Dagens meny + veckans viktstatus



Frukost:
2 knäckisar med minilätta, 1 banan + te Lunch: ungsstekt kycklingfilé, keso med skinka & senap(blev över från igår & matchade dagens mattallrik sådär...), riven morot, körsbärstomater, solrosskott & ½ avocado +vatten Fika 1: äpple + te Fika 2: 2 mums mums Middag: Flygande Jacob med fullkornsris & grönsaker Kvällsfika: 1 kiwi & te (?)

Viktstatus: +0,8 (över startvikt, har sedan som mål att gå ned 1-3 kg till beroende motivation, tid & ork! Försöker köra nyttigt i veckorna & sen ha lite slappare på helgerna, men ändå försöka att inte spåra ur totalt bara för det =)



Hade en tung matdag igår, blev sugen på precis ALLT men det var nog bara för att jag inte åt riktig mat 2 gånger om dagen varesig lör eller sön plus att vi "bara var hemma". Bad mannen poppa popcorn åt mig, han skulle bara duscha först, men när han kom ur duschen & frågade om jag fortfarande ville ha popcorn blev svaret : Nej! Skönt med lite betänketid! =)



En kollega visade mig en platsannons i fredags, har gått och funderat på den hela helgen & har slutligen bestämt mig för att iallafall söka... Det är en chefstjänst. Kanske inte rätt tidpunkt i mitt liv just nu, men det är iallafall "bara" ett 1 års vikariat, så OM jag skulle få den så innebär det "bara" lite erfarenhet av något jag skulle vilja syssla med i framtiden och som ni alla säkert redan vet, ju mer erfarenhet man har desto större är chansen att man blir vald till drömjobbet! Om nu drömjobbet finns...

Nä nu är jag trött på att sitta här, bäst att dra hem medans tillfälle ges!


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

OJ vad spännande med chefsjobbet.
Jag ska hålla tummarna stenhårt!!
Men hur blir det med min bebis tvillingkusiner då?? ;-)

2007-05-14 @ 19:00:18
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Nhea

Vi får se! Ta inte ut något i förskott här! varesig jobb eller tvillingar! =)

2007-05-15 @ 08:25:07
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0