Jordiga lerhögar & svarta miniklänningar!

Grannarna måste tro att jag är en total mupp, igår for jag ut för att hjälpa mannen med den sista gjutningen iklädd svart miniklänning & sneakers. Så där konkade jag runt på stora vattenhinkar, hällde i vatten i betongblandningen, dammet yrde, betongen skvätte & jag förvandlades till ett skitmoln, haha! Men va fan -jag orkade bara inte byta om & det finns ju faktiskt tvättmaskin!

Gårdagens fisksoppa blev jätte god! Mannen fick mumsa våfflor efteråt medan jag njöt av fruktsallad jag skurit en STOOOR sats utav (räcker till idag med)! Men bäst var skålen med färska jordgubbar (naturella) till kvällsteet! Nu ÄR det sommar!

Önskar mig en solig helg så jag kan måla huset (delar utav det som sen ska täckas av altan) iklädd bikini (& en massa solskydd förstås även om jag läste att solskyddsfaktor förhindrar kroppen att omvandla sol till D-vitamin) så jag får en lite fräschare ton på kropp & ansikte!



Paris -Ute i det fria igen!

Dagens meny:
Frukost: 2 skivor havrebröd, magraste alternativet pålägg & en massa grönsaker, jordgubbar (med glass som jag ska försöka vara stark att hoppa över, då jag annars förstör min nolltolerans mot socker) + te Lunch: Ost & broccolisoppa med knäckis & ½ grapefrukt Fika: fruktsallad Middag: Grillad kycklingfilé med ädelost risotto & grönsallad Kvällsfika: frukter & bär i ugn med en gnutta sockerfri mörk choklad (om jag hittar -annars utan choklad) + färska jordgubbar + te.

Dagens outfit: Vita raka jeans, röd omlott top & vit tunn kofta + vita ballerina med rosa blomranka på.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, vilken syn det måste ha varit. men måste man så måste man och jag håller helt och hållet med dig om att det finns tvättmaskin! ha det bra, kram Hanna

2007-06-10 @ 19:34:19
URL: http://hannawi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0