Fläskpaddor & Desperate Housewifes

Var till Försäkringskassan igår. Det var magar i allt från min storlek till gigantiska, mannen var helt förundrad & utbrast på vägen ut: " Du var ju helt klart minst där, fy fasen så endel såg ut" *fniss*. Infon var ganska bra, mycket visste vi ju innan, men det är ju en djungel av olika dagar & beräkningar så lite nytt fick vi ta in.

Åkte hem & lagade mat tillsammans, eller mannen satt & plockade upp sin påse han fått på mässan där det fanns allt från chokladkartonger till vin. Jag fick all choklad med mintsmak -mums! & en påse Ahlgrens jultillbehör -slädar! & en disktrasa -tack! =/. Hade även fått våra nya knivar, företaget får bonus på vad de handlar & den bonusen kan man lösa ut i saker & då bland annat Globalknivar. Mannen lyckades skära sig på filékniven redan vid uppackningen så nog är de vassa alltid.

Började titta på Basic instinct 2, har aldrig sett ettan, så jag blev förvånad över att den var så porrig, som "tur" var avbröt jag med Desperate Housewifes kl. 21.00.

Bebben har börjat ett nytt konststycke den här veckan, förut har jag bara känt en spark i taget nu kan jag känna två små sparkar på olika stället + en dutt från en liten hand samtidigt-supermysigt! & bebben är vaken med mamsingen på natten när jag varit på toa & i morse vaknade jag till små duttar. När jag ligger på sidan i soffan kan den kila in fötterna i sidan & dutta så det kittlar så mycket så jag måste skratta -mammas gosbus!

Nu är det generalrepetition på jobbets luciatåg, bäst att rätta in sig i ledet!

Dagens meny:

Frukost: risgrynsgröt med frön, socker & kanel, 1 grov smörgås med ost & gurka Lunch: Ska köpa sallad Fika: äpple Middag: kasslersås med pasta Fika: fruktsallad

Kommentarer
Postat av: Alva

Åh Global, jag har tre stycken och de är fantastiska, doch skulle de behövas slipas om...Hmmm, sånt som man aldrig får tummen ur att göra.

2007-12-12 @ 09:19:41
URL: http://alvajohanna.blogg.se
Postat av: Nhea

Mina knivar har från & med nu diskmaskinsförbud -har tidigare kört allt i maskinen -sliter bra på dem!

Kram

2007-12-12 @ 11:02:16
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: Alva

*tar mig för pannan*
Jaha, kanske därför mina blivit så slöa....Äggskalle man är!
Okej, man lär så länge man lever*L*

2007-12-12 @ 14:31:59
URL: http://alvajohanna.blogg.se
Postat av: svintoflickan

tycker de är superkrångligt med föräldradagar..men så har ju vi också kämpat som galningar för att försöka spara dessa få dagar..pua.
hm.leggins..de kanske jag ska kolla upp.
kramis

2007-12-12 @ 22:39:18
URL: http://svintoflickans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0