Pirr i magen...

Idag är det dax! Ja, för att hålla en presentation för vissa chefer jag även skickat en liten jobbansökan till för en tid sedan, ansökan gick ut i onsdags, så i princip kan de har läst min ansökan igår & ska se mig presentera höstens "projekt" för dem idag! Lyckat!

Igår hämtade vi hem utemöblerna, jag började packa upp dem ur kartongerna samtidigt som mannen guidade grävmaskinisten runt tomten, då mannen jobbar på lördag & de har tänkt köra jord & fixa tomten just då, annars hade mannen självklar varit med på lördag.
jag ställde upp två stolar, började packa upp den tredje när vinden tar tag i de två uppstäållda stolarna & de kommer farandes mot mig över altangolvet! Av ren instinkt försöker man ju fånga sakerna "de är ju nya för guds skull" men lyckades klämma mig så illa att jag sedan fällde ihop de tre uppackade stolarna, la dem i i skydd för vinden & gick in med bestämda steg till soffan! Det har blåst kollosalt hela natten, nu har det lugnat sig, men de är väl den enda nackdelen att bo vid havet , även om den även svalkar skönt varma sommardagar!

Dagens meny:

Frukost: 2 skivor grovt bröd, pålägg & grönsaker + te Lunch: ost & broccolisoppa, knäckis + frukt Fika: fruktsallad på altanen Middag: Taco´s (har tänkt vara så ambitiös att baka egna tortillas) Kvällsfika: jordgubbar & mörk sockerfri choklad 70% + te

Dagens outfit: mörkblå stuprör, svart top, svart tunn kofta, svarta ballerina


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Och hur gör du när du bakar egna tortillas?? *nyfiken*

2007-06-15 @ 09:17:47
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Nhea

Enligt receptet såklart! ;-)
Vet inte än, har aldrig gjort det innan (om man inte ska räkna med den gången jag köpte färdig smet som skulle blandas ut med vatten & som först blev för tjock & därefter för rinnig & fastnade i pannan & ilskan rök ur öronen på mig & smet + tortillas åkte med dunder & brak i soptunnan & mannen stod bredvid & skrattade & vi fick åka till ICA & handla tortillas...) Men vad jag såg så ska smeten kavlas ut tunt & därefter stekas i torr stekpanna! Återkommer om resultatet! =)
KRAM

2007-06-15 @ 11:13:57
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0