Gäääääsp!

Klev upp jättehungrig för att luta mig tillbaka framför tv4 morgon -trodde jag ja! Vi har ju tydligen ställt om klockan i natt så klockan är bara 8 istället för 9... Så det blev datafrukost idag med!

Igår blev det en superlugn dag. Åkte & handlade lite på ICA till lunchen & kvällen, orkade inte riva i kyl/frys här någe mer. Fixade hamburgare till mig & mannen när han jobbat klart. Efteråt somnade han i soffan & jag tassade ner till sängen & sov sött där i 2 timmar då han kom & väckte mig, bad om en timmes sovtid till vilket jag fick, men jag kollade på Dobidoo istället för att sova, lite halvflummigt program som man får fnissa lite åt.



Sen började vi med maten som blev bakad potatis med 3 olika röror, den första röran hittade jag i svärmors Allers:
Man gröper ur den bakade potatisen & blandar med stekt bacon, champinjoner, creme freich, riven ost, salt/peppar, gräslök/persilja & så gratinerar man härligheten i ugnen på 250 grader i 10 min. Riktigt gott men mastigt så det gick knappt åt någe fler röror, men vi hade även räkröra: färska räkor blandat med cremefreich, majonäs, rödlök & dill samt skinka, purjolök, riven ost, creme freich, salt/peppar.

Tittade på Deal or no deal, jäkla skitprogram egentligen, men vad skulle vi titta på? & så blev det Mr Bean. Gav sedan upp & gick & läste & somna sött vid 22.

Idag ska jag åka in till min hemstad & fika med 2 barndomskamrater, den ena var det länge sen jag träffade, men den andra träffade jag förra veckan, ska hur som helst bli roligt! Mannen får roa sig med att byta till vinerdäck & putsa upp en av cyklarna jag vill ha med hem (så jag slipper gå till & från jobbet då det är det som gör ondast).



Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Smart drag med cykeln! Jag har en bloggläsare som cyklade hela sin graviditet pga foglossning. Till o med dagarna före förlossningen var hon ute o cyklade! :-)

hi hi, tur det inte var jobbardag då när du missade att ställa om klockan!
Hälsa tjejerna o gosa lite ifrån mig med nyföddingen!
kram

2007-10-28 @ 09:50:39
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Novalie

Du har blivit utmanad av mig!

Regler:
Den som blir utmanad skriver ett blogginlägg som innehåller åtta fakta eller vanor om en själv. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.

2007-10-28 @ 14:39:40
URL: http://novalie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0