Första veckan med mannen på jobbet...

Så var första veckan sedan mannen börjat jobba avklarad. Han kommer vara hemma en eftermiddag & en förmiddag nästa vecka oxå så det känns ok. Tycker att det fungerar fint på dagarna med Alice. Hon knölar mest kvällstid -precis när mannen kommit hem.

På förmiddagen fick Alice åka bärsjal så jag kunde hänga lite tvätt, vattna trötta blommor & plocka ur diskmaskinen. Efter lunch tog vi vår vanliga promenad men omvänt varv & när mamma & pappa kom vid 13, låg trollungen & sov hela deras besök- pappa sprang som vanligt ovanligt många ärenden förbi henne. Nu slappar mamma & pappa på Spa några mil härifrån- lyckostarna. Mannen företag har kört grejer till Spa´ts renovering & renoveringen har gått på 7 miljoner -ska bli så kul att höra om det var så fint som det borde vara för de pengarna.

När mannen kom hem stod Alice & jag & lagade mat, det blev en sallad som jag sett "leila" göra:

Päronsallad

stek klyftor av päron i lite olivolja
blandad sallad (jag tog färdig på påse)
grönmögelost -smulad efter behag
brieost - skivad efter behag & storlek

Blanda i mindre portionsskålar & servera till en grillad bit kött & potatis... MUMS! Vi åt ryggbiff & potatiskroketter + café de parissås till. Alice sov på min axel medan vi åt - men vi fick iallafall äta samtidigt. Tittade till & med på hela Postkodmiljonären, Talang & Berg Flyttar in, Alice somnade på min mage. Sen fick vi henne såklart inte i säng före tolv & hon var även vaken mellan 03-05 i natt. Men några timmar har vi fått sova iallafall.

Har fått lite hjälp med att forska om Filur, men de uppgifter som jag har fått & jämfört med min "blogg-medlemslista" så finns hon inte på min lista tyvärr... Beklagar om ni som fått förfrågan om ni är Filur -tagit illa upp -det var inte min mening. Och om Filur läser detta, vore jag hemskt tacksam om du tog ditt förnuft till fånga & beter dig som folk & mailade mig på: [email protected] .

Nu ska jag fortsätta njuta av vår LEDIGA LÖRDAG!


Kommentarer
Postat av: Tess

Maten lät supergod- som vanligt. Har inte varit inne på ett par dagar nu, vilka fina bilder du lagt in och vad hon växer, den lilla sötisen! Skrattade igenkännande åt ert besök på soc=)
Fina kläder har du beställt också, jättekul med nya kläder efter alla mammakläder, inte sant?
Vad skönt att det förmodligen inte behövs skena!
Kramar.

2008-04-26 @ 21:20:14
Postat av: svintoflickan

ja,jag är inte filur allafall..ler.
vad skönt de gått så bra vara själv.
nu ska jag sova..ville bara skriva någon rad...
ska nog förresten duscha o raka benen först så jag är fin om jag ska föda snart...hi,hi..
men än verkar den trivas i magen.
kramis

2008-04-26 @ 22:29:19
URL: http://svintoflickans.blogg.se
Postat av: tina

Så tråkigt med "Filur". Synd att många utnyttjar nätet på det sättet.

2008-04-26 @ 22:59:43
Postat av: Tess

Glömde ju skriva en sak förut. Det har hänt mig flera gånger att människor har lämnat ut lösenordet till andra av olika anledningar. En tjej tyckte t ex att jag skrev underhållande och lämnade ut lösenordet till en jobbarkompis. Så det behöver ju inte vara någon som du har gett lösen till. Men jättetrist och jag blev verkligen förbannad då jag såg det på Kanalen å dina vägnar.
Kram

2008-04-26 @ 23:34:24
Postat av: Sandra W

Ang Filur så kan jag bara säga att jag håller hår ti mina lösenord till både din p sommartjejens blogg för de är det som muntrar upp mig här hemma när jag går sjukskriven för hotande förtidsbörd. Har varit sjukskriven nu från v 14 så det är några månader.

Skönt att höra att veckan gått bra för dig o Alice som varit hemma själva.

Kramar Sandra W

2008-04-27 @ 09:06:39
Postat av: Nhea

Tess: superskönt att beställa nya VANLIGA kläder -även om jag dragit mig för att testa de kläder jag har här hemma då jag tror de inte kommer över höfterna... Tack för ditt stöd ang. Filur!

Svinto: Jag gjorde oxå en helrenovering innan förlossningen -rakade benen & målade tånaglarna. Lite roligt att få vara lite fräsch i allt blodbad & degmagar!

Tina: Hon har ännu inte tagit sig i kragen & stått för det hon gjort & hört av sig -trist -vi är ju ändå vuxna människor!

Sandra W: jag vet hur du har det därhemma -jag gick ju själv hemma 3månader innan Alice föddes. Första månaden sov jag bort, andra njöt jag & den sista höll jag på att klättra på väggarna! När är det bebisdax?

Kram på er!

2008-04-27 @ 14:02:17
URL: http://nheas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0