Going to da house!

Nu står mannen i duschen, han är lite småbakis, eftersom vi inte kan dela på en flaska vin längre så tyckte han det var onödigt att slänga ut halva flaskan så han drack upp den själv + 1 konjak -det var nog sista gången, för han är inte 20 år & dricker 1-2 ggr i veckan längre, haha! & det märks. Till frukost intog han endast 2 klunkar te....

Själv känner jag mig relativt pigg idag, mår lite, lite illa, men ska snabbt ta på mig åksjukearmbanden när jag kommer till bilen -där jag la dem igår!

Vi ska svänga förbi företaget & hämta lite grejjer & sen åker vi till huset & vattnar & städar av lite & så får vi besök av en barndomsvän till mig + sambo. Bakade äppelpaj igår -färdig att ställas in i ugnen när jag kommer hem!

Vi åker tillbaka hit på em. & i morgon vid lunch då drar vi iväg på 1 veckas semester! NICE!

Nu ska jag se till att packa in la family i bilen för hunden går runt & piper & tror inte att hon ska få följa med, men om man säger att hon ska få följa med då blir hon hel stissig & ska bara springa till bilen...

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

funkar armbanden? fick låna dem av en kompis..jag är nämligen åksjuk o mår alltid illa i bil..
men så glömmer jag av att testa dem hela tiden.smart.
ha de bra.
kram

2007-08-12 @ 13:42:08
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: Gisela

Har ni köpt något till den lilla än? Kanske för tidigt? Jag skulle säkert springa ut och köpa nåt direkt jag fick reda på det :)

2007-08-12 @ 17:34:33
URL: http://gisellas.blogg.se
Postat av: Nhea

Hej på er!
Svintoflickan: armbanden funkar till en viss del -OM jag är noggrann när jag sätter på dem, de hamnar lätt fel. Känner fortfarande av illamåendet men inte hela tiden, men tror till viss del att det har med tröttheten att göra oxå. Men de är klart värt att testa dem!
Gisela: Än så länge är jag bara glad för var dag som går & den lilla stannar kvar i magen, är ju bara i v.6+2 & det känns mest bara läskigt ännu. Jag trodde oxå att jag skulle springa ut & shoppa loss, men ärligt talat så vågar jag inte det ännu. I mina drömmar har jag alltid trott att graviditeten skulle vara en dans på rosor med en gnutta spyor, att man skulle vara glad & allt skulle vara gullegull - glöm det! Det här är det läskigaste jag någonsin gjort!

2007-08-12 @ 19:00:07
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: svintoflickan

ok..ska verkligen försöka komma ihåg att testa dem.
å tack för komplimangen.vad glad jag blir!
skorna vill du nog inte veta vart jag köpt..om du är en sko älskare tycker du nog nästan de är att häda att köpa skor där jag köpt dem...
hi,hi jag har beställt dem från halens faktiskt..beställt o de blev rätt storlek de är ju otroligt..
men du vet man kommer inte ut o provar skor så mycke:-)
nu ska jag se vad skruttarna gör.
mår du illa konstant eller till o från..
är de något som gör de bättre...blir du sugen på något speciellt?kramis

2007-08-12 @ 20:27:35
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: svintoflickan

ps:har ni hund?

2007-08-12 @ 20:28:08
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: Nhea

Ha,ha - om du tror att jag shoppar dyra skor så tror du fel I love skokanonen & skopunkten! Har dock ännu inte vågat mig på postorder skorna -men det kommer I promise! Visst älskar jag att gå runt på Scorette tex. men det är sällan jag tycker det är värt att betala över 500:- för ett par skor, jag vet själv att jag använder dem en säsong & då duger budget varianterna kanon!
Är inte sugen på något speciellt som jag märkt ännu, kanske korv med mos & gärna salt som i saltgurka. Jag tycker om mat över huvudtaget just nu så det ska bli rena drömmen att flåda på restaurang 2 ggr per dag i 1 vecka nu! =)men jag kan knappt tänka på godis eller kaffebröd utan att få en klump i halsen uäk!
Ps. Det är svärföräldrarnas charmtroll vi vaktar medan de förvandlas till chokladbollen & kräftan i spanien Ds.

2007-08-12 @ 21:57:21
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0