Uppbokad dag...

Skriver lite kort så inte fler tror att jag ligger hemma & snörvlar! =)

Gårdagen blev VÄLDIGT lugn, vi vilade lite innan maten så jag fick så ont i hälarna av att steka både raggmunk & pannkaka & sen vilade vi efter maten & båda lyckas somna vid 19-19.30 snåret & ingen går upp mer den kvällen... Just ett snyggt par vi är va?

Har nog sovit 12 timmar i natt eftersom jag började senare (10.00 istället för 7.30) ska nämligen på en 3 timmars föreläsning ikväll 18-21(hur jag nu ska klara av att hålla mig vaken). Vaknade med sprängande huvudvärk & ömma bihålor, men det släppte efter en dusch , är väl hormonerna som spökar med slemhinnorna i både näsa & hjärna.

Dagen är fylld av möten, så jag känner mig en smula stressad.

Dagens meny:

Frukost: i sängen, grova rutan, delad på 2, med skinka, ost, tomat & gurka + te Fika: satsumas Lunch: 3 pannkakor med keso & drottningsylt + satsumas Fika: päron & satsumas Middag: mamma sushi Fika: frukt

Kommentarer
Postat av: Zeb

Åhhh, sushi, jag som gått hela dagen och försökt förtränga att jag är enormt i behov av sushi och sen läser jag här :-) bara att kapitulera och inhandla.

Jaså, ni bygger nytt *avis* tänk att slippa andras fula bårder och konstiga färger, det vore nåt det. Läste i alla fall att man kan fukta bården och sedan pilla bort den eller, hör och häpna, spackla på den och riva loss den när det torkat. Vi provar väl och ser hur det går, blir det fult är det ju bara att fortsätta riva och slipa och spackla och och och....men först ska vi "bara" bli klar med köket.

Håller en tumme eller två för att du inte blir förkyld.

Ha det så bra ikväll, hoppas att du kan hålla dig vaken :-)

Kram!

2007-10-16 @ 15:00:36
Postat av: svintoflickan

hej...oj,vad kom de sig att du gjorde både pannkakor o raggmunk...
när började ditt illamående gå över..
läängtar.
har du inga nya magbilder:-)
kram

2007-10-16 @ 21:19:44
URL: http://svintoflickans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0