Å vad jag vill att det ska bli april NU!

Jösses vilken liten plutteplutt bebis jag fick känna på igår, en riktig liten minigroda med mörkt lent hår & stora blå ögon. Ursöt! Nu blev man ännu mer sugen på att tiden ska skena iväg & april ska infinna sig...

& deras hus, vi har verkligen varandras motpoler till hus. Vi -nybyggt med diverse moderna finesser & De - tidigt 1900-tal med den gamla stilens charm & vinklar & vrår, de har verkligen lyft fram det gamla i huset. Blev lite svettig när jag besökte dem första gången då de precis köpt huset, tänkte "gud vilket jobb" men de har fixat det galant, är riktigt imponerad, riktigt fint! Så någon gång i mitt liv ska jag oxå ha ett gammalt hus med bröstpaneler, skyhögt till tak & det ska vimla av kristallkronor & persiska mattor stora som fotbollsplaner ;-). Min man brukar säga "Du borde fötts som indier..."

De bjöd på kycklingfilé med pasta & en underbar kantarellsås & glass till efterrätt! Riktigt gott! Synd att man ska bli sådär proppmätt numer, det tar verkligen stopp.

Mannen var tvungen att flasha med badkaret när vi kom hem, det kopplades nämligen in igår, så han körde igång musik i det & lät lamporna lysa, men någe bad blir det inte förrän tidigast söndag.

Har sovit som en kratta, har haft växtvärk, vaknade av molande värk & sen har det dragit i ljumskar & blygdben, är bättre nu men jag känner fortfarande av det. Så länge det inte dyker upp någon syndaflod så håller jag mig lugn. & så kände jag precis lite fiskliv därinne-skönt!

Ikväll åker vi till syster yster, eller en stuga vid syster yster för att bli gudmor eller fadder som det så käckt heter nuförtiden åt lille Viktor! Längtar!

Dagens meny:

Frukost: ½ äpple, 2 skivor grovt bröd med pålägg & grönsaker + något gott efter Lunch: pannbiff med kokt potatis, brunsås & lingon (eftersom min kollega drog med migtill pizzerian igår på lunchen...) Fika: frukt & keso Middag: on the road, antar att det blir Mc Donalds Fika: kvällsmacka

Kommentarer
Postat av: Gisela

Som jag redan har sagt va kul när det börjar märkas.
har också alltid velat bo i ett äldre hus men man får jämt höra en massa skräckhistorier om hur jobbigt det är med en massa jobb och renoveringar.. Tror det blir ett nytt hus om det blir något. Kram

2007-10-19 @ 09:35:15
URL: http://gisellas.blogg.se
Postat av: Malinsson

Hej! Har hittat hit via din systers blogg.. Du är välkommen att läsa min om du vill=) Hoppas allt går bra med magen och att det blir April snart..

2007-10-19 @ 11:36:32
URL: http://malinssonen.blogg.se
Postat av: Nhea

Gisela- Vi har ju byggt vårt hus själva så vi kom ju inte undan från arbete direkt ändå... =)

Malinsson- Välkommen hit! & tack för inbjudan till din blogg -roligt!

Kram

2007-10-19 @ 13:27:51
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: svintoflickan

åå ha så kul i morgon..krama alla från mig..tänker på er !!!

å vad mysigt badkaret låter.

nu ska vi se idol o slappa.

jo jag kanske sättar in nån magbild ..har jag inte ens tänkt på.

kram

2007-10-19 @ 18:55:06
URL: http://svintoflickans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0