helgen

Känns som jag redan tagit semester från bloggen! Zorry! Håll ut! 

I lördags blev det race på Gocartbanan! MEN tjejerna kom i alla fall inte sist! Det var en kille! Nåväl, jag ska väl inte låta så glad för det berodde ju på ett motorhaveri, men va tusan, placering som placering! Det roligaste är att killarna tar det så himla allvarligt, 1: an & 2: an blev nästan osams efter finalen! 

På kvällen blev det inflyttningsfest med grillning & vin! Riktigt roligt, jag fick fnitteranfall så jag höll på att kissa på mig!  

I söndags hade vi tänkt sätta fart med målning och sånt igen, mannen satte raketfart i tvättstugan & fixade klart taket där & donade lite på övervåningen. Själv knatade jag ut i målarkläder & precis när jag fått upp burken & ska dra första penseldraget så började det duggregna! Det var bara packa ihop igen! Då fick jag lite tid över & åkte ned på stan istället! Shoppade en grå stickad långärmad klänning på Gina för 199:- ursnygg! Ska bo i den i höst tänkte jag! & 4 par linnen för samanlagt 88:- på indiska i rosa, vitt/rosa, grönt & grön/vitt -bra att ha! 

Lördagsmeny:
Frukost: 2 rostade med ost & björnbärsmarmelad + keso med gul kiwi, juice & te Mellis: 1 banan Lunch: Mc Donalds Middag: grillat nötkött med potatissallad Kvällsfika: 10 pringelschips 

Söndagsmeny:
Frukost: 2 rostade med ost & marmelad + keso & 1 gul kiwi, juice & te Lunch: broccolisoppa med 1 grovbulle med ost& gurka Kvällsmat: kinamat: friterade räkor, stekt ris med kyckling & biff med ananas! Kvällsfika: 5 marshmallows  

Kommentarer
Postat av: camilla

Haha kul att en kille kom sist =) Killar tar sånt verkligen mer på allvar!
Klänningen du shoppade låter intressant, letar ochså efter snygga klänningar men inte hittat nåt speciellt. Ska nog ta en tripp förbi Gina Tricot i veckan!
kram!

2007-07-30 @ 15:46:19
URL: http://labonita.blogg.se
Postat av: Camilla

Brukar nog inte löpa/joggga så länge, men det va sol å hade ätit innan. Men har perioder, ibland har jag noll lust. Men att gå e ju jättebra, härligt ochså =)
Oki, måste kolla där imorgon!
Så sugen på höstkläder nu, hoppas det kommer in massa mer höst-snyggt snart!
Kram

2007-07-30 @ 20:45:33
URL: http://labonita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0