Lovely friday!

ÄNTLIGEN fredag igen, den här veckan har känts låååång! Beror nog på för lite sömn, PMS & lite halvtråkiga arbetsuppgifter, förhoppningsvis bättre utgångslänge nästa vecka =)

Jag är så himla NÖJD! Jag betade av alla mina punkter på gårdagens lista! På vägen hem funderade jag på om jag skulle dra med mannen ut på restaurang på kvällen, men ångrade mig när jag möttes av ett åskmoln där hemma. Han hade pratat med någon besiktningsman & hade blivit tvungen att "göra om & göra rätt" på en grej i huset. Men han får skylla sig själv, han hade lika gärna kunnat prata med samme man INNAN han gjorde det första gången.

Så jag tog bilen & stack iväg till ICA, kompletterade min tisdags shopping & insåg att vi nog inte behöver handla speciellt mycket på typ 2 veckor... *skönt* Men sen är det ju alltid så att man blir sugen på något & så finns det inte hemma & då måste man handla iallafall... Shoppade hårfärg, som jag ska kladda i efter måndagens frisörbesök! Åskmolnet hade duschat & bytt till ett trevligare humör när jag anlände igen.

Shopping outfit:
Mörkblå stuprör med flätat guldskärp i midjan, svart linne med guldtryck & guldiga kilklackar:



Gårdagens middag bestod av Fiskgratäng med räksås uppiffad med riven morot & några klyftor citron!

Drog sedan med mannen på en powerwalk, det kanske inte blir så mycket power när han är med, han är inte riktigt van vid att röra på sig längre sträckor, men vi kom iallafall ut på en svettig runda som avslutades med tidningsinköp & som mannen kallar "någonting gott", jag hade redan köpt en påse Polly på ICA men det dög lixom inte, utan han skulle ha Kina puffar, hur kan man välja Kina puffar framför Polly?

Latade oss sedan i soffan  med varsin tidningsdel, en liten skål glass (ICAs svar på Carte Dór, denna gång choklad rippel med en massa chokladsmak & trevlig chokladsås & chokladflarn, rekomenderas varmt!) + te/espresso.

Höll på att strypa mannen innan läggdags då han envisats med att gå & nynna på "Lyckliga gatan" som en jäkla pensionär halva kvällen...

Dagens meny:



Frukost: 2 skivor grovt bröd, ost/skinka & en massa grönsaker + te Lunch: risgrynsgröt med en skvätt mjölk, kanel, knäckisar & ½ grapefrukt Fika: frukt + te eller Cola light Middag: grillad fläskfilé med hemmagjord potatissallad, grönsallad Kvällsfika: några Polly + te



Igår fick mannen veta att vårt kylskåp anlänt till stan, det ska bara köras ut & om "jag vill ha det" innan helgen så måste jag strukturera om alla mina inbokade möten (2st), boka om bilen, skippa lunchen på jobbet & fara hem till klockan 13, senast 13.30, men vad gör man inte för ett kylskåp?!



OBS! Kylskåpet på bilden har ingen likhet med vårat kylskåp!

Kommentarer
Postat av: Pippi

Tack! Det var kanske lite över en månad sedan jag köpte den, tror det kostade 299 eller något liknande. Det lär användas flitigt i sommar :)

2007-05-25 @ 08:25:46
URL: http://www.pippisandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0