar som tillverkar sin egen glass! Så nu har vi mumsat dagsfärsk sorbet i 20 graders värme! Bara kjol & ballerinaskor som fattades...

                                                                                       

Slutade tidigt idag & hämtade min pinkod till internetbanken, jag fick hjärnsläpp i påskhelgen & satt frenetiskt & knappade in fel kod 7 gånger innan jag kom på den rätta -men då var det ju redan försent & spärrat! Insåg nyss att kontot såg trevligare ut än jag förväntat mig... Hm... Lite smått & gott till mitt hem ska övervägas att inhandlas i morgon!

Höll på att svettas ihjäl innan jag kom hem & har nu bytt om till en härligt svart & böljande kjol, tänkte smyga mig ut på altanen med min Cola light (med iiiis) & Plaza tidningen jag somnade ifrån igår! 

                                                                             

Stort hus = Många Gardiner

Nytt hus, nya möbler, nya idéer & Nhea kan inte låta bli att byta ut typ alla inredningsdetaljer, gardiner, krukor , lampor & mattor.... & när tiden inte riktigt räcker till så är internet underbart! & kvällens fynd ser ut som följer:

Till badrummet:                         Till tvättstugan:                     Till vardagsrummet:         


                                           


Till entrén:

 





 Oj, hoppsan höll visst på att glömma!!!

Till mig!

 
Kappahl 179:- (en sommar måste de väl hålla?)



Dagens skörd...

...av veckotidningar....

Min "hälsosamma & sportiga" sida kommer läsa:



Min "mogna & djupare" sida kommer läsa:



& min nyfikna, skvallersökande sida kommer läsa:



Med andra ord -ni hittar mig i soffan med tidningshögen & en kopp grönt te ikväll OM jag får som jag vill!



Kylie räddar bikinisommaren!

Ok, jag har inte riktigt gått in för bikini sökandet på allvar än, men jag har slökollat lite i veckotidningarna & konstaterat att nej tack  -ingen favorit än!

Men så fick jag upp Aftonbladets sida idag om Kylie & genast tändes strandlamporna & bikinihetsen (dvs. nyttig mat & motion) startade! Därför var jag tvungen att göra Kylie med lite putmage för att hon skulle ligga på samma nivå... hihi



Min absoluta favorit är den här:



Men OM jag inte får tag i en Kylie så kan jag tänka mig att nöja mig med de här sötnosarna från Gina Tricot...


Efter lunch...

En arbetskamrat hade så äcklig matlåda =) med sig idag så hon "tvingade"  med mig ut på lunch... Vi åkte ned till hamnen & njöt av en mumsig fiskgratäng bara några meter från strandkanten...
 Så nu har jag fått en dos av sol, promenad, god mat & trevligt sällskap!

Vi började diskutera trädgård & vad man kan odla i kruka, nu när inte min tomt är tipp topp i år, men jag ändå vill ha något litet att pyssla om & sedan förhoppningsvis äta lite av om jag kommer ihåg att vattna hela sommaren (ahlzeimers light).

Nheas odlingslista:

1)Körsbärstomater är givna, lixom 2) dill, 3) persilja & 4) gräslök, jag har även hittat 5) klätter-jordgubbar & då tipsa hon mig om 6) ampel-jordgubbar-oxå en smart uppfinning för oss som inte har något land! Något jag blev väldigt sugen på att odla är 7) paprika! Med rätt dos vatten & ompyssling ska de bli snarlika ICA-paprika i storleken, men dubbelt så goda förstås! Häftigt!

Torsdag!

Sitter här & njuter av ensamheten & lugnet på jobbet -bara jag som tycker om att jobba tidigt istället för sent. jag har min bästa koncentrationsperiod före lunch så det är bäst att lägga längsta passet då!



Insåg i morse när jag läste tidningen att jag måste ha haft hjärnsläpp igår när jag skulle shoppa loss för mina presentkort, det var själva presentkorten man inte kunde köpa för 50%, men man kunde självklart betala sakerna med dem.. *Pucko-Nhea* Får väl ta en tur idag eller imorgon igen då, eller så har jag is i magen & inväntar sommarnyheterna & om de inte lockar så hoppas jag på att det jag vill ha fortfarande ligger i någon REA korg & väntar på mig...

Skulle ta mig en dusch igårkväll, (duschväggarna har inte varit sig lika sen en ung överförfriskad dam rev ned dem under en fest förra sommaren) men ändrade mig snabbt då duschen lixom anföll mig när jag klev in i den, väggarna började rasa & överdelen var på väg ned i huvudet på mig, så jag fick ropa efter mannen som kom & hjälpte mig därifrån & började montera fast alltihop igen. Själv fyllde jag upp bubbelkaret istället & hoppade ner där med amelian under tiden =).


Jag vill ha!

1) En underbar vår/sommar tunika att dra på mig till leggings eller stuprör:

    

2) En riktigt snygg klänning som passar både till vardags & till fest!

    

3) Ett par fräscha solglasögon att ha i tid & otid, slippa tänka på makeup utan bara kunna knalla ut



4) Ett par sommarchica skor



5) & massor av mineralvatten


Underbara sol!

Solen skiner & jag är på ett strålande humör! Har haft ett par "down" dagar här efter påsk, då påsken inte riktigt artade sig så som jag önskat. Men i takt med att den förvånande snön smälter så börjar mitt humör likna solens härliga strålar!

                                                                                   

Sitter här på jobbet i valet & kvalet! Ska jag passa på att åka ned på stan & shoppa loss? (fick ju trevliga presentkort när jag fyllde år) eller ska jag åka hem, krypa ned i soffan med den nya amelian & njuta av stunds ensamhet innan mannen kommer hem?! Hm...

En timme senare...

Jag valde alternativ ett, men upptäckte att presentkorten inte gällde då det var 50% REA i hela butiken denna veckan innan de skulle få in sommarnyheterna... Så jag valde att avstå REA saker till fullpris pga presentkort & åkte hem!

Njuter nu av min vy från uterummet: 


 
& av att värmen tillåter mig att gå runt i min nya fina vårtrench från MQ!


Sött som socker!


Hur gulligt är inte det här då?!

Å vad menar hon med "lyxhustru"?

Ja -som ni ser så sitter ordet inom situationstecken & med det menar jag det som ett skämt. Men det har hängt med ett tag & jag kan förklara för er hur det uppstod:
                                                                                          

Jag arbetar & har ett yrke som är ovanligt -men eftertraktat, vilket betyder att jag har möjligheten att välja & vraka lite bland erbjudanden & jobb. Vid den här tidpunkten pendlade både min man & jag åt olika håll, jag trivdes inte alls där jag arbetade & inte heller med livet som pendlare, vid det laget var jag även väldigt trött & behövde ett brejk från mitt arbetsliv. Så jag sa upp mig helt enkelt, struntade i andra erbjudanden & unna mig själv att vara hemma, gjorde alla de de där sakerna som jag annars inte hinner tex. gå i timmar & klämma & känna på plagg efter plagg i alla butiker i lugn & ro & på en tidpunkt där inte alla andra oxå ska handla, åka på weekends, fika med vänner, ta dagliga powerwalks, börja blogga & ta heldagar hemma & inte göra någonting särskilt.... Vid den här tidpunkten startade även jag & min man "projekt drömhus" dvs vi ritade & påbörjade bygget av vårt drömhus på en plats som ligger närmare min mans arbete & där jag kunde tänka mig att arbeta utan att pendla i framtiden. Planen var att jag skulle vara "lyxhustru" tills huset var klart, men....
 så kom det där erbjudandet om jobbet jag bara inte kunde motstå & här sitter jag nu, nöjd med livet & mitt arbete! & titeln " en cheapshoppande "lyxhustrus" bekännelser" har blivit ett signum för hur mitt bloggliv startade & får därmed hänga med även då jag startar om på ny kula med en ny blogg!


Välkomna!



Här kommer ni få läsa om mitt liv - vardag som fest, arbete som fritid, byggskit upp till knäna eller strass upp till tänderna!
Hoppas ni kommer trivas!


RSS 2.0