Gårdagens vitvaruproblem...

Kom hem igår & hittade mannen skruvandes mitt bland alla vitvaror, alla underbara efterlängtade vitvaror! & vad hade han börjat med? Vad tyckte han var viktigast?

JO! Nespressomaskinen *fniss*


 


När jag ville koppla in kyl & frys meddelade han att de eluttagen inte var klara än för säkringarna till de var övertejpade i proppskåpet, utan att han skulle bli tvungen att ringa elektrikern idag & skälla lite på honom, så vi fick igång det så fort som möjligt! Jag höll på att gå i taket, men ändrade mig snabbt, kände att jag behövde den energin en frustra/irritation kräver till annat! Det var bara sätta sig ned & säga ?Jaha? för tusende gången sedan vi påbörjat detta bygge.

Sen skulle vi sätta in ugn & mikro på plats, ugnen gick bra men när vi kom till mikron så var den för liten, vi stod där båda två & stirrade på det gapande hålet ovanför den där jäkla mikron & återigen var jag så himla glad att det INTE var jag som beställt dessa saker!

I samma stund kommer svärföräldrarna in genom dörren & påbörjar beundran av vitvaror då jag sarkastiskt säger:

-Jo visst blev det bra, speciellt ovanför mikron, luftigt & annorlunda!

Men detta luftiga problem åtgärdades snabbt med en passbit medan jag var till affären & pizzerian efter lite mat. Då dök nästa problem upp, diskmaskinen! Den var OCKSÅ för låg!

-Det kanske funkar med en passbit där också! Flinade jag!

Men så hittades skruvarna till benen & diskmaskinen kom upp i lagom höjd utan problem =)


 

Av någon anledning fick jag för mig att kika i proppskåpet då tvättmaskinen bars på plats & insåg att mannen sett FEL! Ha,ha, kan han inte läsa en bruksanvisning, hur ska han då kunna tyda ett proppskåp?! Så det var bara plugga i, kyl (ja det stod en splitt ny liten kyl hemma när jag kom hem, för det är ju som sagt lättare att köpa nytt än begagnat, även om det endast ska användas i 1 månad, men jag kläckte till hans räddning en idé om bar med kylskåp i uterummet, vilket mannen tände på direkt), frys, ugn & mikro, bara induktionshällen & nespressomaskinen han behöver skälla på elektrikern om! =) men nu klarar vi ju oss över helgen, jag kan shoppa hem en massa fräscha matvaror & fixar att laga egen nyttigare mat i ungen och på grillen! MUMS!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0