Spysjuka & shopping...

Lördag

Fick mitt beställda paket från Hudoteket! Min efterlängtade Exuviance ansiktskräm & så skickade de med små söta prover (serum för hårbotten, peeling & BUS-kräm) & lite choklad. Väldigt trevligt! & ett skönt sätt att shoppa på om jag inte har vägarna förbi mitt vanliga shoppingställe i samband med att krämerna tar slut! =)





Söndag

Vaknade redan klockan 7 & var pigg, med en klagande man bredvid ?Jag är så dålig i magen? Yeah sure, han är typ alltid dålig i magen så jag sa ?Du är bara lite bakis?.  Så vi låg & drog oss en stund. Vid 8.30 var jag ute med friska tag på en powerwalk, solen värmde så skönt & fåglarna kvittrade, kändes som att jag kunde ha gått samma varv en gång till med lätta steg när jag var hemma efter 45 min!

Langade in lördagens nybakta på refreshing i ugnen, hoppade in i duschen & dukade sedan fram frukost. Mannen satt & såg eländig ut & drack bara lite te. Jag ville iväg & handla, så jag tvingade ut honom för att ändra om bil & släp så jag bara kunde dra i väg, när han var klar rusade han in grön i fejjan & kastade sig in på toa & spydde, sen låg han däckad i sängen resten av söndagen!

Själv shoppade jag först loss på ICA (så enligt planerna ska jag inte behöva handla förrän tills på fredag då vi får gäster) & sedan tog jag mig ned på stan för att köpa doppresent till I.

Startade med att köpa nya solglasögon åt mig själv på Åhléns för 99:-





Tog sedan en runda i de små presentbutikerna för att se om jag kunde hitta några gulliga barntavlor, men som vanligt när man riktat in sig på något så hittar man inte ett skit?

Så det blev en mätsticka, där man kan fylla i barnets längd & även sätta in foton & en body med ett stort bi på magen med tillhörande byxor med små bin på byxbenen.

Provade skor på Din Sko, platå med peeptoe, var vidriga att ha på sig & så ett par kilklack platå i svart, var heller ingen höjdare? Gick förbi Wedins men blir alltid lika besviken, tycker bara att de har tantskor därinne? Orkade mig inte bort till Scorette, annars brukar det vara butik där jag ?blir kär?? Letade efter nya tights/leggings i svart & vitt, hade fått reklam om 3 för 2 på Kappahl men där var så utplockat att det endast fanns gröna, röda eller pensionärsbeige? Klämde & kände lite på toppar & klänningar på h&m men bestämde mig för att avvakta nästa löning då kassan känns lite skral efter flytten?

Åkte hem & åt lunch, försökte mig på en solning på baksidan av huset, men det blåste & var så kallt att jag gav upp efter 15 min. Fördrev sedan eftermiddagen med att läsa Söndagstidningar med bilagor, plocka ut trevliga recept ur Allas (som svärmor skickat oss då vi inte har någon tv fortfarande). Lite pensionärsvarning?! Plöjde bikinireklam, är det någon mer än jag som är trött på halterneck bikinin! jag vill ha vanliga axelband i år!

På kvällen hade jag tröttnat på att höra de små pipen 1-2 gånger i kvarten ifrån sovrummet "Älskling, blåbärssoppa", "Älskling, champinjonsoppa", "Älskling, kan du ta bort soppan den luktar illa". "Älskling din mobil", " Älskling hörlurarna också" , så då tog jag mig en till powerwalk, svängde förbi ICA för att köpa ytterligare några tidningar & lite frukt till mannen. Gick sedan hem & läste SOLO med en skål popcorn & ett glas Cola light?

Söndagens meny:

Frukost: 2 bröd med mager ost & minilätta, 1 dl hallon/blåbär & keso + te Lunch: Champinjonsoppa, 2 knäckisar med minilätta & mager ost, ½ klase vindruvor Middag: laxfilé (med citronsaft & massor av citronpeppar 200 grader på varmluften 20min i ugnen) kall sås (10 mosade tärningar fetaost i olja, 4 soltorkadetomater i olja, ituklippta i minibitar blandat med 0.75dl turkisk yoghurt, salt/peppar), 1 bakad potatis, ½ avocado & riven morot. Fika: Popcorn & Cola light

Helgens dryck:

Darling Rhubarb! Fun lights nya (iallafall för mig!) lovely!

Måndagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med minilätta, 1 banan + te Lunch: laxfilé med kallsås (se gårdagens meny), 1 klick keso, ½ avocado, riven morot, pizzasallad & ½ grapefrukt. Fika: Äpple + te Middag: cevapchichi med fullkornsris (idag kopplas hällen in), avocadokräm (1 mosad avocado, 1 pressad vitlöksklyfta, 1dl turkist yoghurt, salt/peppar) & en grönsallad Kvällsfika: Fruktsallad med keso


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Usch, tycker synd om din man. Magsjuka är ju verkligen för vidrigt att åka på!
Hoppas du klarar dig.
Lät som du fick en rejäl runda på stan iallafall, så något gott förde väl magsjukan med sig ändå. För din del menar jag! ;-)

2007-05-07 @ 12:20:32
URL: http://sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0