Magont & VUL:et

I måndags natt låg jag vaken hela natten med smärtor i magen, det lixom drog & slet kändes det som & kissblåsan slog bakut & jag sprang & kissade 1-2 ggr i timmen hela natten. När klockan ringde klockan 6.30 (för att jag skulle hinna med tåget) & jag gick upp för att göra mig i ordning var jag helt slut, öm i magen & svimfärdig då jag stod upp. Min mamma som alltid anar när något inte är riktigt kom in till mig & trodde nog jag var morgonillamående. På 2 sekunder hade det letats fram Landstingskataloger, planerats hur H skulle komma hem utan mig & tåget & bestämts att jag inte skulle åka. Bebis går före allt!

Åkte föst till VC för att kolla om det var urinvägsinfektion, men det var ett helt rent prov. Började då ringa Barnmorskor i tre olika städer. Den första i min hemstad fick jag ett trevligt bemötande & en VUL tid idag. De andra var mest småsnorkiga & tyckte att jag nog skulle inse att antingen så var det en stretchande livmoder eller så var det missfall! & någon VUl hade de inte tid för & absolut inte såhär tidigt, de hjälpte inte att böna & be & det hjälpte inte att snyfta krokodiltårar heller...

Så jag åkte hem till mannen, bäddade ner mig i sängen & började må bättre så vi bestämde oss för att vänta tills idag! & det onda i magen avtog mer & mer & idag har jag bara lite lite ont då & då.

VULet visade en fin fostersäck & en fin moderkaka & läkaren tyckte sig kunna se ett litet litet risgryn till foster, men kunde inte lova något säkert. men graviditeten fanns kvar & låg på rätt ställe & det fanns inga tecken till missfall.
Ny VUL tid om 2 veckor då man ska kunna se ett hjärta slå.



Så länge tänker jag glädjas över risgrynet & njuta över att vara gravid - om det nu går att njuta för dagens besök innebar att jag hoppade över frukost för att attackera en tidig lunch istället som på gamla dar... Inte att rekomendera! Har mått illa & varit yr ända tills nu för det...

Kommentarer
Postat av: pernilla

skönt att höra att det såg bra ut.

2007-08-09 @ 17:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0