Underbar torsdagskväll

Hade en underbar kväll igår, mannen lyckades komma loss & rullade upp bilen på uppfarten i samma sekund som jag hämtade posten på vägen hem! Så vi gjorde oss snabbt i ordning, tyvärr var mannen tvungen att göra nr.2 & jag kan endast sminka mig inne på toa. Vi har endast en toa & vi hade bråttom så vad göra, jo jag sminkade mig medan han gjorde nr2. med små tjut varje gång jag spolade (ja jag spolade efter varje hörbar plums för att motverka otäck doft), gick helt ok!

 

Kom fram till kalaset tidigare än planerat vilken innebar att endast pappa, svåger + barn var där, min mor & min syster var iväg & skjutsade hem gamlingarna. & sen skulle svågern ut & springa & det skulle fixas med mat & mannen fick vara lekfarbror för F skulle prompt leka "det där med bollarna" vilket innebar att skjuta in så många bollar i häcken på kortast tid & låta mannen hämta dem...

 

Åt underbart god kycklingsallad med MASSOR av parmesan hemfraktad från ROM & ostpaj som smälte som smör i solsken i munnen! MUMS! Klunkade i mig 2 glas vitt & tog även för mig en så stor tårtbit att jag tvungen att slänga halva om jag inte hade velat kräkas i tallriken?

 

Somnade stenhårt igår & vaknade av mannen klockan 6 i morse:

 

Mannen: Har inte jag någon matlåda?

Jag: Jo i frysen, ror den är gul.

Mannen ställer in det gula kontrollfältet & jag hör hur han i snabb takt läser av alla gula färger i frysen & hur han kommer in i sovrummet igen

Mannen: Jag hittade ingen gul matlåda.

Jag klampar upp lite små surt Drar ut en låda i frysen & upptäcker att matlådan råkade vara BLÅ, jösses vilken miss! ;-)

 

Känns så härligt att det är fredag idag, så skönt! Vi har typ ingenting inplanerat i helgen, ska måla lite hus om det är fint väder, fixa lite på övervåningen, storhandla om jag får lust & så får vi ett litet besök av mina föräldrar, middag eller fika, det får vi se vad vi känner för!

 

Dagens meny:

Frukost: 2½ skivor grovt bröd, pålägg:salami & ost + mängder av grönsaker, 1 punschrulle + te Lunch: kycklingwook med fullkornsris, ½ grape + 1 kiwi Fika: punschrulle? Middag: Grillat eller hemlagad pizza (har tjatat om pizza i 2 veckor nu men får aldrig arslet ur att baka någon?) Fika: maränsviss kanske?

  

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

*skrattar*
Spolningarna i rumpan på din man får mig att tänka på den gången jag var på genomresa i tyskland o de hade en automatiskt spolare på en rasttoalett och ut kommer en svensk man o utbrister innan jag skulle gå in o sätta mig:
-Så jävla ren i arslet har jag väl aldrig varit!!!!

2007-07-20 @ 11:11:46
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0