FÖR ALLAS VETSKAP


image398


Jag valde att låsa min blogg dels för att jag skulle kunna kalla mitt barn vid namn & för att jag skulle kunna visa upp bilder. Jag ville ha en skara läsare som jag accepterat & som accepterade mig. Jag delar med mig av så mycket av mitt liv- min blogg är min dagbok. Vissa av er kräver ännu mer -men de flesta av er förstår & är nöjda med det de får. Det som skrivs & läses här inne vill jag ska stanna här. Jag vill inte att ni någonstanns nämner Alice namn eller visar upp någon bild av henne på någon annan sida.

Det som hände med Filur känns för mig förjävligt - jag hade inte ens tänkt säga vad  Alice heter på FK Nhea -mamma till A hade för mig varit helt tillräckligt -här vet jag vilka som läser -lika dant på Familjeliv men där, är det granntanten? eller en dåre som ljuger ihop sin egen storie?  Nu fick jag inte ens bestämma själv vad som skulle berättas -allt stod redan där -namn-vikt-längd! Jag tror inte någon på FK hade dött om de fått vänta ett dygn till på att få veta. Ni får tycka att jag är fånig som hakar upp mig på detta men för mig spelar det STOR roll & jag är fruktansvärt besviken på att jag inte kan lita på ALLA härinne. 

Jag hade till & med förklarat härinne hur jag ville ha det, att inte ens MIN EGEN SYSTER skulle tala om mer än att det just bara kommit en bebis.  Jag ville inte att det skulle bli som det blev då Viktor föddes då endel surfade runt i vild jakt efter mesta möjliga information att få skvallra om. Tyckte ett tag att det blev lite otäck stämning, nästan hotfulla kommentarer på min blogg om att jag aldrig skrev något om min syster. Detta ville jag undvika genom att låsa min blogg samt förklara för er att ni vackert fick vänta & för att väntan skulle bli så kort så bloggade jag från BB via mobil. Jag vill inte att ni som "inte gjort något" ska ta åt er av det jag skrivit -bara läsa & ta in & förstå & acceptera! 99% av er är helt underbara -ett enormt stöd! TACK!

Här var det tänkt att förlossningsberättelsen skulle komma men när jag skulle lägga ut texten så hängde sig sidan & allt var puts veck... Gör ett nytt förösk senare idag *tröttsamt*


Kommentarer
Postat av: sandra

alice är underbart söt. den sötaste bebisen jag sett. måste bara fråga hade för mig att ni kollade upp om det skulle bli en flicka eller pojk..sa dom rätt? ha en bra dag.// sandra

2008-04-14 @ 11:18:39
URL: http://Saandrras.blogg.se
Postat av: Sandra W

Jag förstår precis vad du menar med Fk
o hur du känner. Jag o många andra med mig är tacksamma över att få följa dig o din familj. Skulle önksa jag själv kunde göra en sådan rolig blogg.

Vilken häftig body Alica har på sig. Precis den stil jag gillar. Lite 70-tal över det hela. På fredag får vi förhoppningsvis reda på vem som gömmer sig i min mage o sedan blir det lite mer klädshopping.

Ha det bra
Kramar Sandra

2008-04-14 @ 11:21:22
Postat av: susanne larsson

Hej och jättegrattis. Lilltjejen är ju bara för underbar, njut nu för nu börjar den underbaraste tiden i ert liv.
Angående ditt inlägg så förstår jag, hade reagerat på samma sätt. Du har all rätt att bli besviken. Kan säga att jag ser det som ett privilegium att få läsa och följa med på er resa. Hoppas att du slipper detta i framtiden.
Kram från Susanne i Skellefteå

2008-04-14 @ 11:27:47
Postat av: Louise m Ebba 0205 & Eric 0508

Jag hade oockså blivit arg & besviken om ngn hade skvallrat på FK. Min man fick lov att skvallra liiite där när mitt barn hade fötts, enda gången han någonsin har gjort ett inlägg på FK, men då hade jag ju bett honom. Att göra så utan att fråga är taskigt värre.

Typiskt med långa fina inlägg som bara försvinner..SÅ irriterande (& ibland oförklarligt).

Vilka URSÖTA kläder hon har på detta kortet med :-) supersöt hela hon :-)

2008-04-14 @ 11:38:02
Postat av: Fia

Jag förstår dig till fullo, en jäkla figur/filur att skvallra så. Du har all rätt att känns som du gör.

Du har iaf en alldeles bedårande liten dotter, men det vet du ju redan...*ler*

Ska bli spännande att höra om förlossningen, men den kommer när den kommer, stressa inte..

Ha en bra dag... kram Fia

2008-04-14 @ 11:43:22
URL: http://frufia.babyblogg.se
Postat av: Linda

Känner mej helt utanför MEN vad är FK? För mej är det "försäkringskassan" hihi

Jag är så glad att jag får läsa och se bilder på ert underverk...

Ta väl hand om er...kram Linda

2008-04-14 @ 11:43:35
URL: http://aragon.blogg.se
Postat av: Pyjamas

Åh hon ser ut som en liten godisbit i de där kläderna. Så otroligt söt!
Jag kan verkligen förstå dina känslor ang det som hände på FK och tycker att din ilska är mycket berättigad. Tänk att det ska vara så svårt för människor att förstå det där med förtroende. För det är ju ett mycket stort förtroende som du ger oss alla här inne, att vi får följa din vardag och veta personliga detaljer. Det är viktigt att vi alla minns det!

2008-04-14 @ 11:48:32
Postat av: Emma

Vad är FK?

2008-04-14 @ 11:48:59
Postat av: Anna ( England )

Jag håller med ovanstående, det är förjävligt och jag kan definitivt förstå att du tycker det är obehagligt att Alices namn blivit utslängt sådär bara.

Jag kan bara uttrycka min åsikt men om någon inte hållit vad som lovats skulle jag inte bara låta det ligga jag skulle utesluta från min blogg. Vi är alla internet savvy nog att ta ansvar för vad vi gör, jag tror inte nån av oss här vill dig illa men din Dotter kommer först och om du inte känner dig bekväm med hur Din blogg läses (och dom som läser den ändra!) Även om det betyder att vi får skriva under papper! ;P

Jag hoppas du, mannen & Alice alla mår bra

::::kram::::

2008-04-14 @ 11:53:51
Postat av: Ida

Jag hänger inte heller med i diskussionen!Vad är FK? Vad har hänt? Vem är Filur?

Alice är helt underbar!Ha en helt underbar tid nu med din lilltjej. Njut varje dag!

2008-04-14 @ 11:54:04
Postat av: Nhea

FK_ Föräldrakaneln -ett forum jag är med i där man lägger in inlägg.

Min syster såg att Filurs inlägg blivit borttaget-hoppas hon tagit tag i den saken själv!

Kram

2008-04-14 @ 11:59:27
URL: http://nheas.blogg.se
Postat av: sommartjejen

Jag tycker det vore på sin plats att Fröken Filur hör av sig till dig via mail så du kan välja om du vill blockera henne eller inte här på bloggen!
Stå för vad du gör Filur.

2008-04-14 @ 12:07:12
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Linda

Aha..nu fick jag en förklaring TACK...Filur är inte jag :-) Visste inte om sidan ens...

2008-04-14 @ 13:58:38
URL: http://aragon.blogg.se
Postat av: Mamma till tre

Jag förstår dig till fullo, Jag hade reagerat likadant. Jag såg att Filur var registrerad på kanalen på Hg igår, där kan du nog spåra henne.

Kram Jeanette som INTE är Filur

2008-04-14 @ 16:48:56
Postat av: Mamma till tre

Jag förstår dig till fullo, Jag hade reagerat likadant. Jag såg att Filur var registrerad på kanalen på Hg igår, där kan du nog spåra henne.

Kram Jeanette som INTE är Filur

2008-04-14 @ 16:50:40
Postat av: Emilie

Helt rätt Nhea! Jag förstår dig verkligen och tycker inte alls att du överdriver. Er dotter är för övrigt fantastiskt söt, förstås!
Kram!

2008-04-14 @ 18:00:28
Postat av: Jeanette71

Hon är helt bedårande, er Alice - så otroligt söt och med så mycket hår! =) Hoppas för övrigt att Filur kommer till sans.

Gratulerar härmed till föräldrarskap och till underbar dotter. Nu längtar jag mer än någonsin till min egen förlossning - ca 8 v. kvar. =)

Kram Jeanette

2008-04-14 @ 18:58:56
Postat av: Jasmin

Först: grattis igen! Alice är sååå söt! Jättefina bilder.

Vad tråkigt att du inte själv fick berätta om er dotter på olika forum, det är verkligen inte ok att dels förekomma er, dels avslöja information som ni inte vill ska komma ut.

2008-04-14 @ 22:20:13
URL: http://jasminsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0