En groda?

Lufsade hem till mina kyckling filéer igår. Jag hade köpt 2 kg kyckling för att det kunde vara "bra att ha i frysen". Vad händer?! Alla kycklingfiléer satt ihop i en enda stor klump & jag fick ta fram ALL kyckling samtidigt. Så det blev storkok igår. Både kycklingwook & kycklingfilé med pasta, det stod 6 st matlådor på bänken när jag var klar & både jag & mannen var duktigt mätta!



Vi redde ut mysteriet med den blöta pölen under diskbänk/diksmaskinen igår. Mannen låg med huvudet under bänken i 30 minuter medan jag sprang runt med disk & pastavatten osv. Plötsligt kände jag något varmt & blött på ena foten & skrek till! En groda tänkte jag... Men det var bara mannen som kysste min fot, haha!
Lokaliserade "felet" & åtgärdade det hela så nu är mitt kök fullt funktionellt igen, skönt!

Blev slapparkväll i soffan, allsång & morden i midsommer!

Dagens meny:
Frukost: miniyoghurt med krossat linfrö, 1 knäckis med minilätta & 1 gul kiwi+te Lunch: kycklingfilé med pasta, 1 morot, ½ avocado, ½ grape Fika: 2 knäckisar med avocado eller minilätta Middag: köttfärsbiffar med quinoasallad (quinoa,avocado, rödlök, ruccola, ost (creme bonjourpluttar eller fetaost) & kärsbärstomat & paprika) Fika: sorbetglass

Igår frågade en kompis om jag ville följa med ut ikväll. Jag känner mig bara totalt anti utgång & tackade nej. Tråkig? Ja kanske det, men det får väl vara så då!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

ha ha ha skrattade gott åt din groda :-D

2007-07-18 @ 11:44:51
Postat av: Åsa

Kanske en tråkig fråga, men har du testat de där ostklumparna från creme bonjour? Är de goda? Har inte vågat köpa dem fall de inte smakar gott... Kram Åsa

2007-07-18 @ 11:56:48
URL: http://www.asasvarld.blogg.se
Postat av: Nhea

Hej!
Ja jag fick faktiskt 2 paket ostklumpar från en som jobbar där... & de är goda! De är vanlig creme bonjour ost de pressat ihop till mashmallows liknande små ostklumpar -samma smak men annorlunda utseende! Perfekt i sallad!

2007-07-18 @ 13:11:53
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: Åsa

Åhh tusen tack för svar. Nästa gång jag är och handlar ska jag köpa sånna!!

2007-07-18 @ 14:42:56
URL: http://www.asasvarld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0