Tusen tack!

Tusen tack för alla kommentarer angående min hårfärg! Tror som Åsa, att det är mer risk att krämma på med slingor på ett långt hår än på ett kort. Jag anser mig själv inte vara särskilt långhårig med tanke på att jag klippte av över 10 cm för ett par veckor sedan, men frissan tyckte jag hade JÄÄÄÄTTE LÅÅÅÅNGT hår!
Har även fått positiv respons på jobbet, ingen har sagt att jag är ser röd ut i huvudet. " har inte känt igen mig bakifrån. Så jag lugnar mig nog ett tag istället för att panikslänga i fler blonda slingor & sitta med tokslitet hår!

Har haft en kaosdag. Vi har ju som sagt journivå på jobbet vilket innebär total kaos (som idag) eller total stiltje. Har nu lugnat ner mig lite, dagens första kopp te intogs inte förrän 15.00 katastrof! Fikat fick prioriteras bort vilket medförde en så hungrig mage att det gjorde ONT vid lunch (som blev 20 min lång)! Men nu känns det som att jag börjar komma i fas igen! Ska snart gå hem!


Igår var vi på barnkalas, blev en trevlig stund. Tyvärr hade vi inte ätit middag & det serverades endast kakor & tårta så  "middagen" bestod sedan av 2 knäckisar med minilätta & mager ost klockan 22.30, inte bra! När gästerna gått & endast vi var kvar byggde mannen legobilar med födelsedax barnet & jag hamnade som vanligt i köket med disken, haha!

Dagens meny:

Frukost: havregrynsgröt med linfrö, osötad äppelmos & keso + 1 äpple Lunch: kassler & fullkornsris & ananas ½ avocado, 1 gul kiwi, ½ apelsin & 1 dajm 25 g (blev bjuden) Fika: 1 knäckis, nektarin + te Middag: Pasta&kasslergratäng (koka valfri pasta, skär kasslerna i lagom stora bitar, blanda i ugnssäker form med creme freisch med smak, jag har tagit tomat/basilika, lite ost om man vill, salt & pepparv& så in i ugnen för gratinering) Fika: Frukt + te


Blir mkt kassler idag, men det var bara för att jag fick rassla fram en lunchlåda från frysen i morse!


Kommentarer
Postat av: Anna

hej Nhea!
Ville bara säga att du verkligen blev jättefin i håret!!! Supersnyggt!
Ha en lovely midsommar!
Många kramar till dig!

2007-06-20 @ 18:03:17
URL: http://anna1983.blogspot.com
Postat av: hannawi.blogg.se

Hej! Håret blev jättebra, jag tycker du ska ta det steg för steg. gjorde ett misstag och fick gult hår för inte så längesen.
Kram!

2007-06-20 @ 18:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0