Helgresumé

Valborgsmässoafton!

 

Å här sitter man på jobbet! Tidigt som attan, för att få gå hem extra tidigt utan att förlora så mycket i arbetstid! Det var ganska kyligt när jag gick till jobbet, men en härligt klarblå himmel & en ljuv sol!


 


Fredag: Precis i samma stund som jag tänkte gå hem fick jag ett telefonsamtal & var tvungen att rycka ut akut, det mest irriterande är/var att jag hade kämpat från 8.30 att få göra den uppgiften, men de tackade nej vid tre tillfällen, samt påstod att de ringt mig men att ingen hade svarat? ?Hallå, vad tror folk att jag sitter på mitt arsel & väntar på att telefonen ska ringa 40 timmar i veckan?? *f**k off* Jag blev förbannad, min irritation gick ut över fel person, så jag fick börja med att be om ursäkt det första jag gjorde när jag kom dit. Men själva arbetet gick bra & resultatet var värt övertid & irritation.

Handlade lite kvällsmat på vägen hem (rostbiff att grilla, potatis att göra potatisklyftor av, sallad & ört & vitlökssås). Fixade & donade lite, bakade & serverade mannen en tidning & en kall öl i soffan när han kom hem. Grillade, delade ½ flaska rödvin & spelade kort i brist på tv.

 

Lördag: Mannen for iväg till jobbet, själv avnjöt jag en härlig frukost (mild lätt yoghurt med blåbär & hallon, grovt bröd med mager ost & grönsaker & en kopp te) i sängen samtidigt som jag läste tidningen. Fick sedan massor av energi & dammsög hela huset, skurade golvet på toaletten & i inre hallen & plockade in i alla badrumsskåp. Gjorde mig sedan i ordning, Dagens outfit: svarta tights /leggins (same shit different name, håller med dig Åsa), min rosa/svarta miniklänning från h&m, svart/rosa ballerina & svart kavaj. Fixade till husets första smoothie ( ½ grönt äpple, ½ banan, 1 kiwi & 1 skvätt färskpressad äpplejuice, MUMS) & tog sedan en promenad (20 min) ner på stan. Letade efter bordslampor i små mysbutiker utan resultat, provade en gul miniklänning på Gina (fyrkantig ringning klädd med sidenband) för 199:- (ska fundera lite till om den ska bli min), klämde lite på en pucci-inspirerad tunika på Lindex.

Kvällsmat: Taco´s med resten av vinet (från fredagen), mannen ville öppna en flaska till men jag avstyrde det hela & då gick han in på konjaken istället medan vi spelade kort & åt en massa godis.

 

Söndag: Sovmorgon, brunch ? risgrynsgröt med kanel, grovt bröd med ost & skinka & en massa grönsaker, juice & te, läsandes söndagstidningarna med bilagor. Bakade sedan en frukt paj & fick besök av S & H & deras barn J & M. De stannade 2 ½ timme, sedan fick vi värsta rycket, då vi ska få middagsgäster ikväll, så nu ser man inte ett spår av ett endaste verktyg, kartong eller listbit i hela huset. Hur skönt som helst!

 

Har bestämt mig för att gå från skräpdiet till fräsch diet, så dagens lunch består av grillad kycklingfilé med en STOOR sallad (med 2 sorters grönsallad, gurka, tomat, äpple & ananas).

Måste även komma igång att GÅ mer. Ok, kanske inte ikväll men imorgon! =)

 

Have to work!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Nhea!
Så du är också en hårt arbetande kvinna på valborg?! Känns skönt att det finns fler som sitter i samma båt. Jag ska dock försöka ta igen lite övertid och gå hem lite tidigare idag iaf. Tyvärr jobbar jag imorn också, trist!

Hänger du med i Talang förresten? Jag tycker att det är grymt även om det inte slår Malous fall i Let's Dance!

Ha en trevlig valborg!

Kramkram till dig!

2007-04-30 @ 11:34:24
URL: http://anna1983.blogspot.com
Postat av: Nhea

Hej Anna!

Javisst var jag en hårt arbetande kvinna i måndags, nu utvilad efter en extra ledig dag. Ska snart iväg på kurs 8 mil bort, så jag är lite stressad...

Tyvärr har vi ingen tv än så länge, det hela ska kopplas ihop i helgen då elektrikerna kommer på övertid pga för mkt arbete. Så nope jag såg första avsnittet av Talang, men inte mer än så tyvärr, hade jag haft en tv så hade jag varit som klistrad U know! =)

Måste sticka!

KRAM

2007-05-02 @ 07:24:44
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0