Å vilken underbar Dag!

Alice & min första dag ensamma hemma gick strålande. Jag sov till 8.30 & Alice till 9.30, sen hade lilla damen en vaken period på 2 timmar som vi fördrev genom att titta på lejonen som hänger i vagnen, åka babybjörn, ligga på filten & titta på de fina blommorna & sitta i babysittern. Sen var det dags för mat & då passade jag på att äta min lunch medan jag ammade - det är lugnast så.



Jag & Alice

Efter maten packade vi ihop oss & gick ut i solen på promenad. Vi gick till Ica & handlade lite & sen tog jag en 30 min väg hem & åt en glass-twister på vägen. Alice sov så sött i vagnen. Hon fortsatte sova en timme till när vi kom hem.

På eftermiddagen blev det tv-tid Alice sov på mitt bröst medan jag tittade på Flygande doktorn, halva advokaterna & Gilmore girls. SEdan fick jag till & med laga mat medan Alice låg på sitt babytäcke i köket & beundrade spottarna i taket.

Mannen kom hem under hennes gnälligaste period, så hon började med att gallskrika, men sen kunde vi äta middag tillsammans med henne i babysittern. Mannen & Alice somnade gott i soffn kl. 19 & jag fick ta en låååång dusch & datortid + lite sömn inann Alice var hungrig & redo att nattas i sängen.

Vår lilla madam är en riktig liten kräkunge- innan hon ska sova kastar hon upp en tre fyra laddningar & hon kommer inte till ro innan det är klart & hon gör det oftast liggandes på rygg så både säng & pyjamas blir blöta. Tycker så synd om henne, man riktigt ser hur hon kämpar med de där innan det kommer upp.

Idag håller vi tummarna för att Alice slipper höftskena, att Alice sover som en stock när jag är hos Q & att hon duktigt gått upp i vikt på BVC.

Dagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med skivat ägg, 1 glas dofilus Lunch: på sjukhuset eller stan Fika: frukt Middag: kasslergratäng Kvällsfika: brukas hoppas över men kex & ost vore gott... dream on...



Magen fortsätter krympa 12 dagar efter...

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

men oooj..vad snabbt din mage går ned...avis..så snabbt har då inte min gått ned.skratt.
å sen tyckte jag kortet på dej o alice var så fint.
ååå nu längtar jag.
men hur mår du annars..har du ont och så..känner du av att de sydde så mkt...
duktig att redan varit själv en dag...skönt de gick bra.
ta hand om dej:-)
kraaaam

2008-04-22 @ 10:27:47
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: Zeb

Schysst att ha en mage som försvinner i den där takten! Så där ser min ut typ 1,7 år senare :-(

Vad härligt att det går så bra med lilla Alice! Hon är ju för söt. Alice skulle förresten vår dotter ha hetat, fast stavat Allis, men hon såg inte ut som en tyvärr, synd för det är mitt favvonamn.

Kram!

2008-04-22 @ 13:24:28
Postat av: Jasmin

Vilken bra dag ni har haft! Och att du fick sova så länge på morgonen! Skönt. Sa de något på ICA när du var där?
Håller tummarna för att Alice ska slippa skena. Men om hon inte gör det, jag har ett kusinbarn som fick ha skena och det gick ändå dels bra (ja hur ska det annars gå egentligen?) och tiden gick fort och han mådde jättebra under tiden som han hade skenan och, viktigast, blev helt bra i benen sen.

Inte heller jag kan låta bli att kommentera på hur fint din mage går tillbaks! Du kommer att vara en av de där avundsvärde som får på sig de gamla jeansen 3 veckor efter förlossning! grattis!

2008-04-22 @ 15:09:03
URL: http://jasminsliv.blogspot.com
Postat av: Sandra W

Hejsan! Vad snabbt din mage minskar. Hoppas min gör detsamma efter jag fått. Vi får oxå en liten tös o jag undrar nu var ni köpt Hello Kitty dressen Alice har på sig i inlägget från den 12 april o den bruna o rosa stassen med mössa från den 14 april? Hon är så söt i dessa. Hoppas det gick bra igår o att hon inte behöver
skena.

Kramar Sandra W

2008-04-23 @ 07:30:31
Postat av: svintoflickan

vad skönt att kroppen verkar läka så bra efter allt du gått igenom o att lilltjejen går upp i vikt o allt.

jo nog är de segt här...å alla väntar o tycker de ser ut som jag ska sprängas...

ska ta mej en busstur in till stan me barnen..storkillens glasögon har gått sönder....

ha de bra:-)

kram

2008-04-23 @ 10:33:23
URL: http://svintoflickans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0