Aluminium & caracas

Tror ni att jag hade sån tur att tunikan/klänningen fanns inne igår? Näe just det! Men tur var kanske det för en timme senare hade vi shoppat möbler för nästan 20 000:-

Det blev ett aluminiumset för kappriset 5200:- , 6 stolar med aluminiumram, svart tyg/nät sits & trä armstöd & ett bord med aluminiumben & laminatskiva i sten imitation! Stod i valet & kvalet om vi skulle ha dynor eller inte, för det första finns det bara apfula dynor i randigt, rutigt eller blommigt om man ska gå ned i pris vill säga, ska jag ha några ska de vara enfärgade svarta eller gråa & det fanns på Mio men kostar då 450:- st vilket blir 2700:- för våra 6 stolar, så vi avvaktar, känner av stolarna som vid provsittningen kändes helt ok utan dyna, för tyget sviktar & ger efter lite.

Sen stannade vi på Mio & köpte/beställde fåtöljer till vår soffan (6950:-/st), vi har ÄNTLIGEN enats om vilken modell (Caracas) det ska vara & det slutade med den modellen som tillhör soffan även fast de är i största laget, så tror vi att vi kommer ångra oss om vi INTE tar dem. Så passade vi på att beställa nya ben till soffan oxå så de ska matcha vår INDO serie bättre än de körsbärsben vi har idag!



Mannen tyckte att vi skulle äta ute, men jag kände inte för mer "borta" mat den här veckan & hoppade gladeligen in i köket & skrubbade färskpotatisen & rullade köttbullar, eller nej jag tog faktiskt fram mamma scan, men brunsåsen gjorde jag från scratch!

Avloppet till kökshon & diskmaskin behagade dyka upp igår efter 3 månaders tjat på köksleverantören! mannen kopplade in det & då insåg vi att vi varken hade diskmedel, salt eller sköljmedel hemma så det var bara att kasta sig ut i bilen igen. Shoppade lite för fort & när jag kom till bilen stod jag med 2 paket diskmedel i tron om att det ena var sköljmedel, var bara gå in igen! Men nu går diskmaskinen varm där hemma!

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Vilken härlig shoppingdag!
Diskmedel går åt så det gjorde ju inget att du köpte dubbelt, då slipper du handla det på ett tag! :-)
Bra val av fåtöljer, tror det blir skitsnyggt.
Och utemöblerna lät jättefina. Vi köpte dynor som kostade lika mycket som stolar o bord ihop för 2 år sen. *skrattar* Det är inte klokt egentligen!
KRAMIS

2007-06-14 @ 09:27:43
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0