Torsdag!

Efter en allmänt seg, trött & slö vecka insåg jag igår att jag var tvungen att göra något åt situationen, så jag bestämde mig för att inte ta mitt allergipiller som vanligt på kvällen & känner hittills inte av något näskliande eller nysningar. Det kan ju bero på att det regnat / varit mulet i 4 dagar, perfekt pollenallergi väder.


Sen bäddade jag ner mig i sängen med en rykande färsk Vecko-Revyn kl. 20.30 & somnade sött innan klockan 22.

Resultat: Känner mig både piggare & mer utvilad idag! Hittade även ännu en trötthets orsak i brallan i morse (även om det kommer att dröja ca1v innan det startar på riktigt), alltså att PMS kan te sig så olika, svullnar jag inte upp till en ballong, får jag värk i rygg/mage & bröst eller så känner jag mig tydligen som 98 år & redo för kistan. Tröttsamt! kanske ska börja med de där PMS pillrena jag sett reklam om...


 


Tog mig i alla fall iväg till ICA igår för att fylla på fruktförrådet, hittade även Färskpotatis för endast 9,90, nu är det SOMMAR! Fixade även en liten present till min arbetskamrat som hjälpt mig så mycket med diverse saker på senaste tiden & som alltid ställer upp för allt & alla & sällan får något tillbaka. Så i morse låg ett litet plåthjärta med Lindt choklad i & ett tackkort på hennes skrivbord. Gissa om hon blev glad!


Såg mini-lite av Astrid programmet igår & förundrades över hur snygg Charlotte Perelli är!

 


Igår fick jag hem ett infobrev angående chefsjobbet jag sökt, de har utökat & förlängt rekryteringsarbetet då de är i behov av 2 st chefer istället för 1, men min ansökan kvarstår, även om jag kommer få vänta ett tag till? Det värsta är att jag ska hålla i en presentation där  två av de tre personer som tar ut till intervju, intervjuar & bestämmer vem som ska anställas medverkar om ca 2 veckor. Snacka om att jag satte morgon teet i halsen när jag insåg detta. Det kan innebära total katastrof eller bli ett skitbra sätt för dem att se vad jag går för, men inte nog med det. Presentationen jag ska genomföra handlar om mitt arbete (ett projekt på ca 20 v) jag ska göra för deras klienter under hösten, vilket innebär att OM de anställer mig, ryker även projektet (om ingen annan tar min plats på väldigt kort varsel = högst osannolikt) som faktiskt kommer gynna deras område -rejält! *suck* Så med andra ord, mitt liv som chef kommer få vänta.

 

Dagens meny:

Frukost: Skippergröt med katrinplommon (det var faktiskt riktigt gott!) & 1 knäckis + te Lunch: på ett lunch-hak med min arbetskamrat: Ädelostfylld laxfilé med vitvinssås + salladbuffé Fika: 2 knäckisar + te Middag: köttbullar med bruna bönor & färskpotatis Kvällsfika: kiwi + te

 

Dagens viktstatus:
Efter tre dagars ganska så duktig skärpning (ok, har syndat liite med både glass & godis men tänkt till & inte dragit i med flera hekto utan nöjt mig med några bitar eller miniportioner) så har jag minskat 1 hg. Trots bristen på Power walk!


 


Dagens tv-tablå
(den är inte så upphetsande med tanke på att vi än så länge bara har 1,2, 4 & 6:an)

20.00 Saras kök (min önskan)

20.30 Simpsons (mannens önskan)

21.00 Ghost Whispers

   

Kommentarer
Postat av: Ida

Hihi, jag är med i nya Veckorevyn!

2007-05-31 @ 11:34:52
URL: http://anjuuna.blogg.se
Postat av: Ida

Ja, visst blev reportaget bra? Hoppas tjejer tar till sig det och förstår att det är så här vi ser ut...vanliga tjejer.

2007-05-31 @ 11:53:56
URL: http://anjuuna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0