PUH!!

Nu var veckas största pirr moment avklarat & det gick fasiken skitbra rent ut sagt! Presentationen mottogs positivt, projektet håller därmed på att rulla igång & snart är det bara hårda tag som gäller för att ro detta i land all the way!

Det började med att "the big boss" meddelade att X & Y inte skulle komma på mötet för att de hade semester! Puh! Alltså de två (X & Y) är de som tar ut intervjuoffer samt intervjuar den tjänst jag sökt (& gärna skulle vilja ha även om det just nu känns som den ligger lite tokigt till i planeringen, jag vill ju så gärna göra projektet oxå)! Kunde därmed slappna av en smula!
Första gången jag träffade Y stod jag utanför mötes byggnaden & han kom inglidandes på sin sport motorcykel & jag är en aniiiing svag för snabba bilar & snygga motorcyklar, det blev inte bättre då han drog av hjälmen & var så snygg så jag höll på att trilla baklänges! Dock är han en enorm ledartyp, det är raka rör, klampar på med stora steg & tänker inte på om någon krossas på vägen... Men så driver han också igenom skit mycket saker & det mesta är väldigt bra! För att klättra inom organisationen är han inte en person man vill komma på kant med om man säger så...


Presentationen kändes avslappnad & tydlig & såklart bidrog jag även till ett & annat skratt genom imitation av "verkligheten", hann även lyfta fram några punkter som jag inte är helt överens med inom organisationen & fick chans att förklara min syn på saken. Alltid skönt!

Har nu bara ett möte kvar idag 13.30 som inte är allvarligt alls, det ska bara göras helt enkelt, sen tänkte jag slappna av & njuta av helgen på min altan! Nästa vecka börjar journivån, dvs. total kaos eller fullständigt händeselöst! Spännande...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0