Snaggning & bilgenomgång...

Igår rullade mannen in på uppfarten med nya bilen. Själv låg jag & vilade min ömma svanskota i soffan. Började prata om mat, tittade på varandra & sa Kinamat i mun på varann... Fick mig en lite guidning av bilen, det finns lixom ingen nyckel utan bara ett hål man ska trycka in själva nyckelmojängen & trycka till & parkeringsbromsen är oxå en liten knapp man ska trycka på & stolen ställs in elektriskt -(nej jag fick inte ordning på det i morse utan halvlåg till jobbet idag)... Men annars var den otroligt lättkörd trots att den för mig är stor... & bebben höll sig lugn igår under färden, får se i morgon när vi åker lite längre, bebben har haft en förmåga att börja sparka varje gång vi åker bil längre än 10 min...

Vi shoppade Kinamat: friterade räkor med sötsur sås, nasigoreng & biff saté, mycket smaksens!

Igår var det dax att ta tag i mannens lurv, som vanligt så hade vi båda glömt bort vilken inställning trimmern brukar ha (jag kör nacke + sidor med trimmer & klipper resten med sax) & tillslut kom båda överens om 3mm & så körde jag igång längts fram & körde bord polisong & upp mot tinningen då jag höll på att få hjärtat i halsgropen: 3 mm är svinkort, det är typ flintskallig. Så jag avlsutade tvärt & utbrast "Jösses vad kort", mannen tittade i spegeln & så brast vi ut i asgarv... Resterande togs med 9mm, så det finns ett litet kortare hack på 3 x4 cm längst fram, tur att han inte är så kräsen min darling.

 I morse skulle han bli hämtad 6.15 & redan 6.10 stod han & trampade i entrén, gick ut med väskan, kom in igen, trampa lite till... Han blev hämtad 6.30.

Dagens meny:

Frukost: risgrynsgröt med frön, kanel,socker & mjölk, 2 skivor grovt bröd med ost, tomat & gurka + kiwi Lunch: räksallad med bröd Fika: apelsin Middag: hemmagjord pizza Fika: något gott

Idag blir det lunch hemma hos mig med en arbetskompis, hon har inte varit hos mig sen april så vi slår två flugor i en smäll. & efter jobbet tänkte jag mig en tur till Cervera, kanske la stada & så ICA. Åt ju hämtmat igår & har massor av champinjoner hemma så det blir pizza ikväll! Mums!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gravidstatus:

V. 24 kommer bild i morgon!

Känns som att tiden går fortare & fortare, skönt, 16 veckor kvar till BF. Mår bra, vissa dagar känner jag mig knappt gravid. Har fått mer & mer ont i svanskotan, vissa dagar gör det riktigt ont att sitta & resa sig. Mannens kvällsnöje är att fråga "Är bebisen vaken nu?". Igår kväll rumlade den mest runt, några sparkar men mest put med rumpan(?)& ryggen(?) gulligt. När den gör så kan man känna stor skillnad på magen, hård på ena sidan & alldeles mjuk på andra... Har mer & mer övergått till leggings & klänning/kjol, får så ont i magen av alla byxor, spelar ingen roll hur mycket jag än går upp i storlek & mysbrallor kan man ju inte jobba i... just idag har bebben hittat någon kosntig ställning, gör lite int i vä sidan, hoppas den flyttar sig nu när jag äter morgonfikat!




Kommentarer
Postat av: sommartjejen

Blir helt nostalgisk när du beskriver din mage..känner igen mig så väl i allting med hur viktor var därinne i magen. Helt tomt på ena sidan o andra sidan så spänt så det nästan gjorde ont!!
*gulle*
Skönt att du mår så bra ändå!!

Vi har också gjort den där trimmer tabben en gång, men jag hann för långt så vi fick fullfölja - och nu vet ju du att vi alltid tar bort allt istället. Så för oss var det en tursam miss, men din har ju så mycket hår så han ska nog ha lite längre trots allt!! :-)

Stackaren vad han gick o trampade oroligt, låter precis som mig det där när jag ska iväg nånstans!
Nu måste jag göra mig iordning - babycafe dags!
KRAM

2007-12-06 @ 09:36:39
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Alva

Jag kan inte annat än att asgarva! Så skönt med humor, och att du och din man kan skratta åt "olyckan" (syftar på den ofrivilliga flinten). jag och min gubbe är likadana, livet blir så mycket lättare då!
ha det gött!
Alva

2007-12-06 @ 10:42:31
URL: http://alvajohanna.blogg.se
Postat av: Gisela

Haha tur det inte blev som för mig och Tobias.... Trimmern slutade fungera efter halva huvudet och så var det kväll dessutom så man kunde ju inte direkt springa ut och köpa en ny :D Tobias fick gå med mössa dagen efter...

2007-12-06 @ 12:32:32
URL: http://gisellas.blogg.se
Postat av: Nhea

Jag är uppvuxen med att om något går fel eller sönder -då ska man bli arg! Men min kära man & hans familj har lärt mig att skratta åt det istället & jösses vad livet blir både behagligare & roligare då =)

Kram på er!

2007-12-06 @ 13:33:30
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: Louise m Ebba 0205 & Eric 0508

Jag har fått klippa min man EN gång, det slutade med att jag klippte honom i örat såd et började blöda, sedan dess (typ 10 år sedan) så blir han nervös bara jag kommer nära med en sax i handen ;-)

Min dotter låg på samma sätt i magen JÄTTELÄNGE, hon sparkade på samma j-la ställe i över en månad, mina högra revben snett uppåt. De var otroligt irriterande & jag var öm där för jämnan. När hon hade fötts så kunde jag känna fantomsmärtor just där ett tag..

Vecka 24 redan allstå. iden flyger iväg. Kul!

2007-12-06 @ 15:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0