Långpromenad med otränad man!

Emmies blogg finns här!!! Känns skönt att jag lämnat VR , det verkar ju bara bli virrigare & virrigare där borta... Försökte kommentera dig Emmie, men fick upp "inte fyllt i ditt namn" när jag väl hittade den gömda rutan & skrivit i mitt namn ville sidan inte dra sig tillbaka så det gick att trycka skicka knappen... försöker lite senare på förmiddagen för att se om de fixat till sig!

Igår kom jag hem till en man vid spisen! Underbart, var bara luta sig tillbaka & njuta av synen! Drog sedan med honom ut på en promenad, ville undersöka promenadstråken på andra sidan vägen, det finns nämligen elljusspår där & jag tycker att det är lite läskigt att bege mig ut på okänd mark alldeles själv, sagt & gjort vi travade iväg, kom till ett stigskäl, jag pekade med hela handen "åt vänster är det kortare, åt höger längre" mannen pekade åt höger med kommentaren "jag vill gå i skogen". Så vi travade iväg,  50 min senare ser konversationen ut som följer:
Mannen helt uppgiven: Näe nu vet inte jag om jag orkar längre!!!
Jag: fniss
2 min senare
Mannen flämtandes: tro du man kan dricka det där vattnet? (& pekar på en skitig pöl i skogen)
Jag: näe, fniss
Tur att vi var hemma i tryggt förvar 20 minuter senare! Själv tycker jag att det var en perfekt helgpromenads väg & ska helt klart utnyttja den redan imorgon (om vi inte får nattgäster), mannen ligger nog hellre kvar i sängen...



Ikväll kommer mina föräldrar, tänkte bjuda dem på lite grillat & så tänkte jag baka stora chokladmuffins med en vitchokladkräm & färska hallon på! Mums!

Imorgon ska vi på dop, har lixom lite ångest över vad jag ska ha på mig... Plötsligt känns det som att min överfulla garderob inte innehåller någonting!! *suck* Det värsta är skorna, jag har inga svarta sommarskor, de finns bara i guld, vitt, rosa osv... *shoppa, shoppa, shoppa* men tyvärr har jag redan överskridit min personligt uppsatta köpgräns denna månad (man måste ju spara några tusenlappar oxå), så sorry man får ta vad man har (om det inte blir kris lixom).....

Ska man klä sig somrigt i kjol & linne/top & högklackade sommarskor eller ska man köra minklänning, helsvarta strumpbyxor & stövlar? *help*

Är det ok att sticka ned svarta strumpbyxbeklädda fötter i somriga guldkilklackar med öppen tå?



Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Nhea!

Jag tycker inte att du ska köra på mini-klänning med stövlar. Kör då hellre med svarta strumpbyxbeklädda fötter i somriga guldkilklackar! Det tyckte jag lät supersnyggt! Hoppas att du hittar något att sätta på dig!

Lycka till!

Många kramar till dig från mig!

2007-05-11 @ 12:38:56
URL: http://anna1983.blogspot.com
Postat av: Ida

Hej Nhea! Tack för en bra blogg! Mitt tips; Dop = glatt,ljust och vackert. Jag skulle körapå en grå/vit/ljusrosa klänning/blus med kanske bruna skinnskor eller svata ballerinor. Jag skulle INTE köra på: svarta strumpbyxor,stövlar,silver eller någon annan crazy metallicfärg. ett tips från mig till dig...tänk nyfött (även om bebisarna oftast inte är det)

2007-05-11 @ 13:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0