Luciatåg med glittret på svaj...



Har nu lussat för kollegor på en annan enhet, började med att sjunga luciasången fel vilket resulterade i en hel vers fnitter. Det var nog inte det fagraste luciatåget som skådats men roligt hade vi iallafall. & så bjöd de på gott lussefika. Idag är en riktig mysdag, ska äta jultallrik med jobbet på lunchen! Att jag sedan slipper sitta i möte hela eftermiddagen för att jag ska hålla en presentation på 1 timme känns bara som en bonus.

Igår jobbade jag till 17, åkte hem & fixade batterier till luciakronan på vägen. Lagade maten & han läsa ett par sidor ut VR som kommit i lådan. Tänkte byta den prenumerationen mot Mama när den går ut nästa gång. Mannen kom hem. Berättade att HAN gått upp 5 kg under graviditeten hittills, så han tog inte så mycket mat men sen smällde han i sig 2 delikatobollar & min påse slädar efteråt frågade han om det fanns bröd hemma, men jag avstyrde det mot att locka med clementineristället. Själv sov jag sött i soffan mellan 19-20, kändes som jag höll på att bli förkyld, frös & nös, men idag känns det inte så himla farligt. Det är flera på jobbet som går & snorar men ingen har fått ligga hemma med varm choklad & läsa i sängen än...

Svärmor hade köpt något nytt: Melongrape när de var i Stockholm i helgen, de hade inte tyckt den var så god så de skickade med andra halvan till mig. Jag kallar den mer en mega grape, det var vanligt grapefruktkött i men jättestora klyftor, inte lika grapebesk utan faktiskt riktigt god. Ska spanas efter här i stan!

Hade gissat alla böndernas val rätt, var mest osäker på Karl-Petter, misstänker att den relationen kommer brista redan på weekenden. & så tror jag att Karl-Fredrik valde fel om han önskade livskamrat, tror att han & Lena kommer hitta varann när Sofia dumpat honom för någon snyggare & roligare. Men Susanne & Per-Inge & Anders & Isabell tror jag mer på. Ska bli kul att se kvällens avsnitt!

Dagens meny:

Frukost: risgrynsgröt med frön, socker & kanel Fika: lussebulle, chokladboll & cornflakesknäck + te Lunch: jultallrik Fika: hoppar jag nog över Middag: mannen har önskar raggmunk Fika: melongrape

Gravidstatus:

Vecka 25

Mår bättre & bättre i min graviditet. Brukar få hård mage efter kvällsmaten men nu har det varit flera kvällar jag inte ens haft det, iallafall inte lika mycket. Bebisen sparkar på en massa olika ställen samtidigt. Varje kväll brukar vi leka, jag buffar på den & så kommer det som en liten tankepaus lixom "Hm vad var det där?" & sen buffar den tillbaka, när man hållt på sådär ett par gånger får jag buffsvar direkt. Endel säger ju att bebisar älskar musik, men min bebis verkar mest få panik, märkte tendensen i lördags när bebben buffa så den höll på att hoppa ut & likadant idag på luciatåget. Stackars liten om det är så. Tur att jag tackat nej till KENT konsert 1 mars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0