Sommar & sol

Sov bort min febern i tisdags eftermiddag! Vaknade som en ny människa igår (eh..nästan, numer känner jag mig inte särskilt dålig, men LÅTER dålig så förut när jag kände mig dålig fick man kommentaren "Jasså?" med ett förvånat fejs, numer låter det " Å näej är du förkyld" med bekymrat fejs... *suck* ).



Fick iallafall MASSOR gjort igår vilket var super skönt, har haft en down husperiod, inte städat på 1½ vecka (& i ett ny byggt hus SYNS det =byggdamm ÖVERALLT!) & inte plockat i kartonger på över 1 månad utan mer puttat in dem längre & längre in i hörnen i hopp om att de ska lösas upp & försvinna! Så igår tog jag tag i det hela! Har bara kartonghögen kvar i vardagsrummet, men den påbörjade mannen en uppbärning av efter att vi kommit överens om att ha delar utav den (böcker, gamla gardiner som jag inte ids slänga) på övervåningen, får se om jag orkar ta tag i resten ikväll! Har nu dammsugit, våt torkat, dammat våtdammtorkat hela nedervåningen, planterat 3 krukor färska kryddor & slitit upp visset trams i krukan på trappen samt lagt i sten istället så den ser lite fräschare ut!
Så nu har jag ett skinande rent hem igen! Skönt ska det bli att gå hem idag & med gott samvete släng sig i soffan & läsa... mannen har nu gjutit alla plintar till altanen & själva bygget startar senast lördag! Nice, kanske man får lite sol på näsan i en solstol redan på söndag?! (drömma kan man ju alltid...)



Att bli förkyld innebar katastrof för min diet, förkylning + mens är en än värre katastrof, kände mig lite som Charlotta i Viktiga boken när jag skulle väga mig i morse " Ok, jag har inte bajsat på 1 vecka kan räkna bort minst 2kg där, trosorna måste ju oxå väga några gram & få se nu MENS minst + 2 kg"... Ok det var inte riktigt sååå illa men...
Godisskålen har stått stadigt på magen sedan i måndags kväll! Nu är det sockerrensning 2 veckor MINST! Har köpt hem nektariner, ananas & svenska jordgubbar! Så ikväll blir det fruktsfrossa! Mums!



Gårdagens meny:
Frukost: Egenkomponerad gröt på ½ banan, 1 dl hallon & linfrön, 2 knäckisar med minilätta & mager ost, 4 katrinplommorn + te Lunch: Sill, potatis, gräddfil, gräslök, ½ kokt ägg & 1knäckis med minilätta Fika: några godisbitar på stående fot Middag: förrätt avocadohalva med egenkomponerad röra med turkisk yoghurt, gräslök, räkor & kokt ägg + dill/salt/peppar, grilld fläskkarré med ugnsstekt färskpotatis (skrubba potatisen, dela större potatis i mindre bitar, små läggs i hela i ugnssäker form, blanda olivolja, färsk timjan, vitlök & salt, höll på potatisen & in i ugnen på 225 grader i ca 30 min) sallad, egengjort vitlökssmör Kvällsfika: smågodis (har fått hang up på fruity beans, men nu är det SLUT med det).



Dagens meny:
Frukost: 2 knäckisar, 1 banan + roibos te Lunch: Viktväktarnas frysta chili con carne med ris (5 points) ½ grapefrukt
Fika: 2 knäckisar + te Middag: Fisksoppa med 1 knäckis Kvällsfika: Frukt + te

Hittade ÄNTLIGEN min bibel "Viktiga boken" av Charlotta Flinkenberg i flyttröran, så den ska läsas från pärm till pärm för typ 3 gången så jag får en puff i rätt riktning igen, känner att jag mer gått in för dieten halvhjärtat än helhjärtat! Påbörjade läsningen igår! har idag även inhandlat Amelias Vikt & hälsa, samt Aftonbladet med Hälsa bilagan, allt för att trigga igång mig själv igen! Shoppade även loss på vitaminer, har varit dålig på att äta vitaminer, men ska nu göra ALLT för en fräsch & pigg sommar tog en all in one variant med dospåse med 3 tabletter!








Kommentarer
Postat av: emmie

HEj gumman! Skönt att du har blivit bra /bättre igen. JAg har också kommit av mig lite i dieten och står just nu och stampar... TRIST har en uppsvälld mage och har beslutat att ta tag i motionsbitem nu. HAr nu varit uppe på stairmastern 2 dagar i rad, dag 1 20 svettiga minuter och igår pinade jag mig i 25 minuter , lite öm idag. Ikväll får det nog bli powerwalk, sitter och jobbar över nämligen..... Puss från Emmie

2007-06-07 @ 19:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0