Å vad jag ÄLSKAR fredagar!

Igår shoppade jag 4 små rätter med mig till lunch, mumsigt, var superhungrig & anlände lunchrummet ca 12.15 & slängde i mig mat vilket resulterade i att det efter ca ½ portionen tog tvärstopp & jag fick ont i magen - men nu har jag ju lyxlunch kvar till idag oxå! Nice!

12.45 sitter Babsan fortfarande med 3/4 av sin mat kvar - hon babblar ju istället för att äta, så då blev det hårda bud.

Jag: Klockan är nu 12.45 om 15 min ska vi vara där, så nu slutar du prata & börjar äta sitället
Babsan: ok!

5 sekunder senare var hennes mat slut... Har jag sagt att hon är dubelt så gammal som mig?! =)

Väl i väg i bilen, innan hade jag förhört mig om att Babsan visste var vi skulle & det gjorde hon, så jag svängde in där hon pekade:

Babsan: Näe det här är inte rätt, vänd!
Jag: Är du säker?
Babsan: Jag tror jag är säker, vänd!

Klockan var nu 12.58, jag vände bilen, körde tillbaka till stora vägen igen & fortsatte på den.

Babsan: Här ska du svänga in!!! halvt skrikandes
Jag: Men Babsan, det här ju en cykelväg, där kan jag ju inte köra in..
Babsan: Men jag är säker på att jag kört in där förut.
Jag: Men det måste ju finnas en annan väg än cykelvägen.

Vi svänger in nästa "riktiga" väg istället.

Babsan: Där är det! Där är huset, jag är nästan säker på att det är det!
Jag: Men det där  är ju baksidan, vi måste ju komma runt på något sätt så vi kommer till framsidan.
Babsan: Kan vi inte gå härifrån då?
Jag: Näe du, vi letar lite till.

& vips hade jag kört tillbaka till första avfarten & snirklat mig rätt in till huset. Klockan var dock 13.08 då, men jaja...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Förut när jag var i "normalt" tillstånd så kunde magen svullna upp kvällstid, men om jag släppte ett par brakare i soffan så återgick den till det normala igen. Så döm om min förvåning när den inte gör det längre. Jag blir lika förvånad varje kväll jag lägger handen på magen & inser att den putar ut. När jag speglar mig i duschväggen & intar en viss posé så ser jag verkligen höggravid ut - eller iallafall sådär snyggt filmstjärnegravid ut, för de brukar ju aldrig visa sig ute efter 7 månaden =)....

Dagens meny:

Frukost: oboy, 2 skivor grovt bröd med en massa pålägg & grönsaker, 1par bitar choklad + te Fika: satsumas Lunch: ½:a portionen 4 små rätter Fika: satsumas + nektarin Fika: glass?! Middag: taco´s Kvällsfika: har beställt centerrulle av mannen, får se om han lyder =)

Mannen är ledig idag, låg & snörvlade lite i sängen & for upp som ett spjut då snoret forsade ur näsan efter en nys. Så jag har bett honom dammsuga, vika tvätt & handla till kvällens middag. Min far är urusel på att handla, han handlar exakt vad som står på listan - om ens det & inget mer. Hela min barndom minns jag mammas utbrott över felköpta varor, tex en hel back julmust light eller "soppgrönsaker" som han fick till en hel påse bönor, eller 6 st små yoghurtar blåbär/hallon som han fick till 6 liter filmjölk med blåbär/lingon smak... Men min man är faktiskt riktigt duktig, visst är det saker han inte "orkar" leta efter alltid, men oftast har han shoppat hela listan + mer därtill & då oftast ganska roliga saker.

Ups! visst jag som håller i den gemensamma jobb-frukosten idag, bäst att sätta på kaffet & skära grönsaker!




Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Ler ihågkommande!
Min man är också MYCKET bättre på att handla än vår pappa. Det ska vi nog vara glada för!!
Ny magbild kanske? Blir så nyfiken på den där höggravida magen!!! *fniss*

2007-09-28 @ 09:24:33
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Nhea

Satsumasarna har fått fart på magen -så nu är jag nog mindre än förra veckan =). Tänkte vänta med bild tills nästa, tror man ser mer skillnad då!
Håll dig till tåls kära sys!
KRAM

2007-09-28 @ 11:31:18
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0