Slöa kärringar & saftiga meloner...


Äntligen är utbildningsdagarna avklarade! Gårdagens grupp var av en mer försiktig sort & hade inte lika mycket frågor vilket gjorde att utbildningen heller inte tog lika mycket tid. Köpte massor av frukt på vägen hem & gjorde en härlig fruktsallad. Hittade gul kiwi! Förra året då jag gick ned från 60-53 kg så var jag beroende av gul kiwi, jag åt det till frukost, lunch & kvällsfika, jag fullkomligt älskar gul kiwi! Har letat som en besatt efter gul kiwi här i nya staden & blev överlycklig igår när jag fick se dem till kilopris! Hallå! hade det stått 3 för 20 hade jag inte tvekat, 3 för 50 knappt så jag tvekat då heller, nu fick jag 3 för ca 10 kr! Köpte även vattenmelon & den var så söt & saftig att bitarna fullkomligt smälte i munnen! Underbart!

 


Mannen
brukar däcka en kväll i veckan, orken räcker lixom inte till & sömnen tar ut sin rätt, igår var en sån dag, men det gjorde inte särskilt mycket då jag kom hem 20.30 & helst bara ville ha en stund för mig själv för att slappna av. Så han låg & snarkade & sov i sängen med kläderna på (han är totalt omöjlig att väcka dessa kvällar) & jag kröp upp i soffan med min skål med fruktsallad & keso & en kopp te & tittade på slutet av Äntligen Hemma -vilket härligt bröllop! MYS!

& House, alltså jag vet inte om jag riktigt fattade slutet, var det någon som såg? Som jag förstod: När modellen var bebis i magen var hon på gång att bli kille men testiklarna stannade kvar i magen istället för att sjunka ned & hamna utanpå kroppen?! Så istället för livmoder hade hon testiklar i magen.Eller fattade jag fel?

Förr var jag storslukare av sjukhusserier, men efter att ha arbetat i den miljön själv så ville jag inte se varesig vita rockar eller akutpatienter. Nu har jag kommit bort från den miljön på arbetstid & kan åter igen tycka att det är lite kul att titta på de serierna igen, även om jag tycker att vissa bemötanden är så orealistiska så det är skrattretande.

 

Gårdagens meny:

Frukost: Mild lätt yoghurt med linfrö, solrosfrö & katrinplommon, 1 knäckis + te Lunch: ärtsoppa, 2 knäckisar & äpple Fika: 1 knäckis Middag: skinka med kokt potatis & legymsallad + tomater Kvällsfika: fruktsallad, keso + te

 

Dagens meny:

Frukost: havregrynsgröt, linfrö, katrinplommon, äppelmos, keso, 1 persika & 1gul kiwi +te Lunch: ärtsoppa, 1 knäckis, ½ grapefrukt Fika: 1knäckis & 1 äpple + te Middag: köttbullar, färskpotatis & brunsås Kvällsfika: fruktsallad, keso + te

 

Är lite förbannad, vissa människor klarar inte av sitt jobb & försöker få över ansvaret på mig, hade ett surt meddelande på telefonsvararen i morse, en uppgift personen i fråga vetat om i 2 veckor & som nu blivit akut, det måste fixas idag, men personen i fråga propsade på att hon inte kunde utföra det "på så kort varsel" jäkla kärring (ursäkta mig), men sånt där hatar jag. Är 2 veckor kort varsel?

Så nu har jag varit en gnutta otrevlig här på morgonkvisten, men vafan, någon måtta får det väl ändå vara!!!

  

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Såg att du inte fått något svar på House inlägget.
Jo, när fostrena utvecklas så är de 2 königa från början. Sen blir det antingen äggstockar eller testiklar efter några veckor. MEN för en del barn så blir det både och eller snarare testiklarna stannar kvar där äggstockarna skulle varit o resten blir kvinnligt - men de kan inte få barn och de har ett manligt organ i sig OCKSÅ.
Det var vad som hände i House programmet! :-)

2007-06-14 @ 14:11:47
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0