Mulet & kvavt!

Spurtade hem igår & fick fatt i målarburken & målade panelen som ska användas till övervåningen. mannen var lagom glad klockan 20.00 då färgen fortfarande inte hade torkat, men han var tvungen att ta in dem ändå!

Det blev Sommartorpet, Family guy & sen lägg dax! Känns som att jag är inne i en tråkig period här, typ nada händer, men det är väl för att jag bara längtar efter semestern!

Måndagens meny:

Frukost: 2 knäkisar, 1 gul kiwi + te Lunch: stekt ris med kyckling, ½ avocado +½ grape Fika: 1 knäckis + te Middag: lax med färskpotatis & kall dill sås Kvällsfika: yoghurt med linfrön + te

Dagens meny:

Frukost: yoghurt med krossade linfrön, 2 knäckisar med minilätta + 1 gul kiwi Lunch: kyckling med pasta & broccoli Fika: äpple? Middag: fetaostfyllda köttfärsbiffar i tomatsås med pasta Fika: ?

Ikväll blir det ALLSÅNG & MORD!!

helgen

Känns som jag redan tagit semester från bloggen! Zorry! Håll ut! 

I lördags blev det race på Gocartbanan! MEN tjejerna kom i alla fall inte sist! Det var en kille! Nåväl, jag ska väl inte låta så glad för det berodde ju på ett motorhaveri, men va tusan, placering som placering! Det roligaste är att killarna tar det så himla allvarligt, 1: an & 2: an blev nästan osams efter finalen! 

På kvällen blev det inflyttningsfest med grillning & vin! Riktigt roligt, jag fick fnitteranfall så jag höll på att kissa på mig!  

I söndags hade vi tänkt sätta fart med målning och sånt igen, mannen satte raketfart i tvättstugan & fixade klart taket där & donade lite på övervåningen. Själv knatade jag ut i målarkläder & precis när jag fått upp burken & ska dra första penseldraget så började det duggregna! Det var bara packa ihop igen! Då fick jag lite tid över & åkte ned på stan istället! Shoppade en grå stickad långärmad klänning på Gina för 199:- ursnygg! Ska bo i den i höst tänkte jag! & 4 par linnen för samanlagt 88:- på indiska i rosa, vitt/rosa, grönt & grön/vitt -bra att ha! 

Lördagsmeny:
Frukost: 2 rostade med ost & björnbärsmarmelad + keso med gul kiwi, juice & te Mellis: 1 banan Lunch: Mc Donalds Middag: grillat nötkött med potatissallad Kvällsfika: 10 pringelschips 

Söndagsmeny:
Frukost: 2 rostade med ost & marmelad + keso & 1 gul kiwi, juice & te Lunch: broccolisoppa med 1 grovbulle med ost& gurka Kvällsmat: kinamat: friterade räkor, stekt ris med kyckling & biff med ananas! Kvällsfika: 5 marshmallows  

Fredag!

& 1 vecka kvar till semestern! Ska blir så himla skönt med semester! Verkligen lovely! =)

Dagens meny:

Frukost: 3 knäckisar med ost, salami & en massa grönsaker, 1 gul kiwi & 1 delikatoboll+te Lunch: grillad korv med mos (från igår) massa grönsaker + ½ grape Fika: frukt? Middag: TACO`s Fika: köpte faktiskt lite fredags godis

Kom mig för med att bläddra igen H&M´s katalogen igår, GUD vad mycket snyggt! Var nog uppe i 1000:- efter 3:e sidan =) Ska ta en andra titt & solla ut lite...


Ikväll blir det lugn hemmakväll!


Imorgon ska vi träffa kompisgänget, köra Gocart & festa! MYS!


Äntligen lite bilder i bloggen!

Sorry över senaste tiden små depp & dåliga bloggande -man kan inte vara på topp jämt! men det är ju skönt om man är det ibland...

Besöket igår var supertrevligt, de beundrade huset (såklart) & jag bjöd dem på rabarberpaj med mandelmassekräm & grädde, mumsigt!
& vi fick dessa underbara, maffiga & vackra ljusstakarna i inflyttningspresent!


Var helt sluit när de åkte så jag somnade sött efter lite mys... Drömde så himla konstigt, vaknade vid 3.30 av en så himla konstig dröm:


Det var jag & delar av min familj + några oidentifierbara som skulle på fest & med oss hade vi en av mina gamla pensionärer jag gick till för en herrans massa år sedan då jag jobbade inom hemtjänsten. Hon satt i sin rullstol & precis när vi kom in på festen så började hon krampa som vid epilepsianfall & varvade detta med kaskad spyor. Jag brukar vara ganska så aktiv när någont sådant händer i verkligheten & tänker inte på att något är äckligt & har till & med letat medcinrester i spypåsar, men i dfrömmen stod jag på 2 meters avstånd & skrek "Gud vad äckligt" hela tiden, samtidigt som jag beordrade andra att lyfta ner henne på golvet utan att ta i henne själv för jag stod ju bara helt handfallen & skrek "Gud va äckligt"...

Sen kunde ju inte jag somna om utan låg & vände & vred på mig & tog tillslut upp min bok & läste till 4.30 när jag kunde somna igen...

När jag vaknade i morse var det som att försöka få liv i en död, snoozade en smula & gick upp som i ett töcken, men just nu känner jag mig lite piggare!

Knäppte även en bild på delar av huset så här ser ni före & efter bilder på målningen:

Före:


Efter:


Ja som ni ser så är det ju ingen extrem jätte skilnnad på bilderna, men jag lovar er det ÄR skillnad i verkligheten! Är så himla nöjd över att det blev så vitt & fräscht!

Mailen funkar inte på jobbet & jag har redan tagit emot dagens första sjukskrivningssamtal, som var från arbetskamraten jag var trött på igår & det var just exakt det jag var trött på som hon var hemma för!

Dagens meny:

Frukost: vaniljyoghurt med krossade linfrön, 1 knäckis med minilätta, 1 gul kiwi+ 1 liten klase vindruvor+ te Lunch: Restaurang Fika: frukt/knäckis + te Middag: kokt eller grillad korv med bröd/mos (ja jag orkar inte engagera mig så nämnvärt idag heller) Fika: frukt, glass eller någon bit mörk choklad + te


Deppis

Känner mig mest trött & deppig idag! Undrar vad som väntar bakom hörnet eller i brallan kanske är rättare sagt...

Igår blev det bokläsning, Allsång & halva Morden i midsommer innan sömnen tog överhanden!

Idag är jag mest less på allt & alla, har en arbetskamrat som går i taket bara man visar sig eller någon säger hej, så jag försöker hålla mig undan -så jävlig är iallafall inte jag! jag har åtminstone skrattat halva förmiddagen med en annan arbetskamrat då hon parkerade & var för lätt på gasen men för hård på bromsen så jag var nära att slå huvet i instrumentbrädan & lunchen blev ett helt fnitteranfall då hon visade "huggtänderna" på sin cocktailtomat... Låter skittöntigt men är man supertrött & helst av allt bara vill dra något gammal över sig så blir minsta lilla uppmuntran till skratt ett helt asgarvsanfall!

Idag kommer mannens faster & farbror på besök & jag har klurat halva dagen på om jag ska orka baka, isåfall vad jag ska baka osv. & så måste vi äta något innan, vad ska vi äta då osv.. *suck* Huset är inte dammsuget på 3 veckor, det är typ tvätt överallt igen & allt jag vill är att bädda ner mig i sängen & stanna där typ 1 vecka!

Ska nog gå & dricka en kopp te & sen gå hem!



Måndag

Vilket j*kla väder! I fredags bestämde jag & en kompis oss för att gå på konsert igår OM det var fint väder, för den skulle vara utomhus utan tak. Tror ni denna sommar kan bjuda på en enda sommarkväll när man så önskar? Nej då! Regnet stod som spön i backen hela dagen & kvällen *suck* ! Blev ingen konsert helt enkelt!Fick i alla fall ordning i köket, plockade in finglas i sitt skåp, de har nog stått framme i typ 1 månad. Tog reda på diskade plåtar & gjutjärnskatruller / tillbringare & putsade min kära 8 meters bänkskiva tills den blänkte så nu ser köket ut att vara på topp igen! Mannen tog sin vanliga ?sov kväll?, måndagar eller tisdagar är det givet att han somnar i soffan/sängen redan runt 19. Så jag fick soffan för mig själv & bredde ut mig & njöt av en skål gulkiwi, vindruvor & banan + te!

 


Gick & la mig redan vid 21 & läste, börjar nu komma in i min bok Bokcirkelns bekännelser & läste till 22. Imorse när mannens väckarklocka ringde så kände jag hur ärtsoppan började göra sig påmind, var ett helvete att stå ut innan han var klar inne i badrummet. Pussade honom hej då i farten småjoggandes på väg in på toa?

 

Dagens meny:

Frukost: vaniljyoghurt med krossade linfrön, 1 knäckis, 1 gul kiwi + te Lunch: ärtsoppa, 2 knäckisar med minilätta & ost ½ grape Fika: 2 knäckisar + te Middag: köttbullar, kokt färskpotatis & hemmagjord brunsås, smörgåsgurka, riven morot & lingonsylt Fika: fruktsallad eller 2 rostisar med minilätta & mager Västerbotten + te

  

Din Sko

SkoEndast 150:- (enlig www.dinsko.se)

VILL HAAAA!

Målarhelg

Fredag:

 

Mannen & jag grillade ryggbiff med strips & bearneisås, MUMS! Drack rödvin & mannen gjorde Irish coffe till sig, jag avskyr kaffe (om det inte är i choklad eller kakor).

Tittade på film: Underbara Älskade! Usch vad hemsk, usch vad trovärdig, usch vad ont i hjärtat det gjorde!





Lördag:

 

Påbörjade husmålningen, mannen for iväg till företaget för att hämta grejer. Vid lunch dök mamma & pappa upp & började rumstrera om i köket & ut på altanen kommer de med en nyskuren STOOOR Ost & Skinksallad med bröd & mineralvatten! MUMS! Bjöd dem på lite kladdkaka + glass & havreflarn som jag hittade i frysen + kaffe efteråt. Min far har ju cyklat omkull & brytit ett ben i handen & kan därför inte köra bil så nu är mamma chaufför.


Mamma: Ja han brukar slita tag i dörrhandtaget ibland

Jag: Pappa är du rädd när mamma kör?

Pappa: Är det så konstigt när det går i 80 inne i stan?

*asgarv*

 

På kvällen grillade vi grillspett med fläskfilé, tjockkorv inlindad i bacon, färsk lök, champinjoner, paprika, majskolv & tomat + kokt färskpotatis! Tittade på Sommarkrysset & halva serien som efter sen var jag så trött så jag gick & la mig.

 

Söndag:

 

Upp & Måla igen, hann måla klart hela långsidan, den är ju faktiskt på 13 meter & med en massa fönster som är krångliga & så hela takfoten också. Hade tänkt visa er före & efter bilder idag, men det regnade så förbaskat när jag gick till jobbet så jag iddes inte gå ut & knäppa några bilder, så imorgon kanske!

 

Fixade & donade lite i köket & svängde ihop en lasagnette när jag ändå gjorde köttfärssås som jag tänkte mannen kunde ha i sina matlådor & så 2 pizzor, ÄNTLIGEN som jag längtat efter hemgjord pizza! 1 pizza med tomatsås, skinka, räkor, champinjoner, banan, jordnötter, curry, ost & pizzakrydda! & 1 med tomatsås, köttfärssås, oliver, lökringar, tomatskivor, ost & pizzakrydda. & så hemmagjord pizzasallad till! Riktigt mumsigt!

 

Tänkte bjuda er på lite recept:

 

Tomatsås

 

Släng ned i mixern

 

1 burk hela skalade tomater

2 nypor salt

1 nypa socker

1 nypa svartpeppar

10 basilikablad (eller efter behag)

3 nypor pizzakrydda

2vitlöksklyftor

 

Mixa, häll i en skål & låt vila i kylskåpet ca 30 min innan ni brer ut den över pizzabotten

 

Pizzasallad

 

Använd en stor burk med lock så ni kan skaka om salladen med jämna mellanrum! Brukar försöka göra den på morgonen eller dagen inna, då blir den som bäst, men funkar även precis innan oxå... Skaka MYCKET!

 

Skiva lagom tjock strimlor av ½ vitkålshuvud

Häll i ca ½ dl rödvinsvinäger

2 msk olivolja

1 nypa socker

2 nypor salt

1 nypa svartpeppar

3 nypor pizzakrydda

 

Smaka av! För salt? Mer vinäger! För vinägrig/sockrig? Mer salt! För smaklös? Mer pizzakrydda!

 

Dagens meny:

Frukost: lätt vaniljyoghurt med krossade linfrön, 1 knäckis + 1 gul kiwi + te Lunch: pizzabitar+ pizzasallad + ½ grape Fika: 2 knäckisar Middag: ärtsoppa + grovt bröd/knäckisar Fika: frukt?

 

Känner mig uppsvullen & tjock idag, är nog dags för mens snart, så det blir till en liten skärpning, har gått upp 1 kg den senaste månaden när jag varit lite väl slapp med maten, dags för skärpning?!

  

Underbar torsdagskväll

Hade en underbar kväll igår, mannen lyckades komma loss & rullade upp bilen på uppfarten i samma sekund som jag hämtade posten på vägen hem! Så vi gjorde oss snabbt i ordning, tyvärr var mannen tvungen att göra nr.2 & jag kan endast sminka mig inne på toa. Vi har endast en toa & vi hade bråttom så vad göra, jo jag sminkade mig medan han gjorde nr2. med små tjut varje gång jag spolade (ja jag spolade efter varje hörbar plums för att motverka otäck doft), gick helt ok!

 

Kom fram till kalaset tidigare än planerat vilken innebar att endast pappa, svåger + barn var där, min mor & min syster var iväg & skjutsade hem gamlingarna. & sen skulle svågern ut & springa & det skulle fixas med mat & mannen fick vara lekfarbror för F skulle prompt leka "det där med bollarna" vilket innebar att skjuta in så många bollar i häcken på kortast tid & låta mannen hämta dem...

 

Åt underbart god kycklingsallad med MASSOR av parmesan hemfraktad från ROM & ostpaj som smälte som smör i solsken i munnen! MUMS! Klunkade i mig 2 glas vitt & tog även för mig en så stor tårtbit att jag tvungen att slänga halva om jag inte hade velat kräkas i tallriken?

 

Somnade stenhårt igår & vaknade av mannen klockan 6 i morse:

 

Mannen: Har inte jag någon matlåda?

Jag: Jo i frysen, ror den är gul.

Mannen ställer in det gula kontrollfältet & jag hör hur han i snabb takt läser av alla gula färger i frysen & hur han kommer in i sovrummet igen

Mannen: Jag hittade ingen gul matlåda.

Jag klampar upp lite små surt Drar ut en låda i frysen & upptäcker att matlådan råkade vara BLÅ, jösses vilken miss! ;-)

 

Känns så härligt att det är fredag idag, så skönt! Vi har typ ingenting inplanerat i helgen, ska måla lite hus om det är fint väder, fixa lite på övervåningen, storhandla om jag får lust & så får vi ett litet besök av mina föräldrar, middag eller fika, det får vi se vad vi känner för!

 

Dagens meny:

Frukost: 2½ skivor grovt bröd, pålägg:salami & ost + mängder av grönsaker, 1 punschrulle + te Lunch: kycklingwook med fullkornsris, ½ grape + 1 kiwi Fika: punschrulle? Middag: Grillat eller hemlagad pizza (har tjatat om pizza i 2 veckor nu men får aldrig arslet ur att baka någon?) Fika: maränsviss kanske?

  

Kalasdag

Blev en lugn kväll igår, blev akuttrött & ville egentligen bara sova men tvingade mig att hålla mig vaken genom Miss Marple. Som vanligt somnade mannen i soffan innan slutet & fick böna & be om att få veta mördaren. Jag höll honom på halster & han fick gissa sig fram, han gissade på alla utom den rätta! Haha!


 


Åkte & shoppade lite blommor till min kära mor som fyller år & passade på att handla hem marängsviss som jag fixade i ordning & vi smällde i oss! GOTT!


 


Torsdagar brukar bli matdagar, förra veckan var det stora restaurangdagen idag ska vi luncha ute igen, hörde talas om någon smaskig buffé! MUMS! & ikväll ska vi på kalas där vi får mat & fika! Jag kommer se ut som en julgris i slutet av augusti & som en mager fotomodell under vinterhalvåret ;-) skoja bara, hur skulle det sista gå till?!

 

Blir nog en powernap mellan jobb& kalas så jag kan vara lite trevlig ikväll!

 

Dagens meny:

Frukost: keso med skivad banan, linfrö, 1 knäckis med minilätta, 1 nektarin + te Lunch: Lunchbuffé på restaurang Fika: 2 knäckisar med minilätta Middag: kalasmat Fika: fika+ tårta + te


Svärmor & hastighetsskylten...

Svärmor & jag var ute & åkte, hon körde.  Plötsligt dök det upp en 60 skylt! Hon tvärbromsade & utbrast:

"Nä vad är det här? Det måste ju vara fel? Har de vänt på skylten?"

Lixom hur blir 90 skylten om man vänder på den? Inte 60 iallafall! *asgarv*


En groda?

Lufsade hem till mina kyckling filéer igår. Jag hade köpt 2 kg kyckling för att det kunde vara "bra att ha i frysen". Vad händer?! Alla kycklingfiléer satt ihop i en enda stor klump & jag fick ta fram ALL kyckling samtidigt. Så det blev storkok igår. Både kycklingwook & kycklingfilé med pasta, det stod 6 st matlådor på bänken när jag var klar & både jag & mannen var duktigt mätta!



Vi redde ut mysteriet med den blöta pölen under diskbänk/diksmaskinen igår. Mannen låg med huvudet under bänken i 30 minuter medan jag sprang runt med disk & pastavatten osv. Plötsligt kände jag något varmt & blött på ena foten & skrek till! En groda tänkte jag... Men det var bara mannen som kysste min fot, haha!
Lokaliserade "felet" & åtgärdade det hela så nu är mitt kök fullt funktionellt igen, skönt!

Blev slapparkväll i soffan, allsång & morden i midsommer!

Dagens meny:
Frukost: miniyoghurt med krossat linfrö, 1 knäckis med minilätta & 1 gul kiwi+te Lunch: kycklingfilé med pasta, 1 morot, ½ avocado, ½ grape Fika: 2 knäckisar med avocado eller minilätta Middag: köttfärsbiffar med quinoasallad (quinoa,avocado, rödlök, ruccola, ost (creme bonjourpluttar eller fetaost) & kärsbärstomat & paprika) Fika: sorbetglass

Igår frågade en kompis om jag ville följa med ut ikväll. Jag känner mig bara totalt anti utgång & tackade nej. Tråkig? Ja kanske det, men det får väl vara så då!


Piss

Precis när man ska få gå hem, vad händer då?

Jo då börjar det REGNA! Hur trist är inte det då? *suck* Bara att dra på akutregnjacka & kila hem då...




Något positivt: Tur att det är tv-kväll idag! så slipper man ha ångest över att solen skiner & fåglarna kvittrar & ändå ligger man i soffan & glor...

Pannkaka istället för sol...

Min tänka slappning i solstolen gick fetbort igår när jag satte igång att steka pannkakor. Tre satser pannkakssmet blev det & ändå räckte knappt pannkakorna till matlåda oss åt båda.. Frustrerande!



Tog sedan itu med jättehögen med tvätt! har varit as slö ett tag & tvätten har dels legat i maskinen tre dagar innan den hängts & därefter hängt uppe i en vecka & när det livit för fullt så har den knölats ihop i en hög ovanpå tvättmaskinen, men nu är allt tvättat & hängt & nästan allt är ihop vikt & inne i rätt skåp!

Slötittade på sommartorpet, höll på att somna till Packat & Klart så jag gav upp & gick & la mig & läste istället!

Har varit ute på jobb i 2 timmar & när jag kom tillbaka hade ett Tyskt filmteam invaderat mitt jobb! De spelar tydligen in en väldigt populär såpa här på somrarna! Idag bygger de upp olika miljöer & i morgon ska inspelningen börja! Spännande!

Dagens meny:
Frukost: miniyoghurt med krossade linfröm, gul kiwi, knäcke med mosad avocado + te
Lunch: pannkakor med keso & jordgubbssylt, ½ grape
Fika: 2 knäckisar med minilätta
Middag: kyckling & tigerärks wook med fullkornsris
Fika: chokladglass eller poppisar (det är ju ändå både allsång & morden i midsommer ikväll)

Sol + Cosmopolitan

Nu ska jag hem & slänga mig i solstolen med en Cosmopolitan - Ja tidningen alltså! =)



Sen ska det stekas mängder av pannkakor! Tänk att det fortfarande kan vara så poppis hos en karl! *fniss*

Dagens meny + veckans viktstatus

Dagens meny:

Frukost:
miniyoghurt med krossade linfrön, gul kiwi, 1 knäckis med minilätta & te
Lunch: Statoillunch dvs ost&baconkorv med mos
Fika: frukt +/eller 2 knäckisar med minilätta+te
Middag:pannkaka med sylt & keso
Fika: frukt eller glass + te



Kvinnan på bilden är ganska lik mig själv, men jag är ju lite mer blond än röd nuförtiden! Tusen tack för blonderingsspray!

Viktstatus:

Har inte vägt mig på aplänge (typ 1 vecka, men länge för att vara mig) känner att byxorna stretar en smula när de sätts på & magen känns härligt småsvullen, men what the fuck det är ju sommar! Just nu orkar jag bara inte utan njuter av det som bjuds & det kroppen ber om!



Lantlig söndag

Eftersom att mannen & svärfar inte lyckades få igång elmotorn till Bryggbåten så blev det inte någon premiärtur...



OBS! Bryggbåten på bilden är inte svärföräldranas, men jäkligt lik!


Men vi hoppade in i bilen, mannen & jag & begav oss till ett par vänner som precis flyttat in i ett hus på landet. Mysigt! Han knappt hälsa på övriga nyfikna gäster innan J drog i gång "Touren" i huset. Mannen pekade nyfiket på en dörr & frågade vad det var då J sa " Det är källaren, men jag tänkte att vi tar övervåningen först" & vi svansade snällt efter. Efter att ha sett alla tre våningar hoppade jag in i köket hos A för att prata lite, det skulle jag inte ha gjort " Kom hit, vi är inte klara än ju" röt J. Oj, oj, oj oj, att försöka hoppa av efter 3/4 delar av "touren" gick inte, det vara bara att foga sig in i ledet igen & glo på ett garage *fniss*

Sommarängen på bilden är inte samma som i vår trädgård, det finns nästan ingen likhet alls med vår...


Blev en mysig dag, med bäbismys på en filt i gräset & supergod lunch + fika! Mannen & jag jag var inte hemma förrän 17, då tänkte jag ta en riktig slappar kväll, men icke sa mannen som började sätta upp brandvarnare & tjatade tillslut ut mig i "trädgården" då han inte klarar av att vara själv. Så där stod jag till klockan 20.00 & rensade ogräs i vår "ängsmark" som vi så käckt kallar den. Det är egentligen ett hav av ogräs i jorden som ännu inte är riktigt utspridd. Gräs blir det inte förrän nästa år, men då man knappt kan ta sig från bilen & in i huset pga av allt ogräs så var det dax att börja riva upp det!

Vid 20 snåret blev det till att grilla hamburgare & efter det ÄNTLIGEN slappa i soffan! =)

Bröllop



Igår var det bröllop! Det blev den lila outfiten med guld accesoarer! Lyckat, dessvärre hade både mannen, svärfar och svågern & kusinen lila slips, haha så vi blev en lila klan! Lite roligt! Kusinen hade tänkt ta en blå slips då hans mamma sa "Nej ta en lila då alla andra kommer ha blå slipsar" haha visst!

Brudparet var jättefina, speciellt bruden såklart med en pärlbeströd tight klänning som gick ut efter höfterna i ett långt släp! Festen hölls i en gammal prästgård med äppelträdgård man kunde svalka sina trötta ben i.

Tycker själv att bröllop kan bli lite långtradiga med lång väntetid & halvdassiga tal, detta bröllop var inget undantag. Inte en enda lek för brudparet -trist! Men dock en rolig sång från brudens bästa vänner...

Eftersom att svärfar skulle köra och ej var så lycklig över detta krävde han 4 dyngraka medresernärer, helst med påsar på öronen. Det var inte en enda som utav oss som levde upp till detta krav (då hade han fått tagit med sin egen mamma i bilen *fniss* ) & det blev en relativit tidig hemfärd!

Kvällens roligaste:

Synen av Mannens dementa farmor -en törstig dam som svepte två glas champagne redan framme vid champagnebordet innan hon tog sitt tredje glas & gick & satte sig. Haha! 

Kvällens pinsammaste:

Brudgummens syster som körde overheadbilder och bara anspelade på händelser som bara hon & brudgummen förstod.

Söndagsplaner:

Har sovit hos svärföräldrarna, väntar nu på att mannen & svärfar ska få igång elmotorn till Bryggbåten så vi kan ta en premiärtur innan vi ska hälsa på ett par kompisar som precis flyttat in i sitt första hus!



Torsdagen

Lunchen intogs på ett litet hak som utanpå såg ut som en halvrisig pizzeria, men när man klev in förvandlades den till en italiensk myshörna med vita dukar, bords servering & härliga italienska rätter. Jag valde kalvnoisette med mozzarella, tomatsalsa och risotto, jag fullkomligt älskar risotto! Men noisetten hade jag lite svårare för, ok jag vet att nötkött inte ska vara genomstekt, men när man drar ut en mozzarellabit ur noisetten och den är alldeles blodig - där går min gräns! Men kanterna på noisetten var utsökta! Fick dock ont o magen och fick springa på toa 2 gånger under eftermiddagen, så jag var lagom uppkörd i magen när det var dags att möta svärmor på stan! Vilken primadonna jag mötte! Hon hade fått sminkning på Make up store av oss i födelsedaxpresent som hon utnyttjat (& shoppat precis varenda dutt de målat henne med) hon hade valt en vardagssminkning som gick i beige och aprikost & hade fått flytande eyeliner runt ögonen, hon var så fin!  

Självklart hittade jag inte någon present åt min egen mor, jag hade tänkt mig en fräsch klänning eller en kjol och top, men det är så förbannat trist med REA att jag skulle kunna riva ner varenda REA plagg i butikerna. De tar ju inte in något nytt! Affärerna står ju helt still! Blev lite småsur & shoppade upp humöret genom att hitta en bandåbikini som jag letat efter. Hittade en svart på Gina och valde svart/silverrandiga bikinitrosor till. Hittade även smycken till bröllopet, jag har bestämt mig för att köra lila & guld! Tack för hjälpen!

& shoppade upp mig på armband och örhängen, tror jag kör just armband och örhängen och skippar halsband -det blir gärna för mycket! Letade mig yr efter Garniers BUS spray, trodde att Åhléns hade ALLA märken men de verkar ha snöat in sig på Lumene och sitt eget märke. H&M hade bara i krämform vilket jag tycker är skitsvårt att applicera! Hoppas min skvätt i flaskan räcker tills på lördag! Hittade i alla fall blonderingsspray & kan nu rätta till ett misstag i luggen! 

Middagen intogs i hamnen ihop med svärföräldrarna. Vi bytte om hemma hos oss, min käre make har en benägenhet att köra slut på en och samma fintröja (han går ju alltid runt i jobbarkläder annars), men både jag & svärmor fick nog när han kom ut i sin svarta piké tröja, så det var bara masch in i garderoben igen. Det är inte så att han intehar några kläder, det är bara det att han aldrig använder vanliga kläder. Så vi fyndade en vit pikétröja och en grå v-ringad överdragströja, båda i PEAK och med lapparna kvar såklart å han blev så himla söt! =) 

Maten var sådär måste jag säga. Jag vet inte om det är jag som är kräsen eller vad det var... Det blev hollandiegratinerade sparris till förrätt -gott men superflottigt! & grillad fläskfilé med kantarellsås och potatisgratäng till varmrätt. Det var utsökt smak, men när jag kom till andra köttbiten så var den röd i mitten, jag vet att fläsk inte ska vara någon fara om den är lite röd nuförtiden, men det får iallafall mig att må illa. Så där försvann den matlusten! & oturligt nog var jag alldeles för proppmätt för att njuta av något annat än en slät kopp te till efterrätt!  

Idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska fixa för fredagsmat! Please help me! Jag är öppen för alla förslag! Mannen föreslog grillning igår kväll men idag verkligen ÖSER regnet ner, så nej tack! Funderar på att baka egen pizza med skink/räk fyllning en massa curry, banan & nötter... 

Nu ska jag & R fixa fredagsfrukost till arbetskamraterna! 

Dagens meny:

Frukost: 2 skivor grovt bröd + pålägg & grönsaker, en god semesterkaka + te Lunch: korvstroganoff med fullkornsris Fika: havredigestive + cola light (det är ju fredag, intages hemma i soffan ihop med kvällstidningarna med bilagor) Middag: ??? Please help! Fika: antingen chokladmousse gjord på lätt mjölk med jordgubbar eller jordgubbar & chokladglass 5 % + te

Stora Restaurangdagen...

Jahopp! Då har sommarstressen på företaget börjat på allvar då! Mannen kom hem klockan 19.30 igår också. Det är ju trist att äta själv så jag försöker hålla mig borta från kakburkar och sånt och är dödshungrig när han kommer hem. Bästa sättet att lyckas är att läsa eller sova så det blev en slapparkväll tills mannen dök upp och vi åt mat och jag sedan fräste iväg till affären & därefter slingade håret samtidigt som jag tittade på Miss Marple.  Idag är det stora restaurangdagen, vi ska ut med jobbet och äta lunch & ikväll ska jag & mannen äta mat med hans föräldrar i hamnen! Synd bara att regnet strilar ner utanför fönstret.. Håller tummarna för att det spricker upp! 

I helgen ska vi på bröllop! Jag provade tänkbara klänningar igår, så jag tänkte ni kunde få kika och rösta lite 

1)       En rosa klänning med guldstänk i (köptes för ca 2 år sedan)



2)       En lila blank klänning (köptes i våras)

 

Tycker själv att båda är fina & känner ingen hets över att köpa något nytt, men jag kan inte riktigt bestämma mig för rosa eller lila. Mannen ska ha en mörkgrå kostym med en ljuslila skjorta och en mörklila slips, ska vi matcha eller känns det bara muppigt

Jag tänkte sticka ned fötterna i mina guld kilklackar

 

eller om jag väljer den rosa varianten så finns även dessa två alternativ.
 
 

Lite mer slingor kanske...



...slängde i lite blonda slingor i söndags, men det känns ändå inte helt som jag vill ha det. Blir nog ett paket till idag som ska fokuseras på underhåret för ett jämnare resultat...

Dagens shopping:

1pkt slingor
1 bra kam med smalt skaft så slingorna blir smala & fina
1 Coca Cola light - har blivit beroende av 1glas om dagen igen, inte bra!
1 pkt HavreDigestive - är så jäkla gott!!!

Lite sur...

Igår tyckte jag & en kollega att vi varit så himla duktiga att vi fick ?unna oss? varsin glass. Jag premiär åt Solero smooothie med bananglass & bjönrbärsöverdrag, endast 99kcal. an kunde verkligen se björnbärsköttet så jag kände mig super nyttig *ler* till råga på allt lyckades halva glassen gå av & trilla ned på min fot & vidare ut i gruset, så jag fick väl bara i mig 75 kcal glass ;-). Satte oss i bilen & körde i väg, tyckte att det kändes lite konstigt under kopplingsfoten, jaha där satt ett vältuggat tuggummi!! Grattis! Så väl vid kontoret fick jag attackera resterna under min sko medan kollegan tog tag i tugget på pedalen med en sax!  

Blev så himla sugen på lasagne igår & till min lycka hade jag tagit fram köttfärs på morgonen, så det var bara att köpa lasagneplattor & Kelda ostsås. Slängde ihop lasagnen samtidigt som jag tjattrade med svärmor i telefonen, hon ska på sminkkurs här i stan i morgon & ville shoppa med mig efteråt, sen blir det middag i hamnen med våra män på kvällen.Lagom när lasagnen börjat puttra i ugnen ringde mannen & meddelade att han skulle jobba över! Så jag gled ned mellan lakanen med aftonbladet + klick kärlek, Plaza kvinna & min nya pocketbok "Perfekta hemmafruar" & lyckades slumra till lagom 5 min innan mannen travade in genom dörren vid 19.30 snåret, så han trodde ju att jag sovit sen 17.  

Mat + Allsång på Skansen & sen bums i säng, med mottot att somna tidigt, men jag fastnade i min bok & nästa gång jag tittade på klockan var den 23, smart! Så idag är jag ännu tröttare! 

Dagens meny:
 

Frukost:
miniyoghurt med linfrön, 1 knäckis, kiwi + te Lunch: lasagne, ½ avocado & ½ grapefrukt Fika: frukt eller knäckis Middag: korvstroganoff ( på lättkorv & mjölk+tomatpuré) fullkornsris & grönsaker Fika: jordgubbar & chokladglass 5 % 


Idag är jag mest arg faktiskt. På jobbet & arbetskamrater som tycker det är lättast att lassa över jourärenden på andra istället för att lyfta på arslet & ta tag i dem själva! Men helst av allt skulle jag vilja ligga i bikini i en solstol på min altan med en mineralvatten i ena handen & en flashig veckotidning i den andra... *dream on*

 

Tvillingar & marulkar

Blev en supermysig kväll igår, gästerna kom vid 18 och åkte inte hem förrän 23 & då var mannen uppe i varv sådant och höll på att tjattra som aldrig förr & vi fixade med disk & det skulle svängas runt i sänghalmen så klockan tickade på & det känns idag vill jag lova. Det kommer bli en tung dag idag, så jag tog med den kvarblivna halvan av kladdkakan med vitchokladkräm på för att pigga upp mig själv & mina arbetskamrater!  

Alla verkade trivas, både mannen & min kompis sambo J fann varandra & hade ganska mycket gemensamt så de tjattrade på bra & drack öl & konjak. Vi grillade marulk och tigerräkor, hittade en artikel om fisk på söndagen där marulken stod med bland fiskar man får äta varje dag, så då kunde jag slappna av, min vän är nämligen gravid. Men A sa att hon själv inte varit så noga med de där lapparna hon fått av barnmorskan "Våra föräldrar proppa ju i sig vad som helst & det gick ju bra" men det är klart insjöfisk det äter man ju inte mer än 1 gång var 10 år typ så det är ganska lätt att undvika.



De är så roliga, A råkade nämna bebisen som "dom", då spärrade J upp ögonen och sa " A är det något du glömt att berätta för mig?", haha! 

Dagens meny:

Frukost: miniyoghurt med linfrö, knäckis + kiwi + te Lunch: marulk, tigerräkor med vildris, paprika & vitvinssås + grönsaker & grapefrukt Fika: kladdkaka Middag: köttfärssås & spagetti+riven morot Fika: frukt 


Helgen

Fredag:

Tog en powernap efter jobbet. Sen var det dags att fixa sig i ordning. Sällskapade med mannen då han åt pizza & tittade på när han manekängade, darlingen har nämligen köpt ny kostym, en mörkgrå "senaste färgen & snittet enligt gubben i affären".
For sedan ned för att möta upp E. Vi fastnade för menyn på första stället & kröp under ett parasoll. Det blev 2 förrätter istället för 1 varmrätt. Jag mumsade smörstekta räkor & fisksoppa. Kvällens dryck blev cider. Det känns som att det är lättare att ha kontroll över hur många cider man beställer in än hur mycket vin man häller upp från en delad flaska, så cider blev det & bara 2½ st, alldeles lagom! E är så rolig, hon är nybliven singel ute på däjting marknaden. & frågar MIG om råd, hallå, jag kommer inte ens ihåg hur man gjorde när man dejtade =).
Fick i alla fall höra lite historier om Bitch slaps, Mr Klamydia och dåliga rykten!

Vi valde mellan 2 uteställen, det ena var typ 25-30+, det andra var 18+, vi tog det första. Kvällens mission: var trevlig mot ALLA även fast du inte vill vara trevlig! Efter att ha dissat ?Mr jag tror jag är skitsnygg även fast jag är pissfull?, en 45 årig gubbe som ville BUGGA med anledningen att jag precis köpt en ny cider *fnys*! En knölfull 25 åring som vinglade i takt med musiken och bara skratta så fort han skulle säga något. Samt det värsta av allt. En nysvensk kille hade skickat fram sin pappa, vet ännu inte om det mest var pappan som tyckte att sin son skulle ha ragg eller om det verkligen var sonen som var intresserad för det hette "kan du inte prata med min son, han tycker att du är jääääätte söt & han är så himla blyg". Ok, första gången han röck mig i armen och bad mig om detta var det lite kul, men efter 15 gången på 1 timme så lackade jag ur och bröt kvällens mission, jag blev lite otrevlig & det hjälpte, inga mer böner där inte!
Vi hittade lite folk vi kände genom jobbet, en kille som för ett par år sedan var en brudmagnet & kung på dansgolvet men som numer inte ses som ett lika hett byte pga att ödet ville honom annorlunda. När man umgås med dem får man i alla fall vara ifred & kvällen blev riktigt trevlig & lyckad!

Lördag:

Fick en ordentlig sovmorgon, superskönt! Gjorde oss sedan i ordning & åkte på en liten shoppingtur, blev dock inte så jätte mycket shoppat. Men det var supermysigt att strosa runt där båda två, inte bara stressa ner själv för att roffa åt sig det mest nödvändiga. Vi åt lunch i hamnen & åkte hem. Jag var supertrött & sov i 2 timmar, jätteskönt! Sedan var det dags att starta upp grillen, tror ni inte att regnet börjar ösa ned så fort mannen sticker ut grillvantarna genom altandörren. *suck* Vi har inte fått en enda kväll på vår altan!

Söndag:

Vaknar av att mannens mobil ringer, larmet på företaget hade gått 2 ggr på natten, så det var bara åka dit & spana efter inbrottstecken. Jag hade tänkt påbörja målningen av huset men då det regnade följde jag med mannen istället. Det såg lugnt ut på företaget, inget förstört & inget borta! Så åkte till en liten pittoresk östkust stad & intog myslunch/brunch. Köpte söndagstidningarna med bilagor på vägen hem & somnade i soffan. Vaknade redan efter 30 min men mannen snarkade på om vanligt, tog tag i min hårfärg & slängde i lite slingor för att sedan väcka mannen & klippa honom under verkningstiden. Smart! Sen blev det lax framför tv:ns "Vad blir det för mat". Jag har ju tipsat er om fetaostsås med vitlök & basilika, kan även nämna att om ni får någon sås över efter grillningen, bred ut den över en laxfilé & släng in i ugnen, blev supergott!!  

Samtal mellan man & hustru:
Jag:
Ska du dammsuga hela huset eller laga maten?
Mannen: Är det bara det att välja mellan? *suck*
Jag: Ja!
Mannen: Jag dammsuger! 

Ikväll får vi gäster! En av mina bästa kompisar & hennes sambo, de har aldrig varit hos oss sedan vi flyttat, så det ska bli kul att prata och visa upp huset! 

Dagens meny:
Frukost: mini yoghurt med linfrö, kiwi, nektarin, knäckis + te Lunch: ? Fika: knäckis + yoghurt+ te Middag: grillad marulk med vildris, ärtskott, avocado & smörfrästa morötter + 2 olika sorters såser Fika: kladdkaka & glass 

Fredagsöl

Ikväll är det dax för After Work! Blir middag & lite hänga i baren nere i hamnen, ska bli mysigt! Är inte jättepartysugen & planerar en shoppingresa i morgon så det får inte bli som förra gången då ett glas
förvandlades till en flaska vin & en natt på toaletten...

Igår kom min vän + man över på fika, de hade tajt inrutat hela Sverige besöket så det blev inte mer än någon timme. Men det var trevligt iallafall. Kul att se dem! Får se om vi svänger förbi dem en snabbis på semestern kanske...

Mannen & jag tog en biltur efter maten & kollade husfärg. Vi kan inte riktigt bestämma oss. Först var vi inne på grönt, sen blev det grått & nu tror jag att vi fastnat för vitt, blev influerade av västkustens vackra vita hus. Planerar målar start i helgen... Vi börjar med vitt för det har vi hemma på en långsida & så avgör vi efter det om det duger =)

Har varit nere på stan en snabbis på lunchen både igår & idag. Igår fyndade jag en pyjamas åt Viktor i stl. 44 & idag blev det 2 pocket böcker åt mig själv!

Dagens meny:

Frukost: 2 skivor grovt bröd med mager salami, ost & en massa grönsaker + te Lunch: Chili con carne, morot, avocado, 1 knäckis + ½ grape Fika: 1 soya yoghurt, 1 gul kiwi, 1 nöt & frukt bar + te Middag: restaurangmat Fika: cider

Nej nu ska jag ta helg! Hem & sova någon timme. Fixa mig i ordning, bestämma outfit, känns som halva garderoben kan komma att ligga framme ikväll & sen hojja ned till hamnen!

Mina Västkustfynd!

Mina koftor:



Min groda:



Mina muggar:



Ursäkta att jag är så slö att ni får vrida huvet halvt ur led för att se bilderna! =)

Onsdagskvällen

Gick hem & sov 1 timme igår efter jobbet, måste va de där jäkla allergitabletterna igen, de tillsammans med blodbadet mellan benen, sen var jag lite piggare igen & kunde påbörja matlagning & yra runt i huset för att fixa & dona tills mannen kom hem! 

Ringde systeryster efter maten, de låg & myste med lillen i dubbelsängen, så gosigt! Moster är inte ett dugg avundsjuk & vill inte alls mysa hon också ;-) *suck* 4 veckor + några dagar kvar *längtar*

 Blev slökväll i soffan framför Miss Marple med jordgubbar & chokladglass ( Carte´Dor 5%). 

Till min stora glädje ringde telefonen vid halv elva snåret & där var en av mina bästa vänner. Hon har flytt Sverige för kärleken i ett annat nordiskt land. Nu var hon i Sverige & ville komma förbi med sin man IDAG! Ska bli så roligt, även om vi inte pratar med varandra särskilt ofta så känns det varje gång vi träffas som om vi träffades igår, det är fascinerande! Så jag yrde runt i morse innan jobbet & plockade bort det värsta, torkade köksbänken, köksbordet & gjorde rent handfat + toalett från damm & tandkräm, så nu är de hjärtligt välkomna att stiga på i samma sekund som jag kommer hem från jobbet! 

Dagens outfit:
 

Svarta numer lite slitna stuprör & rosa Gina tunika/miniklänning 

Dagens meny:

Frukost: miniyoghurt med linfrö & solrosfrön, kiwi, nektarin, knäckis + te Lunch: Ska ut & äta med jobbet i hamnen Fika: liten soya yoghurt+ knäckis Middag: Pytt i panna med ägg Fika: Tänkte baka kladdkaka & göra vitchokladglasyr + mosade hallon till!   

Gårdagen

Att det alltid är så mycket jobbigare att packa upp än att packa...

Gårdagskvällen gick i hemmets tecken, laga mat, tvätta, pyssla om blommorna, handla hem frukt & grönt + mejerier & sen äntligen få slappa i soffan!  

Allsången
 
Måns var ju kvällens kung! Ok att sommartider rev av lite applåder, men Måns allsång till Cara Mia slog den med hästlängder! Så jäkla kul för killen! Han är verkligen ett charmtroll som förtjänar all lycka & framgång. Har fötterna på jorden & njuter av allt han får vara med om utan att bli förmer än andra!Per ser nästan lite anorektisk ut i fejjan? Har inte riktigt fastnat för ?En händig man?, man kanske ska köpa Måns album istället för Pers?!

Oh Laura
var ju underbara! Har fått för mig att det var Anna Ternheim som sjöng Release me, men tji fick jag! Den är förlösande på något sätt den där låten! 

Morden i midsommer
 
Jag gissade rätt mördare på en gång! Som vanligt ;-) 

Dagens meny:

Frukost:
miniyoghurt blodapelsin med linfrö & solrosfrö, 1 knäckis 1 kiwi + te Lunch: chili con varne med fullkornsris, ½ avocado, ½ grape + 1 morot Fika: 1 liten soya yoghurt, 1 knäckis + te Middag: Weight watchers klyftpotatis + lövbiff med vitlöksostfyllning + grönsallad Fika: 1 bit mörk choklad + jordgubbar & te 

Är nu as hungrig!  

Mosters ögonsten

Äntligen får jag skriva och visa bilder på underverket utan att studera varje formulering så att den verkligen inte avslöjar något!

Jag kommer aldrig glömma när min syster ringde klockan 7.10 en morgon när jag satt här utanför jobbet i bilen! "Jag ska bli mamma" En enorm glädje spred sig i kroppen, samtidigt som en liten smygande oro tog fart... Skulle det gå den här gången?& det var till allas stora glädje en viljestark liten krabat där inne!

Jag trodde som så många andra att det var en tjej därinne, tills jag såg sista ultraljudet då jag utbrast " Titta vilken söt liten kille" & det var ju precis det han är! Helt underbar!

Viktor- en liten minikille som är så sockersöt att man håller på att smälla av!

Bjuder er på lite bilder:

Jag & Viktor:



Viktor i famnen på min man:



Vi han knappt in på BB innan min kära mor lyfte på bebistäcket & sa " Titta nu, så här ser de ut! Visst vore det väl kul om ni kunde skaffa en lekkamrat till honom" & riktade sig till min man... Haha! Press? Nä vaddå!

Mina systrar har haft en benägenhet att föda supersmå & supersöta barn, ok andra systerns tvåa kanske inte var någon underskönhet -hon såg mest lite rolig ut, men det har ju tagit ut sin rätt nu! Så jag kommer väl få någon ihopskrynklad jättebäbis den dagen det är dax... haha!

Stolt storasyster + Viktor



Jag höll Viktor i famnen & H stod böjd över honom med näsan strykandes mot hans superlena kind & så pep hon lite belåtet, då gjorde Viktor likadant!!! Så höll de på en liten stund, varannat litet belåtet pip - hur sött som helst!
1 dag gammal & redan härmar storasyster! =)


Myspys

Igår kväll när vi kom hem, dukade vi upp havets frukter ur kylväskan dvs. räkor, krabba, olika skaldjursröror & varsin kall cider/öl samt baguetter. MYS!

Tittade sedan på Ernst + Packat & Klart, men sen var jag helt slut, höll på att somna i soffan (ytters ovanligt), men det är klart, vi är väl ganska många som kämpat med barnfödande denna helgen ;-)

Idag har arbetsdagen gått i ett, har jobbat i team & skyfflat undan ärende på ärende i rasande tempo & till skitbra resultat! NÖJD!

Nu är det snart dax att kliva hemåt, blir en kväll varvat med soffan & tvättmaskinen!

Dagens meny:
Frukost: ½ tallrik havregrynsgröt med keso & äppelmos, 1 nektarin, 1 kiwi & 1 knäckis Lunch: kålpudding Fika: 2 knäckisar + te Middag: chili con carne med ris/quinoa Fika: ?


Kvällens tv-tablå:


20.00 Allsång på Skansen MÅNS är ju med!

21.00 Morden i midsommer

22.35 Dax för sängen, é ingen idé att tro att jag ska orka med Livräddarna...

Håller nu tummarna för att det ligger en rykande färsk Ameila i brevlådan!


Vilken helg!

Tusen tack för alla grattis (& för ert enorma spring på min blogg, fick en chock när jag kollade statistiken)! Kan avslöja att jag fick träffa världens sötaste bäbis igår! Men nu får ni nog hålla er till tåls tills sommartjejen med familj kommer hem igen!  Har haft en helt underbar helg! Vi rullade ned mot västkusten i fredagskväll & var framme vid midnatt, sov till ljudet av sommarregn mot taket & vaknade upp till en molnig lördag.

Lördag:

Vi tog oss ner till Smögenbryggorna & shoppade loss. Mannen hade ju som vanligt när han packar rivit tag i något vitt i tron om att det var hans tre kvarts byxor, men när han vecklar ut dem är det ett par apfula skitgamla kostymbyxor som skulle ha slängts för 100 år sedan. Så vad göra *suck* bara shoppa nytt! Så nu äger han ännu ett par svarta & ett par grå trekvartsbyxor. Själv shoppade jag koftor, en svart & en rosa, jättefina & redan använda i helgen. Hittade även 4 muggar två svarta med vit blomma & 2 vita med svart blomma & en välkomst prydnad en boll med en groda på som det står just "Välkommen" på. Ursöt! Åt lunch på bryggan & åkte tillbaka "hem" igen. Här kommer utsikt från köket!



 Tog en promenad till utsiktsberget & möttes av denna vackra vy:

 Middagen intogs på restaurang tillsammans med ett par vänner som hjälpt till att köra ned lite material till huset. Riktigt musigt meny: Pigvar med mandelpotatis&kronärtskokspure, limesås & chilisotade kräftstjärtar + vitt vin. Efterrätt: grillad banan med vaniljglass rullad i kokos, mango& passionfrukt + chokladsås. MUMS! 

Söndag:

Äntligen en sol från en duntussig himmel, vi packade ihop badpinaler & begav oss på klipporna. Latade oss i solen med söndagstidningarna + bilagor. Något dopp blev det inte, 17 grader i vattnet & jag som inte ens badat i poolens 30 gradig vatten, hur stor är då chansen att jag doppar ned minsta lilla tå i 17 grader? Blev en sen lunch på en brygga, bakad potatis med supergod räkröra. Tog en siesta, läste lite & vid 20 så gjorde vi oss i ordning för att knalla ned mot centrum. Meny: lax med ett täcke av philadelphiaost& örter, stekta murklor, färskpotatis & ett fruktigt rosévin. Efterrätt:chokladtryffel (stor som en delikatoboll) med bärsås + te. Tog oss sedan en promenad för att titta på underbara västkust hus med förträffliga utsikter! 

Måndag:


Hemresa med bäbisgosstopp på vägen!

RSS 2.0