Idol recention!

Kollade för första gången i år på en Idolfinal, så jag har ju inte så mycket andra uppträdanden att jämföra med, men jag ger mig på en recention anyway:



Amanda Jensen: På audition tyckte jag hon var helt fantastisk, igår lät det... för jävligt! Inte alls en låt som passar henne tyvärr, helt klart värd att stå bland de tre..

Andreas Sjöberg: Tycker Andreas har en jättefin röst, men varje gång jag tittar på honom ser jag den där pudelfrissan & så har han lite töntvarning över sig, men gårdagens framträdande var superbra -trots kavaj som kunde setat bättre på min morfar & jag är faktiskt GLAD att han inte dansar...

Daniel Karlsson: Att man ens kan tänka tanken att SJUNGA på sin fars begravning, stor eloge för att han dessutom GJORDE det. Tyvärr hörde jag inte så mycket av sången igår då maken envisades med att sjunga med i texten HÖGT. Men bara av att se honom efteråt, se hur det kröp i skinnet & han bara ville störta därifrån gav mig gåshud!

Evelina: Dessvärre har jag lite svårt för henne som person, men hennes röst tycker jag om, inte värd att röstas ut!

Mattias Andréasson: Mycket fin sång, men minus för Jesuskläderna, inte värd att stå bland de tre.

Sam Hagberth: Eh... var ska jag börja? Det lät ju rent för jävligt! Led genom hela framträdandet, usch! I mina ögon skulle Sam åkt ut!

Marie Picasso: Blev mest avundsjuk på att hon har så litet & fint ansikte fast hon är lite mullig, en annan har ju svullnad upp likt sumo, nåväl, jag tycker OM hennes röst, bra låt, fint framträdande & UNDERBAR lila ögonskugga!

Christoffer Hiding: Hm... Christoffer i en Ola Salo låt, känns som att det skär sig redan där, jag vill ha en speciellare person till Olas sånger, Sebastian gjorde The Ark bra, Christoffer, nej tack! Han hade oxå fått vara med bland mina tre...

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Jag håller med dig i nästan allt. Men jag tycker att de som skulle stått sist var:
Amanda
Sam
Andreas

2007-10-27 @ 11:44:58
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0