Underbara sol!

Solen skiner & jag är på ett strålande humör! Har haft ett par "down" dagar här efter påsk, då påsken inte riktigt artade sig så som jag önskat. Men i takt med att den förvånande snön smälter så börjar mitt humör likna solens härliga strålar!

                                                                                   

Sitter här på jobbet i valet & kvalet! Ska jag passa på att åka ned på stan & shoppa loss? (fick ju trevliga presentkort när jag fyllde år) eller ska jag åka hem, krypa ned i soffan med den nya amelian & njuta av stunds ensamhet innan mannen kommer hem?! Hm...

En timme senare...

Jag valde alternativ ett, men upptäckte att presentkorten inte gällde då det var 50% REA i hela butiken denna veckan innan de skulle få in sommarnyheterna... Så jag valde att avstå REA saker till fullpris pga presentkort & åkte hem!

Njuter nu av min vy från uterummet: 


 
& av att värmen tillåter mig att gå runt i min nya fina vårtrench från MQ!


Kommentarer
Postat av: Novalie

Hej!

Jag anade nästan att du oxå var en rosa bloggtjej ;o) Fin sida du har satt ihop och jag måste verkligen säga att jag avundas dig ditt liv lite just nu! En äkta make, drömhuset, och ett jobb du trivs med -Grattis! Njut lite extra för min räkning oxå! :o)

Håller med dig, de här bloggarna känns lite vuxnare och det är kul att kunna lägga upp fler bilder, men santidigt har jag SÅ SVÅRT att slita mig ifrån min VR_blogg. Den är ju min lilla ljusrosa bebis... Så just nu så "lappar" jag ihop båda, men det är lite tidsödande och tröttsamt att hela tiden skriva "Läs mer här..." Ha ha!

Kram på dig!

2007-04-11 @ 18:35:54
URL: http://novalie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0