Vilken helg!

Tusen tack för alla grattis (& för ert enorma spring på min blogg, fick en chock när jag kollade statistiken)! Kan avslöja att jag fick träffa världens sötaste bäbis igår! Men nu får ni nog hålla er till tåls tills sommartjejen med familj kommer hem igen!  Har haft en helt underbar helg! Vi rullade ned mot västkusten i fredagskväll & var framme vid midnatt, sov till ljudet av sommarregn mot taket & vaknade upp till en molnig lördag.

Lördag:

Vi tog oss ner till Smögenbryggorna & shoppade loss. Mannen hade ju som vanligt när han packar rivit tag i något vitt i tron om att det var hans tre kvarts byxor, men när han vecklar ut dem är det ett par apfula skitgamla kostymbyxor som skulle ha slängts för 100 år sedan. Så vad göra *suck* bara shoppa nytt! Så nu äger han ännu ett par svarta & ett par grå trekvartsbyxor. Själv shoppade jag koftor, en svart & en rosa, jättefina & redan använda i helgen. Hittade även 4 muggar två svarta med vit blomma & 2 vita med svart blomma & en välkomst prydnad en boll med en groda på som det står just "Välkommen" på. Ursöt! Åt lunch på bryggan & åkte tillbaka "hem" igen. Här kommer utsikt från köket!



 Tog en promenad till utsiktsberget & möttes av denna vackra vy:

 Middagen intogs på restaurang tillsammans med ett par vänner som hjälpt till att köra ned lite material till huset. Riktigt musigt meny: Pigvar med mandelpotatis&kronärtskokspure, limesås & chilisotade kräftstjärtar + vitt vin. Efterrätt: grillad banan med vaniljglass rullad i kokos, mango& passionfrukt + chokladsås. MUMS! 

Söndag:

Äntligen en sol från en duntussig himmel, vi packade ihop badpinaler & begav oss på klipporna. Latade oss i solen med söndagstidningarna + bilagor. Något dopp blev det inte, 17 grader i vattnet & jag som inte ens badat i poolens 30 gradig vatten, hur stor är då chansen att jag doppar ned minsta lilla tå i 17 grader? Blev en sen lunch på en brygga, bakad potatis med supergod räkröra. Tog en siesta, läste lite & vid 20 så gjorde vi oss i ordning för att knalla ned mot centrum. Meny: lax med ett täcke av philadelphiaost& örter, stekta murklor, färskpotatis & ett fruktigt rosévin. Efterrätt:chokladtryffel (stor som en delikatoboll) med bärsås + te. Tog oss sedan en promenad för att titta på underbara västkust hus med förträffliga utsikter! 

Måndag:


Hemresa med bäbisgosstopp på vägen!

Kommentarer
Postat av: Novalie

Åh! Är det syrrans bebis som har landat? Grattis! Vad mysigt...
Kramar!

2007-07-03 @ 14:47:09
URL: http://novalie.webblogg.se
Postat av: Nhea

Ja ÄNTLIGEN! Vilken tur jag hade va?!
Kolla gärna in hos henne: http://sommartjejen.blogg.se
Tror det kan dyka upp bildbevis under kvällen!
STOR KRAM!

2007-07-03 @ 15:51:20
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0