Kräftfiske!

Jäklar i havet vad kräftor vi har fått! jag följde med första vändan då vi bara orkade kolla i hälften av burarna & då hade vi fått ca 5 kg redan & det var bara att ställa sig & koka. Mannen & svärfar åkte ut en sväng till vid midnatt & när jag var uppe & kissade i natt var bubbelkarets botten alldeles svart av alla kräftor. Nu börjar panik tätna ute i köket där mannen & svärfar står som mästerkokare ; ALLA burkar är slut! & HUR ska vi få plats med allt i frysen?! Det är ca 15 kg kräftor där ute! Så en har åkt för att shoppa fler burkar medan den andra letat fram extrafrysen i garaget.

Själv öppnade jag upp morgonen med en rejäl kväljning i sängen & en sprintermarsch i VM-klass förbi svärfar in på toa för att göra av med det lilla kex jag petat i mig 30 min tidigare. Svärfar såg en smula svettig ut när jag iklädd trosor & linne, håret på ända & spytårarna rullande neför kinderna började riva efter frukost i köket. Nu 2 timmar senare med 1 glas oboy , 3 tugger macka & 1 banan i magen senare böjar jag känna mig lite fräschare igen!

Det är dock lite svårt att vistas i köket, varm dill & öl luktar inte gott när man är gravid....

Fick ett fnissanfall när mannen skulle hämta mer kräftor & jag hörde ett jätte plask nere i badkaret, han hade tagit upp två händer fulla med kräftor & en rackare hade bitit sig fast i hans ena finger så han kasta tillbaka allt i ren förskräckelse! Haha!

Nä om man ska ta sig en dusch & fräscha till sig lite kanske....

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

ha ha den svärfaren hade jag velat se minen på!!! *fniss*

2007-08-26 @ 16:37:47
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0