Möten, möten & möten....

Igår for vi runt på en massa presentationer, idag har vi ännu fler + ett personalmöte, men dagarna går iallafall FORT & det är skönt!

Gick hem lite tidigare igår & sov bort huvudvärken innan jag lagade maten & umgicks framför tv:n med mannen för att gå & sova klockan 21 igen.. Roligt liv man lever, äta, sova, jobba, tv... Men just nu orkar jag inte hitta på något på vardagskvällarna, jag orkar ju inte ens vattna mina blommor eller hänga tvätten...

Det mest intressanta/äckliga som hände igår var att jag satte tänderna i ett av mina plommon & stirrade in i ögonen på en STOOOOR rosa mask, tror ni att jag fräste & spottade i papperskorgen efter det?!

Idag ska jag träffa en gammal pluggkompis som därefter blev min kollega men som numer bytt bana & börjat plugga igen, vi ska luncha på stadens bästa Sushibar! Längtar!

Dagens meny:

Frukost: baguette med ost, skina, sallad & tomat, oboy & nektarin Fika: äpple & plommon Lunch: Misosoppa & Mammasuhsi Fika: 2 knäcke med minilätta Fika: varma mackor Middag: soppa & pannkaka KVällsfika: havregrynsgröt med äppelmos, kanel & mjölk

Gravidstatus:

Går in i vecka 12 idag. Nedräkningen är total, måtte bara denna sista "högrisksvecka" gå vägen. Illamåendet har hållt sig i schack nästan hela veckan, har mått som en prinsessa om jag jämför... Tröttheten sitter istället som en täcke över hela mig, sover middag när jag kommer hem från jobbet & lägger mig ändå runt 20.30-21.00 på kvällarna för att orka jobba. Humöret är en aningens bättre, kan till & med skratta åt mannen & jag har blivit lite mer gosig, vi kan ligga sked eller pussas lite försiktigt utan att jag vill kräkas. Har blivit duktigare med tabletterna, nu är det inte bara Folsyretabletten som åker ner i magen utan mina vanliga vitaminer oxå. Väntar dock med att jobba på järnvärdet efter inskrivningen på onsdag. Tyvärr ser man fortfarande ut som sju svåra år, finnar poppar upp likt tusselago på våren & håret känns mer risigt än "tjockt & glansigt". Ögonbrynen behöver få sig en genomkörare med både färg & plock, men just nu den ständiga motiveringen: Jag orkar inte!

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Bläää vad äckligt med mask! Det fick H i sitt äpple i somras o det var ett förfärligt spottande på henne efteråt! :-)
Grattis till vecka 12!!!
Underbart att du
kommit så långt nu gumman, du ska se att denna vecka också kommer gå bra och sen kan du försöka slappna av lite mer. Du kommer må bättre, du kommer känna dig lite piggare och du kommer känna dig mindre gravid för oftast känner man sig inte alls gravid fram till vecka 14-15 nånstans när man kanske, kanske börjar känna pyret fladdra därinne! :-)
(dock oftast senare)
Vad spännande med inskrivningen på onsdag, då får du koll på dina järnvärden också och då vet du om du måste anstränga dig med blutsaft eller inte.
Minns också att jag började tycka mer om gos efter vecka 12, det var rätt skönt för oss alla i familjen kan jag lova!
Nu är det likadant igen dock, inge gossugen alls förutom med Viktor. Men min man verkar klara det bra, han väntar ut mig o det känns skönt!
Den dåliga hyn får du stå ut med och tyvärr även när du ammar. Jag har både finnar o otroligt torr hud nu + att jag tappar stora hårtussar så jag nästan blir rädd. Men vår kära mamma säger att det är helt normalt så jag litar på henne! :-)
Puss på dig syster yster!!

2007-09-20 @ 09:53:16
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Jenny

Vad spännande det är att följa dig och allt som händer...=) Låter inte roligt, men vad står man inte ut med för en liten baby då..? Ha det bra och ta hand om dig! Kram!

2007-09-20 @ 12:32:02
URL: http://blushie.blogg.se
Postat av: Louise m Ebba 0205 & Eric 0508

Hej jag följer dig & har hittat hit från din syrras blogg som jag läser dagligen. Grattis till böngrodden i magen & jag får bli först att gissa vad det blir?! Jag har både en flicka o en pojke & men flickan fick jag jättefin hy & fint hår men med pojken så fick jag finnar & fett/stripigt hår :-) Gissar då på kille när jag läser om dina finnar.
Lycka till och jag kommer fortsätta läsa bloggen. Kul att följa dig med.

2007-09-20 @ 14:44:00
Postat av: Sommartjejen

Louise: hoppas du har rätt för Viktor vill GÄRNA ha en kill kusin!! :-)

2007-09-20 @ 17:17:27
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Nhea

Louise: Välkommen hit! Alltid kul att få veta vilka som gömmer sig bakom siffrorna på statistisken. Vad roligt att du börjat gissa! En kille säger du... =)
Men mindre roligt det där med finnar & fett/stripigt hår, menar du hela graviditeten typ? *suck* jag som ser fram emot mina "glansdagar" *ler*

2007-09-21 @ 07:36:40
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: Louise m Ebba 0205 & Eric 0508

Hej igen, nej det där med finnarna har jag för mig var som värst fram til ca v 20 eller så, det var då jag slutade må så illa också. Jag har en egen teori att man får en överdost testoseron om man väntar en kille :-) att det är därför hyn blir dålig..precis som om man tagit anabola. Har inga som helst underlag för den teorin dock. Kram!

2007-09-21 @ 10:14:10
Postat av: Nhea

Skönt då kan jag pusta ut, mina glansdagar kanske kommer i v. 20 iallafall då!
Ha,ha skön teori, men jag håller faktiskt med dig, det kan nog vara så!
KRAM

2007-09-21 @ 10:35:59
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0