Onödigt snack..

Har ingen att prata med på jobbet idag, så jag blajar lite skit här istället!

*suck* Det känns som att det MINST ska vara torsdag idag, är deprimerande att det endast är onsdag! Jag vill ha helg så jag har tid att inreda min altan, plantera om blommor & fixa & dona å förhoppningsvis få en gnutta sol på mig (lät dock halvtveksamt när jag kollade väderprognosen), eller jag kan i alla fall inte räkna med 30 grader: bikini i solstolen sippandes isvatten & ätandes saftiga frukter?

På lördag blir det årets första båttur! Nice! Vi ska på kalas hos svärföräldrarna, det är svärmor som ska firas med grillning! Hörde en fågel som viskade om att poolen visade 30 grader, känns som att jag inte kan undvika första doppet längre, vad har man att skylla på nu? För kallt? Näe! Alger? I poolen, näe! Mens? Näe! Badkruka? Ja! Finns risk för klädsim om jag tar till den sista motiveringen, så det är väl bara att vräka sig i själv då helt enkelt!

 

När jag åt frukost i morse så bläddrade jag lite i Vecko-Revyn & såg en underbar reklambild på en miniklänning/tunika på Vero Moda för 199:- & då kom jag på den strålande idén att jag faktiskt har 20% rabatt där tack vare VR (med sista dag idag). Så jag sitter här & funderar på om jag ska slå till eller inte (om den finns inne & i rätt storlek då förstås) 160:- är ju typ gratis?

Ska man se till behovet; behöver jag ännu en ny sommarklänning/tunika är svaret ganska snabbt nej. Jag har till & med ett par som fortfarande hänger oanvända med lapparna kvar, så vad säger att just denna kommer användas flitigt? Typ nada!

Men jag ser inte så ofta till mitt behov av kläder utan tänker mer ?sommarklänningar kan man aldrig ha för många utav?, så det lutar åt en promenad ned på stan efter jobbet för lite shopping?

 

11.20 & jag är hungrig, visst jag ska ta tidig lunch idag då jag har ett möte 2 mil från stan kl.13.00, men jag försöker utvärdera vad som mättar bäst & håller längst till frukost, yoghurt eller gröt med tillbehör. Kanske får byta ut dagens frukt mot en knäckis istället?!

Får prova det imorgon? Det värsta jag vet att gå hungrig, det är dödens om man ska hålla sig borta från sötsug & skräpmat! Det är som om hjärnan slår knut på sig själv & bara kan tänka ?snabba kalorier? i ett sånt läge. Det vill jag helst undvika! Jag brukar tjata om det här, men jag tjatar lite till; jag känner mig så pigg & fräsch när jag äter så som jag ska, när jag skippar godispåsen eller kakan/glassen till fikat & när lunch/middagstallriken består av de rätta delarna i rätt mängd! När maten & mellanmålen är jämt fördelade under dagen! Då fungerar jag som bäst! Att det ska vara så jäkla svårt att fatta det när PMS/Mensen sätter igång!

   

Kommentarer
Postat av: Gisela

Ja visst är det härligt att kunna skriva i bloggen när man inte har någon att prata med :) Måste bara säga att jag har lunch nu och är så otroligt hungrig! Glömde maten och kontokortet hemma så jag har bara frukt och bonaqua... Inte så bra när man vill gå upp i vikt... Men men....

2007-06-13 @ 13:05:17
URL: http://gisellas.blogg.se
Postat av: Novalie


Hi hi! V.30 skulle funka bra, men du får storstäda och fixa det mesta innan du åker :P Vad jag har läst om ditt jobb på bloggen, så verkar det intressant! Ingår lön då oxå om jag måste rycka in? Kul nu har jag något att se fram imot i sommar =D
OBS! Det är viktigt att vi byter bankomatkort innan vi växlar boende!... Krams!

2007-06-14 @ 10:24:26
URL: http://novalie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0