Å vad jag är tråkig!

Under denna veckan har mitt tidigare mönster med sovstund innan maten & panikätning av varma mackor ändrats en smula. Jag är inte längre vrål hungrig när jag kommer hem, nöjer mig med en frukt eller några kex. Istället för sovstund så har jag till & med orkat pyssla lite hemma, det har inte känts så betungande att laga maten, jag har till & med tvättat upp alla högar av smutstvätt som legat i evigheter på tvättstugegolvet -jag kom bara till soretingen förut. MEN det har även inneburit att jag redan vid 20 har varit så trött att jag nästan mått illa. I måndags orkade jag fika lite med mannen innan jag damp i säng vid halv nio men igår -glöm det. 20.15 låg jag & snusade & sov i sängen -MED kläderna på! Kul tjej!

Nyss kom chefen in & presenterade en vikarie som ska vara här i 5 veckor då andra ska vara hålla i utbildningar på annan ort. Det värsta är att hon vikarien & jag träffats förut, hon har jobbat i huset förut med i en annan organisation & hon öppnade upp med att skälla ut mig per telefon för att vi var så svåra att få tag på varav mitt svar var:

Jag: Har du ringt växeln?
Hon: Näe
Jag: Vi sitter ju annars nästan dörr i dörr, så det är ju ganska lätt att gå över & fråga någon oxå
Hon: Det har jag inte tänkt på.

Nä just det, smarthead! Avskyr bittra kärringar som skäller innan de tänker... men om jag ska stå ut med henne i 5 veckor får jag börja tänka lite positivare, kanske ge henne en andra chans. jag har NOG med psykfall på detta ställe just nu. Igår startade argbiggan igen, skrek & gapade & bar sig åt - kan man sälja sina arbetskamrater på Blocket?

Dagens meny:

Frukost: oboy, baguette med samma sak som tidigare i veckan =), nektarin, satsumas (cravings?) Fika: äpple Lunch: crepes med köttfärsfyllning Fika: äpple & satsumas Fika: satsumas & kex Middag: flygande jacob på kassler & jasminris Kvällsfika: glass?


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0