Tv-kväll med snarkande man..

Var så trött igår att jag helt klart övervägde att lägga mig på kontorsgolvet för att ta en powernap, men jag köpte lite godis istället. Kan säga att Lakrisal inte är något om man har halsbränna usch & fy! Men nya Center med taste of hazel gick desto bättre.

I torsdags när vi hade långmöte tog chefen upp i helgrupp så ingen skulle känna sig utpekad, vårt förhållningssätt mot varandra här på jobbet. Hon lindade in det i bomull, men budskapet var kort & gott - sköt ditt eget så hinner du dina arbetsuppgifter, lägg inte näsan i blöt + gemensamt fika endast är ett måste på fredagar- bry dig inte om vad folk gör de andra dagarna. Egentligen var detta "tal" endast riktat till EN person, men den personen fattar inte alls. Hon ska ha koll på precis varenda person & om man råkar missa morgonfikat huga ligen då blir det inte roligt. Hennes beteende har gått ut över mig (bla), bara för att jag jobbar med Babsan & Babsan har sina egna tider beroende på hur mycket möten vi har & hur hon mår. Detta är inte acceptablet i hennes ögon vilket hon klarlagt dagligen i 2 månaders tid. I måndags gick jag mot fikarummet & passerar hennes rum & sa som man brukar "Fika?" & hon svarade "Ja om man nu vågar fika, jag tycker det som togs upp i torsdags behöver ventileras".
Hur kan man vara så jävla blåögd? Bara kritisera andra men inte kan inse att man själv kanske beteer sig illa?!
Som sagt 16 veckor kvar, minus 3 veckor semester... *längtar*

Slutade i tid igår med, lovely, hade förberett maten innan så det var i princip bara att sätta på plattan & ställa in i ugnen. Vilket gav mig tid att ta reda på tvätten som hängt en evighet på torkställen i tvättstugan. Mest mannens jobbarkläder, men ändå. Sjönk sedan ner en stund i sängen med Amelia.

Efter maten kände jag mig så spänd i magen att jag la mig för att läsa en stund till, mannen svansade efter & somnade. Ja det var ju tisdagkväll, det slår aldrig fel. Så jag tassa försiktigt ut & stängde dörren så fick han ligga där på rygg & dra timmerstockar medan jag hade en mysig tv-kväll för mig själv. Tittade på Ugly Betty för första gången, (orkade inte med en timme Timell )& så Desperate Housewifes förstås. Drack lite glögg & åt knäckisar & pepparkakor till.

Idag är mannen ledig, han ska äntligen hämta våran split nya bil. Han är lite nervös för han kommer lämna den hemma i mitt våld hela 2 dagar sedan. Han ska på mässa & tjusig bankett, sova på hotell... Jag tänkte brumma bil till & från jobbet, påbörja julklappsshoppingen i morgon kväll, äta hämtmat & sova ostört. Så ikväll blir det "övningskörning" & så ska han klippas, för han ser ut som en lurv i huvet & det går ju inte för sig =)

Dagens meny:

Frukost: risgrynsgröt med frön, scker, kanel& mjölk, 2 julskinksmackor med senap + 1 kiwi Lunch: falukorv i ugn med mos Fika: äpple Middag: lax med potatis & sås Fika: knäckisar + te/glögg



Kommentarer
Postat av: sommartjejen

Men vad är det för nötskal till arbetskamrat!! Typiskt att det måste finnas minst en sån på varje arbetsplats. Du får försöka stå ut, det är ju inte så långt kvar som tur är nu!!
Hm...halsbränna är INTE kul, hoppas det inte blir värre. Har du det på nätterna också?
Vad kul med ny bil, förstår att mannen är lite orolig...*skrattar* men det ska nog gå bra kan du hälsa honom. Han ska vara glad att det inte är svärmor som ska låna den i 2 dagar!!!!
PUSS

2007-12-05 @ 09:20:19
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Nhea

Ha,ha ja då hade det inte funnits några stötdämpare kvar ;).
Har haft halsbränna i omgångar, nu har det varit lugnt 3 veckor men slog till igår igen. Men än så länge kan man dämpa det med sockerfri mat. Har de dagarna lite på kvällen när jag ska somnar precis men inte på natten.

P&K

2007-12-05 @ 09:51:26
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0