Äntligen lite bilder i bloggen!

Sorry över senaste tiden små depp & dåliga bloggande -man kan inte vara på topp jämt! men det är ju skönt om man är det ibland...

Besöket igår var supertrevligt, de beundrade huset (såklart) & jag bjöd dem på rabarberpaj med mandelmassekräm & grädde, mumsigt!
& vi fick dessa underbara, maffiga & vackra ljusstakarna i inflyttningspresent!


Var helt sluit när de åkte så jag somnade sött efter lite mys... Drömde så himla konstigt, vaknade vid 3.30 av en så himla konstig dröm:


Det var jag & delar av min familj + några oidentifierbara som skulle på fest & med oss hade vi en av mina gamla pensionärer jag gick till för en herrans massa år sedan då jag jobbade inom hemtjänsten. Hon satt i sin rullstol & precis när vi kom in på festen så började hon krampa som vid epilepsianfall & varvade detta med kaskad spyor. Jag brukar vara ganska så aktiv när någont sådant händer i verkligheten & tänker inte på att något är äckligt & har till & med letat medcinrester i spypåsar, men i dfrömmen stod jag på 2 meters avstånd & skrek "Gud vad äckligt" hela tiden, samtidigt som jag beordrade andra att lyfta ner henne på golvet utan att ta i henne själv för jag stod ju bara helt handfallen & skrek "Gud va äckligt"...

Sen kunde ju inte jag somna om utan låg & vände & vred på mig & tog tillslut upp min bok & läste till 4.30 när jag kunde somna igen...

När jag vaknade i morse var det som att försöka få liv i en död, snoozade en smula & gick upp som i ett töcken, men just nu känner jag mig lite piggare!

Knäppte även en bild på delar av huset så här ser ni före & efter bilder på målningen:

Före:


Efter:


Ja som ni ser så är det ju ingen extrem jätte skilnnad på bilderna, men jag lovar er det ÄR skillnad i verkligheten! Är så himla nöjd över att det blev så vitt & fräscht!

Mailen funkar inte på jobbet & jag har redan tagit emot dagens första sjukskrivningssamtal, som var från arbetskamraten jag var trött på igår & det var just exakt det jag var trött på som hon var hemma för!

Dagens meny:

Frukost: vaniljyoghurt med krossade linfrön, 1 knäckis med minilätta, 1 gul kiwi+ 1 liten klase vindruvor+ te Lunch: Restaurang Fika: frukt/knäckis + te Middag: kokt eller grillad korv med bröd/mos (ja jag orkar inte engagera mig så nämnvärt idag heller) Fika: frukt, glass eller någon bit mörk choklad + te


Kommentarer
Postat av: Señorita

Hej!
Har läst din blogg ett tag, roligt =)
Blivit inspirerad och startade idag en egen blogg =) (den rosa bakrunden va finast, så ja körde oxå på den =) Va kul att detgår framåt för erat hur, ser jättefint ut från bilderna du visat i bloggen =)

2007-07-26 @ 20:41:44
URL: http://labonita.blogg.se
Postat av: Nhea

Kul att höra! Får jag lägga till din blogg som länk på min sida, så kan du länka mig om du vill?
& så kan jag smidigt klicka in mig hos dig varje dag! =)
Visst blir huset fint! Mycket slit, men det är värt det!
Vi hörs!
KRAM!

2007-07-27 @ 07:51:42
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: camilla

Klart du får länka mig =)
Jag länkar dig oxå ikväll när ja kommit på hur man gör =)
Ja verkligen jättefint, väldigt fina ljusstakar ni fick! Ha en bra dag! Äntligen fredag ju =)
kram

2007-07-27 @ 12:38:32
URL: http://labonita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0