Torsdag!

Sitter här & njuter av ensamheten & lugnet på jobbet -bara jag som tycker om att jobba tidigt istället för sent. jag har min bästa koncentrationsperiod före lunch så det är bäst att lägga längsta passet då!



Insåg i morse när jag läste tidningen att jag måste ha haft hjärnsläpp igår när jag skulle shoppa loss för mina presentkort, det var själva presentkorten man inte kunde köpa för 50%, men man kunde självklart betala sakerna med dem.. *Pucko-Nhea* Får väl ta en tur idag eller imorgon igen då, eller så har jag is i magen & inväntar sommarnyheterna & om de inte lockar så hoppas jag på att det jag vill ha fortfarande ligger i någon REA korg & väntar på mig...

Skulle ta mig en dusch igårkväll, (duschväggarna har inte varit sig lika sen en ung överförfriskad dam rev ned dem under en fest förra sommaren) men ändrade mig snabbt då duschen lixom anföll mig när jag klev in i den, väggarna började rasa & överdelen var på väg ned i huvudet på mig, så jag fick ropa efter mannen som kom & hjälpte mig därifrån & började montera fast alltihop igen. Själv fyllde jag upp bubbelkaret istället & hoppade ner där med amelian under tiden =).


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Godmorgon!!
Kikar in här för första gången och fastnar direkt! ;-)
Vilken tur att presentkorten gällde även under rean, hade väl varit konstigt om man bara fick handla med dem för ordinariepriser.
Hoppas du hittar det du vill ha nu då, ser med spänning fram emot att få se bilder på det du köper! =)
Skönt att det är torsdag, snart är ledigheten här igen!!
KRAM

2007-04-12 @ 08:24:29
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Åsa

Vad bra den blev, din nya blogg!
Kram Åsa

2007-04-12 @ 09:07:53
URL: http://www.asasvarld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0