Mosters ögonsten

Äntligen får jag skriva och visa bilder på underverket utan att studera varje formulering så att den verkligen inte avslöjar något!

Jag kommer aldrig glömma när min syster ringde klockan 7.10 en morgon när jag satt här utanför jobbet i bilen! "Jag ska bli mamma" En enorm glädje spred sig i kroppen, samtidigt som en liten smygande oro tog fart... Skulle det gå den här gången?& det var till allas stora glädje en viljestark liten krabat där inne!

Jag trodde som så många andra att det var en tjej därinne, tills jag såg sista ultraljudet då jag utbrast " Titta vilken söt liten kille" & det var ju precis det han är! Helt underbar!

Viktor- en liten minikille som är så sockersöt att man håller på att smälla av!

Bjuder er på lite bilder:

Jag & Viktor:



Viktor i famnen på min man:



Vi han knappt in på BB innan min kära mor lyfte på bebistäcket & sa " Titta nu, så här ser de ut! Visst vore det väl kul om ni kunde skaffa en lekkamrat till honom" & riktade sig till min man... Haha! Press? Nä vaddå!

Mina systrar har haft en benägenhet att föda supersmå & supersöta barn, ok andra systerns tvåa kanske inte var någon underskönhet -hon såg mest lite rolig ut, men det har ju tagit ut sin rätt nu! Så jag kommer väl få någon ihopskrynklad jättebäbis den dagen det är dax... haha!

Stolt storasyster + Viktor



Jag höll Viktor i famnen & H stod böjd över honom med näsan strykandes mot hans superlena kind & så pep hon lite belåtet, då gjorde Viktor likadant!!! Så höll de på en liten stund, varannat litet belåtet pip - hur sött som helst!
1 dag gammal & redan härmar storasyster! =)


Kommentarer
Postat av: emmie

Hej gumman! GRATTIS! JA vilken sötnos! Kul och underbart att det gick vägen hela vägen så att säga.... SUCK... det rycker i bebistarmen nu... MEN nej inga fler just nu. PUSS från emmie

2007-07-04 @ 11:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0