Luciasång & möten...

Då har jag under morgonkvisten hunnit öva lucia sånger samt riva av ett 75 minuter långt möte. Denna vecka ser betydligt bättre ut än förra, njuter av att titta i kalendern & upptäcka små härliga luckor för andhämtning, både jobb andhämtning & Babsan andhämtning.



Slutade i tid igår & stannade på ICA & köpte risgrynsgröt på vägen hem, blev så sugen på att ha det till frukost när en arbetskamrat satt med det till lunch igår. Lagade lasagne till tonerna av Carolas nya julskiva, tycker nog hennes gamla julskiva är en smula bättre, men ska ge den en till chans idag.



Mannen fixade skarvsladdarna till stjärnorna i vardagsrummet, så nu lyser de så fint -mina guldstjärnor jag fyndade på REA efter förra julen. Blev slökväll i soffan var så himla trött & myste med varm choklad till kvällsfikat innan sängen lockade för mycket.

Dagens meny:

Frukost: risgrynsgröt medfrön, en smula socker & mjölk & en massa kanel, 2 grova skivor bröd med julskinka & senap + 1 kiwi Lunch: lasagne + grönsallad Fika: apelsin Middag: falukorv i ugn med potatismos & rivna morötter Fika: kex & ost med glögg

Kommentarer
Postat av: Camilla

Å, gott med risgrynsgröt, måste inhandlas snart =)
Kram

2007-12-04 @ 10:10:45
URL: http://salud.blogg.se
Postat av: sommartjejen

Håller med dig om Carolaskivan, men det finns 2-3st som är bra när man lyssnat på skivan ett par gånger!

2007-12-04 @ 15:35:22
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Tissen

Ja, risgrynsgröt har jag oxå vart sugen på ett tag. Måste inhandlas imorgon.
Kram på dig!

2007-12-04 @ 18:13:46
URL: http://www.tissen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0