Helgen

Fredag:

Tog en powernap efter jobbet. Sen var det dags att fixa sig i ordning. Sällskapade med mannen då han åt pizza & tittade på när han manekängade, darlingen har nämligen köpt ny kostym, en mörkgrå "senaste färgen & snittet enligt gubben i affären".
For sedan ned för att möta upp E. Vi fastnade för menyn på första stället & kröp under ett parasoll. Det blev 2 förrätter istället för 1 varmrätt. Jag mumsade smörstekta räkor & fisksoppa. Kvällens dryck blev cider. Det känns som att det är lättare att ha kontroll över hur många cider man beställer in än hur mycket vin man häller upp från en delad flaska, så cider blev det & bara 2½ st, alldeles lagom! E är så rolig, hon är nybliven singel ute på däjting marknaden. & frågar MIG om råd, hallå, jag kommer inte ens ihåg hur man gjorde när man dejtade =).
Fick i alla fall höra lite historier om Bitch slaps, Mr Klamydia och dåliga rykten!

Vi valde mellan 2 uteställen, det ena var typ 25-30+, det andra var 18+, vi tog det första. Kvällens mission: var trevlig mot ALLA även fast du inte vill vara trevlig! Efter att ha dissat ?Mr jag tror jag är skitsnygg även fast jag är pissfull?, en 45 årig gubbe som ville BUGGA med anledningen att jag precis köpt en ny cider *fnys*! En knölfull 25 åring som vinglade i takt med musiken och bara skratta så fort han skulle säga något. Samt det värsta av allt. En nysvensk kille hade skickat fram sin pappa, vet ännu inte om det mest var pappan som tyckte att sin son skulle ha ragg eller om det verkligen var sonen som var intresserad för det hette "kan du inte prata med min son, han tycker att du är jääääätte söt & han är så himla blyg". Ok, första gången han röck mig i armen och bad mig om detta var det lite kul, men efter 15 gången på 1 timme så lackade jag ur och bröt kvällens mission, jag blev lite otrevlig & det hjälpte, inga mer böner där inte!
Vi hittade lite folk vi kände genom jobbet, en kille som för ett par år sedan var en brudmagnet & kung på dansgolvet men som numer inte ses som ett lika hett byte pga att ödet ville honom annorlunda. När man umgås med dem får man i alla fall vara ifred & kvällen blev riktigt trevlig & lyckad!

Lördag:

Fick en ordentlig sovmorgon, superskönt! Gjorde oss sedan i ordning & åkte på en liten shoppingtur, blev dock inte så jätte mycket shoppat. Men det var supermysigt att strosa runt där båda två, inte bara stressa ner själv för att roffa åt sig det mest nödvändiga. Vi åt lunch i hamnen & åkte hem. Jag var supertrött & sov i 2 timmar, jätteskönt! Sedan var det dags att starta upp grillen, tror ni inte att regnet börjar ösa ned så fort mannen sticker ut grillvantarna genom altandörren. *suck* Vi har inte fått en enda kväll på vår altan!

Söndag:

Vaknar av att mannens mobil ringer, larmet på företaget hade gått 2 ggr på natten, så det var bara åka dit & spana efter inbrottstecken. Jag hade tänkt påbörja målningen av huset men då det regnade följde jag med mannen istället. Det såg lugnt ut på företaget, inget förstört & inget borta! Så åkte till en liten pittoresk östkust stad & intog myslunch/brunch. Köpte söndagstidningarna med bilagor på vägen hem & somnade i soffan. Vaknade redan efter 30 min men mannen snarkade på om vanligt, tog tag i min hårfärg & slängde i lite slingor för att sedan väcka mannen & klippa honom under verkningstiden. Smart! Sen blev det lax framför tv:ns "Vad blir det för mat". Jag har ju tipsat er om fetaostsås med vitlök & basilika, kan även nämna att om ni får någon sås över efter grillningen, bred ut den över en laxfilé & släng in i ugnen, blev supergott!!  

Samtal mellan man & hustru:
Jag:
Ska du dammsuga hela huset eller laga maten?
Mannen: Är det bara det att välja mellan? *suck*
Jag: Ja!
Mannen: Jag dammsuger! 

Ikväll får vi gäster! En av mina bästa kompisar & hennes sambo, de har aldrig varit hos oss sedan vi flyttat, så det ska bli kul att prata och visa upp huset! 

Dagens meny:
Frukost: mini yoghurt med linfrö, kiwi, nektarin, knäckis + te Lunch: ? Fika: knäckis + yoghurt+ te Middag: grillad marulk med vildris, ärtskott, avocado & smörfrästa morötter + 2 olika sorters såser Fika: kladdkaka & glass 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0