Vilken UNDERBAR helg!

Tjejhelgen blev strålande!
Vi har haft supermysigt! Dagarna har fyllts av shopping:

2 par svarta leggings, 4 par svarta ljus till ljusstakarna på mitt köksbord, 3 klänningar, bestämde mig ÄNTLIGEN för en 1 gul t-shirt miniklänning, 1 svart miniklänning med tjockare axelband & 1 svart lite längre party halterneckklänning. Alla klänningar från H&M!!!



Goda måltider

, luncher på bakgårdar i solskenet (grekisk sallad med en MASSA fetaost, kalamataoliver & soltorkade tomater & en räksallad med krämigchilidressing), vinsippande middag (enchiladas) på en uteservering, i bara klänning & kofta utan att frysa ända fram till tolvsnåret på kvällen! Underbart!

Promenad längs vattnet, mjukglass i solskenet & slappning med godispåse i soffan!
 

Mannen hade haft en kanon helg i DK trots fotbollsbråket, men vi var båda lite halvsega igår kväll när vi kom hem till huset. Vi åkte ned på stan & köpte med oss Kinamat hem & hyrde Göta kanal 2 & myste sedan i soffan.

 

Idag känner jag mig lite halvrisig, har ont i huvet, ont i halsen & känner mig frusen, hoppas att det bara är allergi & att det kommer att släppa nu när jag börjat med tabletterna igen. Jag hatar verkligen att ha ont i halsen, tycker att det är så obehagligt att jag mest känner för att kräkas, men halsontet försvinner ju inte för det. Typiskt också när jag inte har en dag då jag kan gå hem när jag vill, har sista inbokade besöket 16.30 & räknar att det tar minst 1 timme, inte riktigt vad jag känner för idag.

 

Kvällens planer: krypa under täcket & sova! (& hoppas allergin/förkylningen försvinner).

Dagens meny:

Frukost:
2 knäckisar & 1 banan Lunch: Gulaschsoppa, 1 knäckis & ½ grapefrukt Fika: glass? eller 2 nyttiga knäckisar Middag: cevapchichi med ugnsrostade grönsaker & fetaostcreme Kvällsfika: te & glass  


Kommentarer
Postat av: idilus

Hej Nhea! tack frö en bra blogg!måsyte fråga, denna fetaostcreme du pratar om, hur gör man den? kram!

2007-06-04 @ 14:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0